Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım aşılama yaptırma sebebiniz neydi sakıncası yoksaKizlar merha bugun asilama oldum 2 yunurtam gelismisti asilama olanlar deneyimini yazabilirlermiiii
Bi sebep yoktu canim esimin degerleride benim yumurtaliklarimda gayet guzeldi 3 defa yumurta takibi +catlatma ignesi yaptirdik tutmadi bu ayda cipli asilamaya gectik hayirlisi olsun insallahHayırlı olsun canım aşılama yaptırma sebebiniz neydi sakıncası yoksa
Amin canım rabbim daha fazla bekletmesin olur inşallah. Bende bugun aşılamaya yeni başladımBi sebep yoktu canim esikin degerleride benim yunurtaliklarimda gayet guzeldi 3 defa yumurta takibi +catlatma ignesi yaptirdik tutmadi bu ayda cipli asilamaya gectik hayirlisi olsun insallah
Sizin sebep ne canim ilk asilamami olucakAmin canım rabbim daha fazla bekletmesin olur inşallah. Bende bugun aşılamaya yeni başladım
İlk aşılama canım kesin bi sebeb yok biraz sperm hızı düşük bakalım sonuç alırız inşallahSizin sebep ne canim ilk asilamami olucak
Var mı belirtin ya da farklılık hissediyor musunBenim de 4 gün oldu bakalım heyecanla bekliyorum
Insallah hayirli haberler aliriz aliriz canim benimde ilk gunumBenim de 4 gün oldu bakalım heyecanla bekliyorum
Insallah canimmm birbirimizi gelismelerden haberder edelim belki umut oluruz birbirimizeİlk aşılama canım kesin bi sebeb yok biraz sperm hızı düşük bakalım sonuç alırız inşallah
Oturup kalkarken sağ yumurtalık tarafımda ağrı oluyor. Ara ara batmalar var 4 gün 8 saat oldu.Var mı belirtin ya da farklılık hissediyor musun
Benim de kasiklarimda cok agrim varOturup kalkarken sağ yumurtalık tarafımda ağrı oluyor. Ara ara batmalar var 4 gün 8 saat oldu.
Benim yumurtlamanın ve aşılamanın olduğu tarafta oturup kalkarken öksürükten ağrım oluyor. Sende de öyle mi yoksa komple mi?Benim de kasiklarimda cok agrim var
Benim iki taraftada yumurta vardi canim biri sagda biri solda iki taneydi senin kac taneydiBenim yumurtlamanın ve aşılamanın olduğu tarafta oturup kalkarken öksürükten ağrım oluyor. Sende de öyle mi yoksa komple mi?
Merhaba bende 20 ekim öğlen 14:00 aşılama oldum . Sağ tarafımda bir yumurtam gelişmişti . Daha öncesinde 2 kere çatlatma iğnesi oldum ve hsg çektirdim . 1.5 senedir istiyoruz . Eşimin değerleri normal çıktı . Şuan karnımda hafif hafif ağrılar batmalar oluyor arada . Aşılama günü ve 3 gün boyunca ilişki istedi doktorumuz . Umarım bu ay ilk aşılamamda tutar hepimiz için hayırlısı olsun :)Kizlar merha bugun asilama oldum 2 yunurtam gelismisti asilama olanlar deneyimini yazabilirlermiiii
Aramizda 1 gun varmis insallah hayirli haberler aliriz senin kac yumurtan olustuMerhaba bende 20 ekim öğlen 14:00 aşılama oldum . Sağ tarafımda bir yumurtam gelişmişti . Daha öncesinde 2 kere çatlatma iğnesi oldum ve hsg çektirdim . 1.5 senedir istiyoruz . Eşimin değerleri normal çıktı . Şuan karnımda hafif hafif ağrılar batmalar oluyor arada . Aşılama günü ve 3 gün boyunca ilişki istedi doktorumuz . Umarım bu ay ilk aşılamamda tutar hepimiz için hayırlısı olsun :)
Insallah tutunmustur canim allah emeklerimizi bosa cikarmasinMerhaba bende aşılama oldum 8.gun..ilk günler çok ağrı sancım oldu..belirtiler var ama ilaç mi tutundumu..rabbim nasip etsin bizlere sağlıklı yavrucak
Aaminn canim insallahh tutunmusturr sizinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimInsallah tutunmustur canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin