- 25 Ağustos 2019
- 60.488
- 110.941
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.721
yaa olsun tek kişi olmak çok zor almira kardeşini çok seviyone bilim sanırım çok ustelemedim acikcasi:)
yaa olsun tek kişi olmak çok zor almira kardeşini çok seviyo
yaaa hadi inşaallahhhhbeliste çok sever diye düşünüyorum kendinden küçük cocuklara çok güzel ablalık yapıyor çünkü. kaderimizde varsa olur elbet.Sade frappe nin doğurduğunu görünce çok şaşırdım hamile olduğu unuttum ya da bilmiyordum. Allah analı babalı büyütsün canım
Biz de istiyoruz bu aydan itibaren bakalım ne zaman olursa nasipHadi inşallah ya, istiyoruz 2. Yi nasipse, 2 gün kaldı reglesen ne yaptın?
Hahaa, hadi inşallah. Birlikte geçirelim süreci, ben yine haziran annesi olmak istiyorum inşallah. Tabi nasip :)Biz de istiyoruz bu aydan itibaren bakalım ne zaman olursa nasip
Çok güzel olurHahaa, hadi inşallah. Birlikte geçirelim süreci, ben yine haziran annesi olmak istiyorum inşallah. Tabi nasip :)
Jou hazirana denk getirmişsin sanırım 2.yide
Bizde herkes ikizler burcu, çok keyifli hayat elhamdülillahÇok güzel olurben aman aman denemede bulunmadım akışa bıraktım tamamen ben ve oğlum ikizler burcuyuz diğeri de öyle olursa eşim evden kaçmaz umarım
Çok güzel olurHahaa, hadi inşallah. Birlikte geçirelim süreci, ben yine haziran annesi olmak istiyorum inşallah. Tabi nasip :)
Sizin daha iyiymişBizde herkes ikizler burcu, çok keyifli hayat elhamdülillah
Ben yaza denk gelen yenidoğan bakımını sevdim. Sanki daha kolay gibi ilk ayları yaz döneminde yaşamak o sebeple istiyorum daha çokÇok güzel olurben aman aman denemede bulunmadım akışa bıraktım tamamen ben ve oğlum ikizler burcuyuz diğeri de öyle olursa eşim evden kaçmaz umarım
Sizin daha iyiymişikinciler ne olacak bakalım
Bence de daha rahat kış aylarında hamile olmakta güzelBen yaza denk gelen yenidoğan bakımını sevdim. Sanki daha kolay gibi ilk ayları yaz döneminde yaşamak o sebeple istiyorum daha çok
Teşekkür ederim canım. Çoğu insan hamile olduğumu bilmiyormuş zaten 6 aylıkken bi gönderi paylaşmıştım "sürpriz sonlu" diye göbekli fotoydu gözden kaçırmış herkes tatil göbeği sandılar demek kibeliste çok sever diye düşünüyorum kendinden küçük cocuklara çok güzel ablalık yapıyor çünkü. kaderimizde varsa olur elbet.Sade frappe nin doğurduğunu görünce çok şaşırdım hamile olduğu unuttum ya da bilmiyordum. Allah analı babalı büyütsün canım
Aynen bir emri vakiyle geldi bir emrivakiyle de doğdu sürpriz yumurtamyaaa hadi inşaallahhhh
evet kızzz sürpriizzz
Herkes bebek aşkına gelmiş :) hayırlısıyla gelsin inşallah yeni bebişlerimizBiz de istiyoruz bu aydan itibaren bakalım ne zaman olursa nasip
Ben yaza denk gelen yenidoğan bakımını sevdim. Sanki daha kolay gibi ilk ayları yaz döneminde yaşamak o sebeple istiyorum daha çok
Benim değişmedi aynıydıTeşekkür ederim canım. Çoğu insan hamile olduğumu bilmiyormuş zaten 6 aylıkken bi gönderi paylaşmıştım "sürpriz sonlu" diye göbekli fotoydu gözden kaçırmış herkes tatil göbeği sandılar demek kiburda muhabbetti dönmüştü ama kaçırmışsındır.
Aynen bir emri vakiyle geldi bir emrivakiyle de doğdu sürpriz yumurtam
Herkes bebek aşkına gelmiş :) hayırlısıyla gelsin inşallah yeni bebişlerimiz
Elsa355 ve Frezya kızlar sizi eski nickileriniz neydi ben niye hatırlamıyorum bu nickilerinizi
yaa sürpriz bir gebelik miydi planlimiydi peki ben aslaaa olamaz derken şimdi sıcak bakmaya başladımTeşekkür ederim canım. Çoğu insan hamile olduğumu bilmiyormuş zaten 6 aylıkken bi gönderi paylaşmıştım "sürpriz sonlu" diye göbekli fotoydu gözden kaçırmış herkes tatil göbeği sandılar demek kiburda muhabbetti dönmüştü ama kaçırmışsındır.
Elsa355 ve Frezya kızlar sizi eski nickileriniz neydi ben niye hatırlamıyorum bu nickilerinizi
Ben geldiiiiiiim
Hoş buldum bakalım burdayım şimdilikyaa sürpriz bir gebelik miydi planlimiydi peki ben aslaaa olamaz derken şimdi sıcak bakmaya başladım
hosgeldin ya bir daha gitme:)
oohhh şimdi oğlanı büyütme zamanıTeşekkür ederim canım. Çoğu insan hamile olduğumu bilmiyormuş zaten 6 aylıkken bi gönderi paylaşmıştım "sürpriz sonlu" diye göbekli fotoydu gözden kaçırmış herkes tatil göbeği sandılar demek kiburda muhabbetti dönmüştü ama kaçırmışsındır.
aayy eevtt yaaa almira 03.haziran oğlan da 13 haziranHahaa, hadi inşallah. Birlikte geçirelim süreci, ben yine haziran annesi olmak istiyorum inşallah. Tabi nasip :)
Hoş buldum bakalım burdayım şimdiliktopik pek aktif değil zaten ben gidince bi hareketlenmiş durulmuş
ben hep burkardayım hahaha diyetteyimmm beni çağırın burda oldugunuzdaaaayine hareketlendirebiliriz isterseniz :)Jou ne dersin giiizz
bidaha giderden gene hareketlenir bakkHoş buldum bakalım burdayım şimdiliktopik pek aktif değil zaten ben gidince bi hareketlenmiş durulmuş