- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.221
Ayy çok sevindimKızlar kese ve yolk göründü. Şu an her şey güzel görünüyor haftaya kalp atışı görürüz muhtemelen dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sevindimKızlar kese ve yolk göründü. Şu an her şey güzel görünüyor haftaya kalp atışı görürüz muhtemelen dedi
Canım her gebelikte böyle şeyler ve riskler var, doktorlar da bahsediyor bundan. Stres yapma sana tutunacaksa tutunur zaten kaçtasın şuan hafta olarak?Selam kızlar bir tık içim buruk yazıyorum. Keseyi gördük Ama kesenin arkasında kan birikmesi varmış. Doktor bunun için ilaç verdi Protestan. Vajinadan almamı söyledi daha etkili oluyormuş o zaman. Kalp atışı duyana kadar alacağım. Düşük olma ihtimali var dedi. Ama çokta korkutarak söylemedi. Bütün risklerinden bahsetti. Sizde düşük olacağını zannetmiyorum ama riski var dedi. Genelde kese büyüdükçe kesenin arkasında ki kan gider dedi. Ya da vajinadan akar gider dedi. Kırmızı renkli kan görürsen hemen gel dedi sadece. Cumartesi günü tekrar kontrole gidicem. Bu köşedeki kan için. Kalp atışı içinde 2 hafta sonra çağırdı
Canını sıkma canım hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz hiçbir şey olmaz inşallah içini ferah tutSelam kızlar bir tık içim buruk yazıyorum. Keseyi gördük Ama kesenin arkasında kan birikmesi varmış. Doktor bunun için ilaç verdi Protestan. Vajinadan almamı söyledi daha etkili oluyormuş o zaman. Kalp atışı duyana kadar alacağım. Düşük olma ihtimali var dedi. Ama çokta korkutarak söylemedi. Bütün risklerinden bahsetti. Sizde düşük olacağını zannetmiyorum ama riski var dedi. Genelde kese büyüdükçe kesenin arkasında ki kan gider dedi. Ya da vajinadan akar gider dedi. Kırmızı renkli kan görürsen hemen gel dedi sadece. Cumartesi günü tekrar kontrole gidicem. Bu köşedeki kan için. Kalp atışı içinde 2 hafta sonra çağırdı
Geç döllenme olmuş son regl tarihime göre 1 hafta geri olduğunu söyledi. Ama kalp atışlarını duyana kadar tam olarak kaç haftalık olduğumu söyleyemezmiş. Tahmini olarak 4 haftalık dediCanım her gebelikte böyle şeyler ve riskler var, doktorlar da bahsediyor bundan. Stres yapma sana tutunacaksa tutunur zaten kaçtasın şuan hafta olarak?
Amin inşallah canım. Tutunur inşallahCanını sıkma canım hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz hiçbir şey olmaz inşallah içini ferah tut
O bende de varya salatalık turşusu aşerdim bende erken diye düşündüm bende ama canım acayip istediKızlarr aranızda aşeren varmı Ben genel olarak istahsizim ama ögrenmeden önce ve ögrendikten sonra turşu cekiyo canim ve hep yiyorum. Aşermek için erken mi bilemedim
Korkulacak birşey olmaz inşallah bu şekilde olup sağlıklı olan bebişler var hayırlısı neyse o olsun hakkında güzel düşün allahın izniyle tutunur sıkı sıkı inşallahGeç döllenme olmuş son regl tarihime göre 1 hafta geri olduğunu söyledi. Ama kalp atışlarını duyana kadar tam olarak kaç haftalık olduğumu söyleyemezmiş. Tahmini olarak 4 haftalık dedi
Amin inşallah canım. Tutunur inşallah
Belki bayandır erkek ismiyle açmıştır birde nerde okuduysa niye özelden yazmış burda herşeyi soruyoruz birbirimize açıktan et şikayet gitsinEki Görüntüle 2931493 Kızlar sizce erkek üyemi bu bana şüpheli geldi şikayet etsemmi
Bence erkekEki Görüntüle 2931493 Kızlar sizce erkek üyemi bu bana şüpheli geldi şikayet etsemmi
Olumsuz konuşmamış hadi sağlıcakla inşallahSelam kızlar bir tık içim buruk yazıyorum. Keseyi gördük Ama kesenin arkasında kan birikmesi varmış. Doktor bunun için ilaç verdi Protestan. Vajinadan almamı söyledi daha etkili oluyormuş o zaman. Kalp atışı duyana kadar alacağım. Düşük olma ihtimali var dedi. Ama çokta korkutarak söylemedi. Bütün risklerinden bahsetti. Sizde düşük olacağını zannetmiyorum ama riski var dedi. Genelde kese büyüdükçe kesenin arkasında ki kan gider dedi. Ya da vajinadan akar gider dedi. Kırmızı renkli kan görürsen hemen gel dedi sadece. Cumartesi günü tekrar kontrole gidicem. Bu köşedeki kan için. Kalp atışı içinde 2 hafta sonra çağırdı
Amin inşallah canımKorkulacak birşey olmaz inşallah bu şekilde olup sağlıklı olan bebişler var hayırlısı neyse o olsun hakkında güzel düşün allahın izniyle tutunur sıkı sıkı inşallah
Amin inşallah.Olumsuz konuşmamış hadi sağlıcakla inşallah
Ben varım ,1 yaşında oğlum var memeye de çok düşkün ,nasıl yapacağız biz bu işiKızlar merhaba. Sat 3 Eylül. Kısmet olursa haziran annesiyim. 9 aylık bir de kızım var. Emziriyorum şuan. Benimle aynı durumda olan var mı. 2021 ocak annesiyim. Her sene bir tane
Kanaman falan oldumu canımBenim bu durumumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba ya da çevresinde olan falan. İçim o kadar huzursuz ki. Hevesli hevesli gittiğim doktordan yıkılmış bir şekilde çıktım. Doktor keseyi gördük dedi kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu arkasından amayı getirince dünyam yıkıldı.
