- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.374
- 29
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.161
Gözün aydın canım tabi ki sorucaksın boş mu değilmi o şekilde anlaşılıyor ne garip doktorlar var yolk sac kesenin içinde yuvarlak bişey ama çok küçük canımKızlar bende keseyi gördüm ama yolk kesesi falan dedim onları ne kafana takıyorsun dedi öyle detaylı bişey söylemedi
Görürsün hiç merak etme kuzumÇok teşekkürler canım darısı başıma inşallah bende cumartesi gittiğimde hem keseyi hemde yolk kesesini görebilirim
ohhhhhhhh süperrr çok sevindim canımKızlarım çok şükür keseyide bebişide gördükkk şimdilik herşey olması gerektiği gibi rahimde kanama alanıda görülmedi alırım bi maşallahınızı
en son beta hcg kaçta bırakmıştın kuzum karından görmüşsünÇok sağol canım evet karından hem kese hemde yolk göründü iyi oldu ikisinide gördüğüm tek streste atlattım
Hiç sorma ya sakın kanamaymış kahve lekelenmeymiş üzülmeyin vallahi sağlıklı olucaksa hiç bişey engel olmaz. İnşallah sizde bu ara güzel haber vericeksiniz
harika haberler. inşallah bu akşam ben de görürüm keseyiKızlar kese ve yolk göründü. Şu an her şey güzel görünüyor haftaya kalp atışı görürüz muhtemelen dedi
Her hamilelik ayrı bir serüven ve yaş ilerledikçe zorlaşıyor. Ben kızımı 2015 ekimde dünyaya getirdim. Yaş 37 oldu şimdi. Yine sıkıntım yok ancak dikkat etmektefayda var diye düşünüyorumMerhaba canım, evet benziyor. Doktor sorun yok ,düşük riski yok ağır kaldırma dedi sadece. Ama yine de stres oluyor insan. Bir de rahim ters olduğundan olabilir dedi. Bunları ilk hamileliğimde hiç duymamıştım.
Çok güzel canm gözün aydın olsun
Çok teşekkür ederim kızlar biraz rahatladımMaşallah ne güzel başladık haftaya herkesten güzel haber geldi çok şükür çok sevindim sizin adınıza
İnşallah canımohhhhhhhh süperrr çok sevindim canım
en son beta hcg kaçta bırakmıştın kuzum karından görmüşsün
harika haberler. inşallah bu akşam ben de görürüm keseyi
Çok sağol canım benim en son çarşamba 509 du sende görüceksin inşallahohhhhhhhh süperrr çok sevindim canım
en son beta hcg kaçta bırakmıştın kuzum karından görmüşsün
harika haberler. inşallah bu akşam ben de görürüm keseyi
inşallah kuzu benim perşembe günü 621di max bugün 2500 falan olmuştur. ben de karından görmek istiyordum aslında ama bakalım değerim yeterli gelcek miÇok sağol canım benim en son çarşamba 509 du sende görüceksin inşallah
Maşallah gözün aydın kaç haftalık duydun kalp atışını sağlıkla devam etsin inşallahDayanamadım az önce doktora gittim. Randevum çarşamba ama lekelenme\kanama yaşıyorum; tedirgin oldum dedim. Bir sıkıntı yok, ilk zamanlar olabilir. Adet olur gibi bir kanama ve sancı yoksa düşükten korkmayın dedi. Karından ultrasonla baktı. Keseyi anca görürüz diye beklerken kalp atışını duyduk.
Çok fazla takmayın, alkol ve sigara gibi faktörleri saymazsak unutun hamileliği; günlük hayatınıza devam edin. Eğer yaşayacaksa hiçbir şey ona zarar veremez ama sağlıksızsa siz ne yaparsanız yapın olması gereken olacak dedi. Ben de takmamaya karar verdim. Yeni kitap seti almıştım. Ona başlarım.
kaç haftalıkmış canım tam olarak söyledi mi doktorBulantı için hem hap hem şurup yazdı. Hapı mecbur kalmadıkça kullanma dedi. Kahverengi lekem var dedim duphaston yazmış onun için de
MaşallahhhKızlarım çok şükür keseyide bebişide gördükkk şimdilik herşey olması gerektiği gibi rahimde kanama alanıda görülmedi alırım bi maşallahınızı
Teşekkür ederim canım.Maşallah gözün aydın kaç haftalık duydun kalp atışını sağlıkla devam etsin inşallah
Size de hayırlı olsun sizinki epey büyük yine de. Emzirmeye nasıl devam etcm kara kara düşünüyorumHayırlı olsun..bende emziriyorum şuan 19 aylık kızım benimde
Benim canım et türü ve tuzlu şeyleri çok çekiyor aşerme mi bu bilmiyorumKızlarr aranızda aşeren varmıBen genel olarak istahsizim ama ögrenmeden önce ve ögrendikten sonra turşu cekiyo canim ve hep yiyorum. Aşermek için erken mi bilemedim
Canın ısrarla çekiyorsa evet aşerme oluyorBenim canım et türü ve tuzlu şeyleri çok çekiyor aşerme mi bu bilmiyorum
Ayy bilmem ki canım her hamilelik farklı bi serüven bu farklıdır belkide ama benimki biraz oburluğumdan gibi geliyor tuzlu çok sevdiğim için fırsata çevirdi galiba vücudum durumuCanın ısrarla çekiyorsa evet aşerme oluyorHayirlisi bakalım. Ben oğlumda hep tatli asermistim ama 3.ayda baslamisti asermem. O yüzden erken mi diyorum kendi kendime
Kızlarr aranızda aşeren varmıBen genel olarak istahsizim ama ögrenmeden önce ve ögrendikten sonra turşu cekiyo canim ve hep yiyorum. Aşermek için erken mi bilemedim
Benim canım et türü ve tuzlu şeyleri çok çekiyor aşerme mi bu bilmiyorum
aşermemi bilmiyorum ama öğrendiğim günden beri canım ara ara frambuaz çekiyor. hatta ilk istediğinde gittik pastasını aldım yedim ama devam etti sonradan 2 günde bir aklıma gelir sağolsun :)Canın ısrarla çekiyorsa evet aşerme oluyorHayirlisi bakalım. Ben oğlumda hep tatli asermistim ama 3.ayda baslamisti asermem. O yüzden erken mi diyorum kendi kendime
Normalde bende ekşiyi turşuyu severim ama canım ısrarla çekiyor. Hatta hamile olduğumu bilmeden önce başladı bu durumAyy bilmem ki canım her hamilelik farklı bi serüven bu farklıdır belkide ama benimki biraz oburluğumdan gibi geliyor tuzlu çok sevdiğim için fırsata çevirdi galiba vücudum durumu