2022 de tüp bebek süreçlerimizi paylaşmaya ne dersiniz?

Yaaaaa inanmıyorum nasıl sevindiiimmmm hayırlı uğurlu olsun canıımmm inşallah sağlıkla devam eder nasıl durdun sen söylemedeennnn aynı zamanda sayılırız 6+4 deyim şuan son adetim 23 temmuz

Yaaaaa inanmıyorum nasıl sevindiiimmmm hayırlı uğurlu olsun canıımmm inşallah sağlıkla devam eder nasıl durdun sen söylemedeennnn aynı zamanda sayılırız 6+4 deyim şuan son adetim 23 temmuz
Benimde 10 Temmuz son adet ama ben transferi 1 agustosta oldum yumurtlamayı geç gördük biraz.ya daha önce 9+2 yi görüp kalbi durunca bi heyecan hissedemedim açıkçası kalbi atıyo dedi doktor dinlemek istemedim bi sey olursa hatırlamayayım diye. İnşallah saflıkla geçer süreçlerimiz canım. En başından sana hep dua ettim nasip aynı dönemde gebe kaldık

Şükürler olsun yarabbiimmm nasıl sevindim anlatamam bende dha dinlemedim sadece ultrason da gördüm. Sen sakın önceki gebeliğinle karşılaştırma tamammı bu sağlıklı bi minnoş ve sımsıkı tutundu sana hep güzel şeyler düşün

Ya inşallah kuzum kötü bir şey düşününce evren iptal allahım iptal bu düşünce diyorum mucizelerimiz bizle sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…