Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inş. hemen hemen aynı gibiyiz :) bende de 3.gün dondurulmuş embiriyolarım var transferim bu ay sonu olacak hayırlısıyla, benimde 3. denemem ilki negatifti ikinci de hiç ne dondurma ne de transfer aşamasına gidemedik 3.yü başka merkezde deniyoruz inş. bu kez çok umutluyuz. Allah isteyen herkese versin inş. dualarımız seninle güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. :)Dün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günüm bu 3. denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur çok heyecanliyim zaman geçmiyor
Inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsinHayırlısı olsun inş. hemen hemen aynı gibiyiz :) bende de 3.gün dondurulmuş embiriyolarım var transferim bu ay sonu olacak hayırlısıyla, benimde 3. denemem ilki negatifti ikinci de hiç ne dondurma ne de transfer aşamasına gidemedik 3.yü başka merkezde deniyoruz inş. bu kez çok umutluyuz. Allah isteyen herkese versin inş. dualarımız seninle güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
Amin inş.Inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin
Inşallah canım burada hepimiz pozitif sonuçlar alır ve yazarız buradaHayırlısı olsun inş. hemen hemen aynı gibiyiz :) bende de 3.gün dondurulmuş embiriyolarım var transferim bu ay sonu olacak hayırlısıyla, benimde 3. denemem ilki negatifti ikinci de hiç ne dondurma ne de transfer aşamasına gidemedik 3.yü başka merkezde deniyoruz inş. bu kez çok umutluyuz. Allah isteyen herkese versin inş. dualarımız seninle güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
MerhabaKızlar bu benimle bekleyecek başka kimse yokmu ocak transferi
Hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur canım bende 6 ocakta transfer oldum bugün idrar testinde çıkmadı negatif umudumu kaybettimMerhaba
Bende 12 ocakta transferimi oldum. Cok heyecanli bir sekilde sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz guzel haberleri aliriz
Pazartesi günü kan vericemMerhaba
Bende 12 ocakta transferimi oldum. Cok heyecanli bir sekilde sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz guzel haberleri aliriz
Inşallah canım bu son şansımdı maddi olarak manevi olarakta gücüm tükendi teşekkürler duaların için benim umudum yok inşallah sen pozitif sonuç alırsınInsallah guze bir haber alirsin Butun dualarim seninle.
Hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğin canım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınKızlar bende Dün 3. Gün ebriyosandan transfer oldum
Amin canm tüm isteyenlere bana 2 tane koydular 1 ri yüksek diğeri orta kalite umarım olur bu sefer ilki negatif olduHayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğin canım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
InşallahAmin canm tüm isteyenlere bana 2 tane koydular 1 ri yüksek diğeri orta kalite umarım olur bu sefer ilki negatif oldu
Inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin test tarihin ne zamanAmin canm tüm isteyenlere bana 2 tane koydular 1 ri yüksek diğeri orta kalite umarım olur bu sefer ilki negatif oldu
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar sonucun15 ocak 2 tane 5.gun embriyosu transferi yapildi heyecanla beklemedeyim
15 yazmisim 14unde transfer yapildi ya kafam nasil gittiyse senin yarin belli olacak heyecanli olmalisinHayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar sonucun
Evet yarın belli olacak 2 defa idrar testinde çıkmadı ben negatif gibi düşünüyorum kendimi15 yazmisim 14unde transfer yapildi ya kafam nasil gittiyse senin yarin belli olacak heyecanli olmalisin