- 15 Mart 2017
- 412
- 306
İnşallah pozitif çıkar.Kan verdim şimdi akşama çıkarmış dualarınıza talibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif çıkar.Kan verdim şimdi akşama çıkarmış dualarınıza talibim
Allahın izniyle pozitif çıkacakKan verdim şimdi akşama çıkarmış dualarınıza talibim
Ben aşılamaya 3.500 verdim suan yorumunu okuyunca çok şaşırdım aynı doktora Neden farklı fiyat uyguluyolar ki pembe maviye 1500 verdik bizde doktorla fiyat konuştunuz mu öncesindeSprem yıkama pembemavi hastanesinde 1500 tl
Aşılama Jale Gürlüler de 2000 tl
Sen nerde yaptırdın
Sen nerde yaptirdin canimBen aşılamaya 3.500 verdim suan yorumunu okuyunca çok şaşırdım aynı doktora Neden farklı fiyat uyguluyolar ki pembe maviye 1500 verdik bizde doktorla fiyat konuştunuz mu öncesinde
Aynı doktorda bursa jale gürlülerSen nerde yaptirdin canim
Canım doktor benim annemin kuzeni o yüzden öyle yaptı hatta ben hiç almaz sandım ama aldıBen aşılamaya 3.500 verdim suan yorumunu okuyunca çok şaşırdım aynı doktora Neden farklı fiyat uyguluyolar ki pembe maviye 1500 verdik bizde doktorla fiyat konuştunuz mu öncesinde
.Ben aşılamaya 3.500 verdim suan yorumunu okuyunca çok şaşırdım aynı doktora Neden farklı fiyat uyguluyolar ki pembe maviye 1500 verdik bizde doktorla fiyat konuştunuz mu öncesinde
Ay öyleyse tamam indirim yapmış olabilir ama arada cok fark olunca şaşırdım yaCanım doktor benim annemin kuzeni o yüzden öyle yaptı hatta ben hiç almaz sandım ama aldı
Ya aslında hiç almasaydı keşke ama işte onunda hakkıAy öyleyse tamam indirim yapmış olabilir ama arada cok fark olunca şaşırdım ya
Degilmisim canim regli oldum pazar gunu ilk asilamam tutmamis oldu boylece. Bu ay bir daha yapasim yok dinlenme yapayim bu ayiBence sen hamile ola bilirsin 16. Günündesin çünkü galiba
Bende hiç istemiyorum bu ay aşılama.. bir kere turmayınca insanın umudu kırılıyor sankiDegilmisim canim regli oldum pazar gunu ilk asilamam tutmamis oldu boylece. Bu ay bir daha yapasim yok dinlenme yapayim bu ayi
Üzülme diyicem ama mümkün değil biliyorumDegilmisim canim regli oldum pazar gunu ilk asilamam tutmamis oldu boylece. Bu ay bir daha yapasim yok dinlenme yapayim bu ayi
Zaten aşılamanın tutma ihitmali cok düşük benimde negatif olursa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ilk ve son aşılamam olur yaniÜzülme diyicem ama mümkün değil biliyorum
Bende persembe hastalandım yıkıldım resmen
İnşallah Canım İnşallahBu ay günde 2 tane letu 5 gün kullandım geçen hafta pazartesi kontrolde 3 yumurta olgun görmüştü çarşamba kontrolde 8 yumurta büyümüş dedi ve bu şekilde ovitrelle veremem aşılamayı iptal edelim, gün aşırı ilişki dedi. Çarşambadan beri yoğun bi şekilde yumurtlama akıntım geliyor ve gün aşırı değerlendiriyoruz. İnşallah 8 yumurtadan 1 tanesi sağlıkla döllenmiştir.
Tüp bebek toplam fiyatı nedir peki hiç sordunuzmuZaten aşılamanın tutma ihitmali cok düşük benimde negatif olursa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ilk ve son aşılamam olur yani
8. Gününde mi verdinBenim sonucun negatif beklediğim gibi
Kaç çıktı değerin canımAşılama günü dahil 11 ertesi günden sayarsak 10. Gün doktor yükselmeyecegini söyledi