- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.374
- 29
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.201
Olmuştur olmuştur hiç merak etme güzel haberlerini bekliyoruzamin inşallah canım hepimiz
tabi inşallah 2500 olmuştur :) kafadan hesapladım en son değerimi baz alarak. bende vajinadan görmek istemiyorum korkuyorum biraz. karından görmeye yeter umarım. akşama güzel haberleri vereceğim kısmetse
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahSelamlarben de haziran annesi olacağım sanırım :) Bat 29eylüldü sabredemedim 3 gün önce erken testle öğrendim. Çok erken öğrendiğim için de zaman geçmiyor. Cts günü kese gördük, bu cts de kalp atışı duyarız inşallah
34 yaşındayım, 2.çocuğum olacak inşallah65kg ile yola çıktık
Allah razı olsun canım rabbim sana da bol sevinçli haberler versin inşallah
canım ben de çok benzer bir süreç yaşamıştım. ilk 4 ayda 6 kilo vermiştim. Sonra 29 da doğum başladı 33 e kadar yattım. 33 te erken doğum oldu. Bebeğin iyidir umarım. Çok zor süreçler. İnşallah bu gebeliklerimiz premses gibi geçerİlk hamileliğimde de aynı oldu. 31. Haftada erken doğumla -3 kilo ile bitirdim hamileliği. İnşallah bu kez erken biter.
sağol tatlımHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
5 gün yaşayabildi. Onun nasibi yoktu dilerim bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olur.canım ben de çok benzer bir süreç yaşamıştım. ilk 4 ayda 6 kilo vermiştim. Sonra 29 da doğum başladı 33 e kadar yattım. 33 te erken doğum oldu. Bebeğin iyidir umarım. Çok zor süreçler. İnşallah bu gebeliklerimiz premses gibi geçer
sağol tatlımhepimizin inşallah Beklenen doğum tarihlerimiz de aynıymış seninle
İnşallah canım. Allah yaşadıklarının mükafatını versin inşallah sana. Çok güzel bir hamilelik çok sağlıklı güzel bir bebek nasip etsin inşallah5 gün yaşayabildi. Onun nasibi yoktu dilerim bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Normal bence canım hatta iyi bile artmış farklı saatlerde vermişsin 2 ye katlamış hatta öncesi daha fazla içini ferah tutMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. baştan sona yazdıklarınızı soluksuz okudum diyebilirim.
tekrarlayan düşükler ve dış gebelik derken genetik sonucuyla kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.
Şuanda da hamileyim corasprin kullanıyorum ama üstüste yaşayınca insan ister istemez endişeleniyor.
5 ekim 185
7 ekim 619 (öğleden sonra 3 gibi)
9 ekim 1195 (sabah 9)
Normal gibi gözüküyor ama cumartesi günü keseyi göremedi 1500 ve üstü olması gerekiyor dedi.
Çarşamba kontrolüm var sizce normal mi? Buarada inanılmaz bulantı yaşıyorum.
Hepimize inşallah canım benim.. içine sinene git kuzum araştır iyice çevrendenAllah razı olsun canım rabbim sana da bol sevinçli haberler versin inşallahya çok randıman alamadım 15 gün sonra kalp atışına çağırdı gitmem bu doktora
Allah razı olsun hepinizden forumdaki mesajlarınızı okumasam yeminle karalar bağlamıştım.Normal bence canım hatta iyi bile artmış farklı saatlerde vermişsin 2 ye katlamış hatta öncesi daha fazla içini ferah tut
Aa evet bakalım doğumumuzda denk gelicekmicanım ben de çok benzer bir süreç yaşamıştım. ilk 4 ayda 6 kilo vermiştim. Sonra 29 da doğum başladı 33 e kadar yattım. 33 te erken doğum oldu. Bebeğin iyidir umarım. Çok zor süreçler. İnşallah bu gebeliklerimiz premses gibi geçer
sağol tatlımhepimizin inşallah Beklenen doğum tarihlerimiz de aynıymış seninle
Artışlar çok güzel maşallah çarşamba yüksek ihtimalle görürsünMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. baştan sona yazdıklarınızı soluksuz okudum diyebilirim.
tekrarlayan düşükler ve dış gebelik derken genetik sonucuyla kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.
Şuanda da hamileyim corasprin kullanıyorum ama üstüste yaşayınca insan ister istemez endişeleniyor.
5 ekim 185
9 ekim 1195 (sabah 9)
Normal gibi gözüküyor ama cumartesi günü keseyi göremedi 1500 ve üstü olması gerekiyor dedi.
İnşallah canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAllah razı olsun hepinizden forumdaki mesajlarınızı okumasam yeminle karalar bağlamıştım.
inşallah hepimiz tez zamanda kucağımıza alalım
Ya onu sormadım doktorda söylemedi heralde hatırlayamıyorum. Ama kese iyi haftayla uyumlu gibi bişey dedi sanırımkaç haftalıkmış canım tam olarak söyledi mi doktor
Merhaba hoş geldiniz güzel artmış değerleriniz. Bulantı bende de 4 gündür falan var. 1500 de vajinal 3000 ve üzerinde karından görülüyormușMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. baştan sona yazdıklarınızı soluksuz okudum diyebilirim.
5 ekim 185
9 ekim 1195 (sabah 9)
Artışlar çok güzel maşallah çarşamba yüksek ihtimalle görürsün
Ya onu sormadım doktorda söylemedi heralde hatırlayamıyorum. Ama kese iyi haftayla uyumlu gibi bişey dedi sanırım
Merhaba hoş geldiniz güzel artmış değerleriniz. Bulantı bende de 4 gündür falan var. 1500 de vajinal 3000 ve üzerinde karından görülüyormuș