2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
yaa olsun tek kişi olmak çok zor almira kardeşini çok seviyo

beliste çok sever diye düşünüyorum kendinden küçük cocuklara çok güzel ablalık yapıyor çünkü. kaderimizde varsa olur elbet. Sade frappe nin doğurduğunu görünce çok şaşırdım hamile olduğu unuttum ya da bilmiyordum. Allah analı babalı büyütsün canım

yaaa hadi inşaallahhhh
evet kızzz sürpriizzz

Hahaa, hadi inşallah. Birlikte geçirelim süreci, ben yine haziran annesi olmak istiyorum inşallah. Tabi nasip :)

Jou hazirana denk getirmişsin sanırım 2.yide
Çok güzel olur ben aman aman denemede bulunmadım akışa bıraktım tamamen ben ve oğlum ikizler burcuyuz diğeri de öyle olursa eşim evden kaçmaz umarım

Hahaa, hadi inşallah. Birlikte geçirelim süreci, ben yine haziran annesi olmak istiyorum inşallah. Tabi nasip :)

Jou hazirana denk getirmişsin sanırım 2.yide
Çok güzel olur ben aman aman denemede bulunmadım akışa bıraktım tamamen ben ve oğlum ikizler burcuyuz diğeri de öyle olursa eşim evden kaçmaz umarım
Bizde herkes ikizler burcu, çok keyifli hayat elhamdülillah
Sizin daha iyiymiş ikinciler ne olacak bakalım

Sizin daha iyiymiş ikinciler ne olacak bakalım
Ben yaza denk gelen yenidoğan bakımını sevdim. Sanki daha kolay gibi ilk ayları yaz döneminde yaşamak o sebeple istiyorum daha çok

Teşekkür ederim canım. Çoğu insan hamile olduğumu bilmiyormuş zaten 6 aylıkken bi gönderi paylaşmıştım "sürpriz sonlu" diye göbekli fotoydu gözden kaçırmış herkes tatil göbeği sandılar demek ki burda muhabbetti dönmüştü ama kaçırmışsındır.
yaaa hadi inşaallahhhh
evet kızzz sürpriizzz
Aynen bir emri vakiyle geldi bir emrivakiyle de doğdu sürpriz yumurtam
Biz de istiyoruz bu aydan itibaren bakalım ne zaman olursa nasip
Herkes bebek aşkına gelmiş :) hayırlısıyla gelsin inşallah yeni bebişlerimiz
Ben yaza denk gelen yenidoğan bakımını sevdim. Sanki daha kolay gibi ilk ayları yaz döneminde yaşamak o sebeple istiyorum daha çok
Elsa355 ve Frezya kızlar sizi eski nickileriniz neydi ben niye hatırlamıyorum bu nickilerinizi

Benim değişmedi aynıydı çok sık yazamıyordum çocuk küçük olunca belki ondandır sağlıklı büyüsün bebeğin inşallah

yaa sürpriz bir gebelik miydi planlimiydi peki ben aslaaa olamaz derken şimdi sıcak bakmaya başladım
Ben geldiiiiiiim

hosgeldin ya bir daha gitme:)

oohhh şimdi oğlanı büyütme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…