Sonucunuz ne oldu bende aşılama 11. GündeymYok yaptirmadim valla daha iğnenin 11. Günü aşılamanın 10. Günü senin ne gibi belirtilerin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz ne oldu bende aşılama 11. GündeymYok yaptirmadim valla daha iğnenin 11. Günü aşılamanın 10. Günü senin ne gibi belirtilerin var
Benim 10. Gün 22. Saatteyim dünden beri lekelenme başlamıştı. Bugün kanama gördüm. Benim aşılamam tutm
üstüne görme olabilirmi kaç günde bir adet oluyorsunuz son adetten sonra kaçıncı gündesinzBenim 10. Gün 22. Saatteyim dünden beri lekelenme başlamıştı. Bugün kanama gördüm. Benim aşılamam tutmadı..
Progestanın o kadar yükseleceğini sanmıyorum2 ayda 2 kutu progesteron kullandım o yükseltirmi hemen umutlanmak istemiyorum hiç kaldıracak halim kalmadı
Negatif canımSonucunuz ne oldu bende aşılama 11. Gündeym
Şimdi doktoruma geldim bakalım ne diyecekHastaneye gittinmi
Merhaba bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım sizde durum nedir benim kasık bel bacak agrım var birde gögüs uçlarım aşılama gününden acımaya başladı gittikçe artıyor acısı ama kasık agrım baya varMerhabalar pcosum ben de.İkinci aşılamamızı bugün yaptırdık,umarım tutar.İyi düşünelim iyi olsun.
Merhaba bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım sizde durum nedir benim kasık bel bacak agrım var birde gögüs uçlarım aşılama gününden acımaya başladı gittikçe artıyor acısı ama kasık agrım baya var
Ben yaşamadım ve hiç duymadım Alerjiniz mi var acaba icindeki maddelerden birine falanÇatlatma iğnemi dün akşam oldum. Bu sabah el parmaklarımda şişlik ve hafif karıncalı bir his var bu normal mi?
Allah büyüktür üzme kendiniNegatif
Bakalım artma durumu yok şuanda gözlemlemeye devam ediyorum. Hayırlısı.Ben yaşamadım ve hiç duymadım Alerjiniz mi var acaba icindeki maddelerden birine falan
En az 7 kez çatlatma iğnesi oldum bu kadar kasık agrım olmadı belki de aşılamada kaynaklı rahmim acıyorO çatlatma ignesinin etkileri canım
Canım bende yarın vurulucam asılaman ne zaman :)Bakalım artma durumu yok şuanda gözlemlemeye devam ediyorum. Hayırlısı.
Aynen bende 6-7 kez çatlatma iğnesi oldum, ama aşılamada yaptığım çok farklıydı sürekli kasiklarimda ağrı oldu ve ara sira adet gibi sancilar olmuştuEn az 7 kez çatlatma iğnesi oldum bu kadar kasık agrım olmadı belki de aşılamada kaynaklı rahmim acıyor
Gittinmi doktoraBen adet oldum malesef ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı