- 23 Ekim 2018
- 234
- 143
- 29
-
- Konu Sahibi Umuthepvar95
Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesinde görüyoruz ikimizde tedaviyi rabbim hepimizin muradını versin sen içini rahat tut stres çok etkiliyo herşeyin yolunda gideceğine inanAllahim insllah tutar ayni sikayetler bndede var canim hangi hastanede oluyor acaba
Merhaba, ne raporu acaba?Aynen canım doktordan doktora farkediyo demekki estrofemi bizim doktor dondurulmuş embriyoların transferi öncesi kullandırıyo arkadaşlarımdan biliyorum. Rapor olayıda cidden can sıkıncı 1. Raporu malesef bir ayda ikinci rapor ne alakaysa iki ayda veriyolar. Zaten rapor çıkmış bana sadece yenilenecek. Bu kadar uzun sürmesinin nedenini anlayamadık.
Şöyle biliyorum değer düzenli bi şekilde katlanmaya devam ederse sorun olmaz 11. Gün tekrar gideceksindir zaten bakalım o zaman ne olacak.. kötü düşünmemeye çalış belki tek embriyo tutunmayı bsşarabilmiştir3 Mart transfer oldum 5. Gün embriyosu 9. Gün beta 22 çıktı doktor değerimi düşük buldu böyle olup sonradan yükselenler var mı 2 embriyo transfer edilmişti sanırım ikiz için değer daha da düşük
Tüp Bebek raporu devlet ödüyor 3 denemeyiMerhaba, ne raporu acaba?
2. Değerim 29 yükselme var ama çok azŞöyle biliyorum değer düzenli bi şekilde katlanmaya devam ederse sorun olmaz 11. Gün tekrar gideceksindir zaten bakalım o zaman ne olacak.. kötü düşünmemeye çalış belki tek embriyo tutunmayı bsşarabilmiştir
Seni üzmek istemem asla buradaki kişilere kelimelerimi seçerek kullanmaya çalışıyorum ama iki güne bir betanın en az ikiye katlanması gerekiyor kuzumm şöyle düşün bide Allah'tan ümit kesilmez herşeyin hayırlısını dile eğerki doktor negatif derse de yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş demekki diyip öyle düşünmek insanı rahatlatıyor2. Değerim 29 yükselme var ama çok az
Daha önce aşılama yaptırdım ama ilk tüp bebek denemesiydiSeni üzmek istemem asla buradaki kişilere kelimelerimi seçerek kullanmaya çalışıyorum ama iki güne bir betanın en az ikiye katlanması gerekiyor kuzumm şöyle düşün bide Allah'tan ümit kesilmez herşeyin hayırlısını dile eğerki doktor negatif derse de yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş demekki diyip öyle düşünmek insanı rahatlatıyorilk denemen mi
Daha önce aşılama yaptırdım ama ilk tüp bebek denemesiydi
Doğru diyorsunuz her şeyin hayırlısı bir umut yükselir mi diye bekliyor insan ama her şey olacağına varırSeni üzmek istemem asla buradaki kişilere kelimelerimi seçerek kullanmaya çalışıyorum ama iki güne bir betanın en az ikiye katlanması gerekiyor kuzumm şöyle düşün bide Allah'tan ümit kesilmez herşeyin hayırlısını dile eğerki doktor negatif derse de yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş demekki diyip öyle düşünmek insanı rahatlatıyorilk denemen mi
Ama bence değerin hamile olduğun anlamına geliyo belki kimyasal der doktor çünkü çevremde olsun tüp Bebek başarı hikayelerine baktığımda doktor değerin 30 hayırlı olsun 57 hayırlı olsun diyolar buda bizim için iyi birşey vücut hamile kalabiliyo herşeye dolu tarafından bakmamız gerekiyo güçlü olmamız lazım eşlerimiz bize belli etmeselerde en az biz kadar üzülüyolar. Güçlü olmak derken eşe belli etmemek değil gerekirse üzüntümüz hakkında oturup konuşmak ve yükümüzden kurtulmak herşey güzel olacak rabbim bi hale yola koymuştur ve hamile kalamamız bizim eksikliğimiz değil kadınız ve özelizDoğru diyorsunuz her şeyin hayırlısı bir umut yükselir mi diye bekliyor insan ama her şey olacağına varır
