- 15 Mart 2017
- 412
- 306
Bugün aşılama islemi yapiliyor insallahCanım bende yarın vurulucam asılaman ne zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün aşılama islemi yapiliyor insallahCanım bende yarın vurulucam asılaman ne zaman :)
Ayyyyy saaat kaçta ins gğzel gevrek rahat ol tamam mı herkes kolay diyor zaten bana da haber etBugün aşılama islemi yapiliyor insallah
Rahattı ama idrara sıkışık işlem yapılıyor çok zorladı. Herkes için hayırlısı olsun insallah. BakalimAyyyyy saaat kaçta ins gğzel gevrek rahat ol tamam mı herkes kolay diyor zaten bana da haber et
Ay heyecanlı ya :)Rahattı ama idrara sıkışık işlem yapılıyor çok zorladı. Herkes için hayırlısı olsun insallah. Bakalim
Benim için sıradan bir muayene gibiydi. Acımıyor.Ay heyecanlı ya :)
Açıma felan yok dimi
Lavaboya sonra gittin mi
Evet gittim tekar. aşılama yaptırmak istemiyorum tüp bebeğe geççez bir sonraki ay tedavi başlıcak bu ay boş geçicekGittinmi doktora
Tamam cnm.Benim için sıradan bir muayene gibiydi. Acımıyor.
Ola bilir progestandan gecikmişsindir belki ama yine git tahlil ver istersenKızlar merhaba bende 17 ekimde ikinci aşılamamı oldum 31 Ekim test günüm dü yaptırmadım negatif sonuc almaktan sıkıldım. Dayanamadım tabi evde bugün yani 17. Gün kaset test yaptım negatif çıktı. Halâ regl olmadım progestani bırakmadım o yüzden mi olmadım acaba bıraksam olur muyum
Doktor banada tüp bebeğe geçelim dedi ama ben henüz istemiyorum tüp bebek, aşılma da istemiyorum çünkü asilamada cok buyuk beklentilere giriyorum sonra olmayinca uzuntuden ölüyorum.. bir süre normal devam etmek istiyorum dedim o da tamam bakarız duruma göre dedi dün yine çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliycessEvet gittim tekar. aşılama yaptırmak istemiyorum tüp bebeğe geççez bir sonraki ay tedavi başlıcak bu ay boş geçicek
Biraz psikolojik olarak kendini hazırlamak üzere dinlen canım. Zihnini boşalt hazır hissedince tekrar devam edersin. Kendine çok yüklenme.Doktor banada tüp bebeğe geçelim dedi ama ben henüz istemiyorum tüp bebek, aşılma da istemiyorum çünkü asilamada cok buyuk beklentilere giriyorum sonra olmayinca uzuntuden ölüyorum.. bir süre normal devam etmek istiyorum dedim o da tamam bakarız duruma göre dedi dün yine çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliycess
Bu arada sen kaç yaşındasın ve neyin var sıkıntı sendemi esindemi
Kesinlikle haklısın ama ne yaparsam yapayım aklımdan bir türlü çıkaramıyorum, bence benim sorunum psikolojikBiraz psikolojik olarak kendini hazırlamak üzere dinlen canım. Zihnini boşalt hazır hissedince tekrar devam edersin. Kendine çok yüklenme.
Yardım almaktan çekinme sakın. Bir psikologla görüşebilirsin. İnsanlar sınav öncesi stres nedeniyle bile psikoloğa gidiyor.Kesinlikle haklısın ama ne yaparsam yapayım aklımdan bir türlü çıkaramıyorum, bence benim sorunum psikolojik
25 yaşındayım 3 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım daha ikimizdede bi sorun yok sebebsiz kısırlık tanısı kondu işte ilk tedaviye başlayışım benimde ilk ay yumurta büyüdü çatlatma iğnesi oldum negatif oldu sonra ki ay aşılama oda negatif bu ay tüp bebeğe başlıcaz ama ilaçlar zor bulunuyormuş bir ay erteledik bu ayda yumurta büyütüp çatlatma iğnesi olcam sadece suan ilaçları bulmaya çalışıyoruzDoktor banada tüp bebeğe geçelim dedi ama ben henüz istemiyorum tüp bebek, aşılma da istemiyorum çünkü asilamada cok buyuk beklentilere giriyorum sonra olmayinca uzuntuden ölüyorum.. bir süre normal devam etmek istiyorum dedim o da tamam bakarız duruma göre dedi dün yine çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliycess
Bu arada sen kaç yaşındasın ve neyin var sıkıntı sendemi esindemi
Sol yumurtalıgım polikistik benim 1. AşılamamNuray2,aynı gün olmuşuz:)Benim de göğüs uçlarında aşırı hassasiyet var.Bir de şişkinlik oluyor karnımda.Sizin de ikinci aşılama?Siz de polistik over sendromlu musunuz ?
Sonuç ne oldu sizin pekiAynen bende 6-7 kez çatlatma iğnesi oldum, ama aşılamada yaptığım çok farklıydı sürekli kasiklarimda ağrı oldu ve ara sira adet gibi sancilar olmuştu
Bana sıkışık olman lazim demedi doktorum hiç baya da acıdı Allah 2. Ye gerek göstermez inşalahRahattı ama idrara sıkışık işlem yapılıyor çok zorladı. Herkes için hayırlısı olsun insallah. Bakalim
Karnina ultrasonla bakarak işlem yapiyorlar ya görerek yapmalarını sağlıyor işlerini kolaylaştırıyor sıkışık olman. İnşallahBana sıkışık olman lazim demedi doktorum hiç baya da acıdı Allah 2. Ye gerek göstermez inşalah
Benim ki ultrasyonla yapılmadı her doktor değişik heralde belkide sıkışık olmadım diye acıdı 5 gün kasık rahim agrısı çektımKarnina ultrasonla bakarak işlem yapiyorlar ya görerek yapmalarını sağlıyor işlerini kolaylaştırıyor sıkışık olman. İnşallah
Çekinmiyorum, bu aralar zaten güzel bir psikiyatrist araştırıyorumYardım almaktan çekinme sakın. Bir psikologla görüşebilirsin. İnsanlar sınav öncesi stres nedeniyle bile psikoloğa gidiyor.