- 8 Haziran 2014
- 57
- 18
İnşallah benim doktorum 2 aşılama önerdi sonrasında tüp bebek demiştiHayırlısı olsun canım.
Bende negatif olursa ikinci aşılamayı istiyorum.doktor önermişti 3 kere. Genelde de hep 2. Aşılamalar tutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim doktorum 2 aşılama önerdi sonrasında tüp bebek demiştiHayırlısı olsun canım.
Bende negatif olursa ikinci aşılamayı istiyorum.doktor önermişti 3 kere. Genelde de hep 2. Aşılamalar tutuyor
İnşallah benim doktorum 2 aşılama önerdi sonrasında tüp bebek demişti
Aynen benim doktorum aşılama için çok umutlu konuşmamıştı zaten çünkü kist ameliyatı oldum daha yeni tüplerinden geçiş çok rahat değil ama önce aşılama yapmacağım dedi o yüzden aşılama daki negatif sonuç beklediğim bir sonuçtu tabi ilaçlar vücudu yoruyor tekrar kullanmak zorunda olmak zorluyor biraz. Aynen hepimizin hakkında hayırlısı güzel sonuçlar alırız inşallahhÜzüldüm canım.yapcak bisey yok hayırlısı böyleymiş demekki hepimiz savaşıyoruz mücadele ediyoruz hepimizin hakkında hayırlısı savaşmayı bırakmicaz
Evet önce aşılama diyor bir çok doktor ben kist ameliyatı oldum yakın bir tarihte tüplerde ki geçiş çok güzel değil dedi doktor eğer alınması gerekseydi ameliyat sırasında alacaktı ama almamayı tercih etmiş zor da olsa geçiş varmış. Doğal yolla hamilelik için geçişler uygun değil bence yinede deniyorlarAynen ben bir kaç doktor ile görüştüm başlamadan önce hepsi 2-3 aşılama sonra tüp dedi.
tabi engelin ne olduğu çok önemli aşılama sayısında
İşte yorucu olan süreç bu. maddi yanını geçtim manevi olarak yorucu.Evet önce aşılama diyor bir çok doktor ben kist ameliyatı oldum yakın bir tarihte tüplerde ki geçiş çok güzel değil dedi doktor eğer alınması gerekseydi ameliyat sırasında alacaktı ama almamayı tercih etmiş zor da olsa geçiş varmış. Doğal yolla hamilelik için geçişler uygun değil bence yinede deniyorlar
Mrb. Bende ayni gün asilama 3.asilamami oldum. Kan normal. Doktorun ne diyorsa dinlemelisin bence..Kızlar merhaba bugün aşılamamı oldum çok şükür eve geldim wc ye girdim çamaşırıma gelmemiş ama sildiğimde peçeteye çok az bir kan geldi normal mi sizde de oldu mu. Birde amh değerim 0.85 çıkmış yaşım 34 40 yaş üstü bir kadının değeri dedi doktor çok düşük aşılama tutmazsa hemen tüpe geçelim dedi çok moralim bozuldu ya
Sağol canım evet kan normalmiş az kaldı belli olmasına inşallah güzel haberler alırız var mı bir belirtinizMrb. Bende ayni gün asilama 3.asilamami oldum. Kan normal. Doktorun ne diyorsa dinlemelisin bence..
Yakınlarda test yapacak arkadaşlar paylaşırlarsa umut olur bizede.bende 11.gunumdeyim şuan bı belirti yok bakalm hayırlısı
Ben 9.gündeyim. Hic bir belirtim yok. Digerlerinde vardiolmadi. Belirtiyle olacak is degil bence.Sağol canım evet kan normalmiş az kaldı belli olmasına inşallah güzel haberler alırız var mı bir belirtiniz
Bencede canım ama heyecandan beklemekten ister istemez soruyoruz birbirimize güzel haberler alırsınız inşallahBen 9.gündeyim. Hic bir belirtim yok. Digerlerinde vardiolmadi. Belirtiyle olacak is degil bence.
e sen yapıp bize haber versen mi acaba hayırlı olsun bu arada
9. gün benim cumartesi yapacağım ama 11. gün de
doktor da öyle demişti tavsiye etmem ama yapacaksan 11. günde yap
Yok yok belirtiyle olcak bisey degil bende kannat getirdim bunaBen 9.gündeyim. Hic bir belirtim yok. Digerlerinde vardiolmadi. Belirtiyle olacak is degil bence.
Benimde 9.günum nbilen arkadaşımız burda onunda 9.günü:)Yok yok belirtiyle olcak bisey degil bende kannat getirdim buna
Merhaba canım benimde yumurta takibi 2 çatlatma iğnesi ve hsg çektirdim . 20 ekimde ilk aşılamamı oldum . Dün test yaptım negatif gözüküyordu ama adet olana kadar umutluyum belki sonradan pozitife geçer diyeBi sebep yoktu canim esimin degerleride benim yumurtaliklarimda gayet guzeldi 3 defa yumurta takibi +catlatma ignesi yaptirdik tutmadi bu ayda cipli asilamaya gectik hayirlisi olsun insallah
Değeriniz kaç çıktı acaba bende bugün 11.gunumdu hastaneye yolum dusunce bı baktirayim dedim ve 1.30 çıktı degerimMerhaba canım benimde yumurta takibi 2 çatlatma iğnesi ve hsg çektirdim . 20 ekimde ilk aşılamamı oldum . Dün test yaptım negatif gözüküyordu ama adet olana kadar umutluyum belki sonradan pozitife geçer diye
Merhaba sizin kaçıncı aşılama acaba ? Benim 1. Aşılamam ilk bi hafta çok ağrılı sancılı geçti. Tutma dı tabi. Şimdi 2. Aşılamamın 4. Günü sanki hiç aşılama olmamışım gibi hiç bişey yok. Merak ettim sizide.Hiç belirti yok umarım güzel sonuçlar alırız ama ben test yapmak istemiyorum da bakalım ruh halim nasıl olur