Ne güzel yazmışsınız ne iyi insanlar var gerçekten çok teşekkür ederim biliyorum Bursa’daki paylaşımları okuyup kendinden bişeyler bulmaya çalışanlar yorum yapıp birilerine umut olanlar hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorlar umarım hepimiz için hayırlısı olurAma bence değerin hamile olduğun anlamına geliyo belki kimyasal der doktor çünkü çevremde olsun tüp Bebek başarı hikayelerine baktığımda doktor değerin 30 hayırlı olsun 57 hayırlı olsun diyolar buda bizim için iyi birşey vücut hamile kalabiliyo herşeye dolu tarafından bakmamız gerekiyo güçlü olmamız lazım eşlerimiz bize belli etmeselerde en az biz kadar üzülüyolar. Güçlü olmak derken eşe belli etmemek değil gerekirse üzüntümüz hakkında oturup konuşmak ve yükümüzden kurtulmak herşey güzel olacak rabbim bi hale yola koymuştur ve hamile kalamamız bizim eksikliğimiz değil kadınız ve özelizbenimde senin gibi 3 aşılama 1 tüp bebek denemem var ama nasipten öte yol yok
En azından kalabiliyorum dedim o kadar uzun süre negatif gördüm ki pozitif görmek bile bi mucizeydi ama hayırlısı neyse o olur nasipten öte yok yokAma bence değerin hamile olduğun anlamına geliyo belki kimyasal der doktor çünkü çevremde olsun tüp Bebek başarı hikayelerine baktığımda doktor değerin 30 hayırlı olsun 57 hayırlı olsun diyolar buda bizim için iyi birşey vücut hamile kalabiliyo herşeye dolu tarafından bakmamız gerekiyo güçlü olmamız lazım eşlerimiz bize belli etmeselerde en az biz kadar üzülüyolar. Güçlü olmak derken eşe belli etmemek değil gerekirse üzüntümüz hakkında oturup konuşmak ve yükümüzden kurtulmak herşey güzel olacak rabbim bi hale yola koymuştur ve hamile kalamamız bizim eksikliğimiz değil kadınız ve özelizbenimde senin gibi 3 aşılama 1 tüp bebek denemem var ama nasipten öte yol yok
Merhaba. Siz devlette rapor alabilmek için hangi şartları sağladınız acaba. Ben bir buçuk yıllık evliydim.cikolata kistim vardı.32 yaşındaydım.sana rapor çıkmaz demişti başkent universitesindeki doktor.bende Diyarbakır bahcecide başladım tedavime. 25 Mart'ta transfer kontrolüm olacak .Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın İnşallah.Ama bence değerin hamile olduğun anlamına geliyo belki kimyasal der doktor çünkü çevremde olsun tüp Bebek başarı hikayelerine baktığımda doktor değerin 30 hayırlı olsun 57 hayırlı olsun diyolar buda bizim için iyi birşey vücut hamile kalabiliyo herşeye dolu tarafından bakmamız gerekiyo güçlü olmamız lazım eşlerimiz bize belli etmeselerde en az biz kadar üzülüyolar. Güçlü olmak derken eşe belli etmemek değil gerekirse üzüntümüz hakkında oturup konuşmak ve yükümüzden kurtulmak herşey güzel olacak rabbim bi hale yola koymuştur ve hamile kalamamız bizim eksikliğimiz değil kadınız ve özelizbenimde senin gibi 3 aşılama 1 tüp bebek denemem var ama nasipten öte yol yok
Şöyle söyliyim tahlillerde özellikle amh değerinde sıkıntı yoksa herşey normalseMerhaba. Siz devlette rapor alabilmek için hangi şartları sağladınız acaba. Ben bir buçuk yıllık evliydim.cikolata kistim vardı.32 yaşındaydım.sana rapor çıkmaz demişti başkent universitesindeki doktor.bende Diyarbakır bahcecide başladım tedavime. 25 Mart'ta transfer kontrolüm olacak .Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın İnşallah.
Ağzın dualı olsun inşallah canım benim isteyen herkes hayırlı haberi alsın inşallahNe güzel yazmışsınız ne iyi insanlar var gerçekten çok teşekkür ederim biliyorum Bursa’daki paylaşımları okuyup kendinden bişeyler bulmaya çalışanlar yorum yapıp birilerine umut olanlar hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorlar umarım hepimiz için hayırlısı olur
Bende 2 taneyi istemiştim bilgilendirme formuna bir baktım ve yasal olarak ilk iki denemede tek embriyoTransfer bekliyorum ben . 1 nisan da olacak inşallah. Cuma kontrolüm var. Kesin belli olacak bakalım. Bir embriyo koyacaklar. Yasal olmadığı için koyamayiz dediler. İki tane istemiştim ben. Napalim hayırlısı olsun.