2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Dün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günüm bu 3. denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur çok heyecanliyim zaman geçmiyor
Hayırlısı olsun inş. hemen hemen aynı gibiyiz :) bende de 3.gün dondurulmuş embiriyolarım var transferim bu ay sonu olacak hayırlısıyla, benimde 3. denemem ilki negatifti ikinci de hiç ne dondurma ne de transfer aşamasına gidemedik :KK43: 3.yü başka merkezde deniyoruz inş. bu kez çok umutluyuz. Allah isteyen herkese versin inş. dualarımız seninle güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

Hayırlısı olsun inş. hemen hemen aynı gibiyiz :) bende de 3.gün dondurulmuş embiriyolarım var transferim bu ay sonu olacak hayırlısıyla, benimde 3. denemem ilki negatifti ikinci de hiç ne dondurma ne de transfer aşamasına gidemedik :KK43: 3.yü başka merkezde deniyoruz inş. bu kez çok umutluyuz. Allah isteyen herkese versin inş. dualarımız seninle güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
Inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin

Inşallah canım burada hepimiz pozitif sonuçlar alır ve yazarız burada

Merhaba 😊
Bende 12 ocakta transferimi oldum. Cok heyecanli bir sekilde sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz guzel haberleri aliriz 🙏🏻
Hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur canım bende 6 ocakta transfer oldum bugün idrar testinde çıkmadı negatif umudumu kaybettim 😥

X