Aynen ya salatalik tursusu yiyorum bende hepO bende de varya salatalık turşusu aşerdim bende erken diye düşündüm bende ama canım acayip istedi
Genelde siyah iç çamaşırı giydiğim için kanama olduysa da görmedim. Her seferinde peçeteye siliyorum ama beyaz akıntımdan başka bir şey gelmiyor peçeteye. Geçenlerde kahverengi leke gelmişti açık renkli iç çamaşırı giyince görmüştüm. Ama o da çok değildi 3 damla falandı Belki hep oluyor ama ben siyah giydiğim için görmüyorum.Kanaman falan oldumu canım
Bizim de gece sürekli uyanıyor memede. Ben de kesmek istemiyorum ama bu şekilde ne zamana kadar devam edebiliriz acaba . İsteyerek mi hamile kaldinBen varım ,1 yaşında oğlum var memeye de çok düşkün ,nasıl yapacağız biz bu işi
Canım yolk salc da görüldümü ayrıca şunu söyleyim dışarıya aktif kanaman yoksa bu güzel bişey çünkü içerdeki o kanama alanında vitamin falan varmış ve kese büyüdükçe o kandan vitamini alıp kanama alanını küçültüyomuş progestanı düzenli kullan Allah ona ömür vermişse hiç bişey olmazSelam kızlar bir tık içim buruk yazıyorum. Keseyi gördük Ama kesenin arkasında kan birikmesi varmış. Doktor bunun için ilaç verdi Protestan. Vajinadan almamı söyledi daha etkili oluyormuş o zaman. Kalp atışı duyana kadar alacağım. Düşük olma ihtimali var dedi. Ama çokta korkutarak söylemedi. Bütün risklerinden bahsetti. Sizde düşük olacağını zannetmiyorum ama riski var dedi. Genelde kese büyüdükçe kesenin arkasında ki kan gider dedi. Ya da vajinadan akar gider dedi. Kırmızı renkli kan görürsen hemen gel dedi sadece. Cumartesi günü tekrar kontrole gidicem. Bu köşedeki kan için. Kalp atışı içinde 2 hafta sonra çağırdı
Olsa ıslaklık hissedersin canım siyahta olsa kahverengi belli ediyor kendini pütürlü oluyoGenelde siyah iç çamaşırı giydiğim için kanama olduysa da görmedim. Her seferinde peçeteye siliyorum ama beyaz akıntımdan başka bir şey gelmiyor peçeteye. Geçenlerde kahverengi leke gelmişti açık renkli iç çamaşırı giyince görmüştüm. Ama o da çok değildi 3 damla falandı Belki hep oluyor ama ben siyah giydiğim için görmüyorum.
Ben kışın gittim çokta güzel kilo verdim sağlıklı beslendim 100 tl ydi bir seansıKizlar diyetisyenler çalışan var mı aranızda?
Bu surecte gebelik diyetisyeniyle çalışıp hem bebek icin faydali yiyecekler yiyip hem bebegin gelişime katkıda bulunup hem de kilo korumayı istiyorum.
Zaten siskoyum daha beter olmayayim.
Diyetisyenler çalışan varsa diyetisyeni nedir ucreti nedir bilgi verir misiniz bana da. Su an arastjrma asamasindaykm