- 5 Aralık 2017
- 419
- 186
- 41
- Konu Sahibi Umuthepvar95
Transferden sonraki 2.günüm :) bekliyorumKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferden sonraki 2.günüm :) bekliyorumKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz??
Transferden sonraki 2.günüm :) bekliyorum
Siz nasılsınız nasıl gidiyor?Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz??
Dikkat et kendine hayırlı haberler inşallah yat ağır iş yapma bol bol su iç bende aynı bekleme sürecindeyim bakalım az kaldı bi aksilik çıkmazsa kendi tahminime göre bayram sonrası transfer hazırlıkları inşallahTransferden sonraki 2.günüm :) bekliyorum
Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize;₺Dikkat et kendine hayırlı haberler inşallah yat ağır iş yapma bol bol su iç bende aynı bekleme sürecindeyim bakalım az kaldı bi aksilik çıkmazsa kendi tahminime göre bayram sonrası transfer hazırlıkları inşallah
Bende 2 taneyi istemiştim bilgilendirme formuna bir baktım ve yasal olarak ilk iki denemede tek embriyo hadi inşallah hayırlı güzel haberler bekliyorum ramazan ayının hürmetine o güzel haberi duyarız
Canım nasılsın durumlar nasılAllah razı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize;₺
İyiyim çok saol sen nasılsın?Canım nasılsın durumlar nasıl
Bende iyiyim canım uykudan uyanınca direk aklıma geldin kalkmadan yazdım.. İnşallah yerleşme lekesidirİyiyim çok saol sen nasılsın?
Transferin 8. Günündeyim dün açık kahve akıntılarım başladı bu günde devam ediyor.
Hiç korkma canım düşünme biliyorum uykuların kaçıyo korkuyorsun ama içini ferah tut elimizden gelen tek şey dua dualarım seninle. Eğerki kanamaya dönerse hemen bi hastaneye tahlil ver progesteron takviyesi kullanıyorsan sakın bırakma kendi doktoruna gidene kadar ve olabildiğince dinlen bol su ve kan akışı olsun diye evin içinde dolanŞu an pembe akıntılar da geliyor inşallah öyledir korkuyorum
Çok az kanamaya döndü bir peçetelik doldurmayacak kadar sonra tekrar kahve oldu. Doktorumu aradım kan testi ver dedi ve 8. Günümde bu gün 0,100 çıktı. Doktorum negatif aslında ama 2 gün daha ilaçları kullan tekrar test ver çıkmazsa bırak dediHiç korkma canım düşünme biliyorum uykuların kaçıyo korkuyorsun ama içini ferah tut elimizden gelen tek şey dua dualarım seninle. Eğerki kanamaya dönerse hemen bi hastaneye tahlil ver progesteron takviyesi kullanıyorsan sakın bırakma kendi doktoruna gidene kadar ve olabildiğince dinlen bol su ve kan akışı olsun diye evin içinde dolan
Yaaa kuzum çok üzüldüm hayırlısı Rabbimden ne gelirse üzülme kafana çok takma elimizden geleni yapıyoruz gerisi de takdiri ilahi şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizimde gönlümüzün muradını versin inşallahÇok az kanamaya döndü bir peçetelik doldurmayacak kadar sonra tekrar kahve oldu. Doktorumu aradım kan testi ver dedi ve 8. Günümde bu gün 0,100 çıktı. Doktorum negatif aslında ama 2 gün daha ilaçları kullan tekrar test ver çıkmazsa bırak dedi
Allah razı olsun canım hayırlısı diyip tevekkül den başka bir şey gelmiyor elimden. İçimden bir his erken daha derken diyor umut etmek istiyorum ama hayal kırıklığı çok kötü.Yaaa kuzum çok üzüldüm hayırlısı Rabbimden ne gelirse üzülme kafana çok takma elimizden geleni yapıyoruz gerisi de takdiri ilahi şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizimde gönlümüzün muradını versin inşallah
Kuzum nasılsın giremedim bi süre. Evet gününe göre normal bi değer çok erken yapmışsın umarım herşey yolundadırMerhaba kızlar bugun transferimin 8.günü hiç akıntı yerleşme kahverengi kanama şeklinde bir şeyim olmadı. Sadece sürekli adet olacakmışım gibi kaşık ağrısı çektim. Dün erken gebelik testi yaptırdım 2. Çizgi silik çıktı. Bugun kan testi verdim 62 çıktı cok erken sanırım. Hiç sevinemedim. Salı günü yeniden kan vermemi söyledi doktorum artışına bakalım şimdilik sorun yok dedi.
Kuzum nasılsın giremedim bi süre. Evet gününe göre normal bi değer çok erken yapmışsın umarım herşey yolundadır