- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
Canım birde adaçayı iç istersen ben bir kez denedim kasık ağrısı yaptı birazda adet söktürücü (gebelik şüphesi yoksa tabi) hareketler yaptım sökülmüştümEvet malesef ama ilaçla gelirdi yani şimdi ilaçlada tık yok
Merhaba cozum bulabildinizmi bende bogaz agrisi var transferimi az kaldiGünaydın kizceler moralim çok bozuldu dünden beri tekrar boğaz ağrısı enfeksiyonu başladı doğal yollarla nasıl geçer bilen var mi transfere 10 gün felan kaldırıldı geçer mi o zamana kadar acaba
Merhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorumGenişletmek için tıkla...
Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorumMerhaba cozum bulabildinizmi bende bogaz agrisi var transferimi az kaldi
Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorumBelkide canım bekliyorum bakalım gözüm yollarda
Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorumMerhaba kızlar benimde ilk tüp bebek sürecimiz eşim azosperm sperm çıkışı başladı cuma günü reglimin 2. Günüydu doktora gittim gonal f ye başladım bu akşam 2.sini vuruldum. Salı günü 5. Günde kontrole gidince. Bakalım hayırlısı insallah. Sadece gonal f verdi 2. Kontrolde hangi ilaçları verir Bi bilginiz varmi
Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorumAmin hepimiz için hayırlısı kuzum.,
Evet çok değil aslında kaliteli olmasi onemli..
Benim başkandan önce kontrolde çok azdı yumurtam hatta amha gire az yumurta dedi doktorum.. ona göre tedavi uyguladı ve çok şükür iyi sonuç verdi inşallah da bebiş ile taclanir..
Ben 300dozla basladm kuzu kontroller sonrasında toplamaya yakın 220dustuk beş gün de öyle vuruldum
30 üstü olduğundan belki ikiz düşünüyordur canım.teşekkür ederim amin inşallah canım, 31 yaşındayım
İlaç içtim şimdi canım olmazsa içicem bugün alırım belkimaydanozlu su iç adet söktürücü etkisi var
Ah canım 10 yıldır rabbim ne büyük sabır vermiş sana. Ben 3 yıldır aynı yollardan geciyorum seninle ama artık ne yalan söyliyim ne tahammülüm kaldı ne sabrım. Rabbim bu günlerimizi aratmasın ama artık sınavımızıda bitirsin inşallahTeşekkür ederim cookie inşallah oyledir. Adet olmayı bekliyorum heyecan ile. Diyarbakır'da bahcecide tedavi oluyorum. 3. Gün embriyosu. Dr la iletişime geçtim transfer öncesi kürtajdan sonra rahimi temizleyelim diğer aya transfer yapalım dedi ama ben bu ay istedim. Cunku kürtajdan sonra 2 defa kontrole gittim temizdi. Adetlerim de duzene girdi . Kararsızım ..bı de bütçemi bu aya göre ayarladım önümüzdeki aya kalsa param yok zam gelecek eşim yanasmoyor. Zor ikna ettim. Diyor zaten doğal yoldan hamile kaldın.bi daha kalırsın. Yaşım 35 10 yıldır çeşitli tedaviler vs hepsi olumsuz
Folikasit ve gonalf veriyorlar ilk. Bana ilk birde hem bana hem eşime tek tabletlik bir antibiyotik vermişti. Sonra cetrodite veya benzeri bir ilaç. Sonrada çatlatma iğnesi veriliyor. Değişedebilir herkesin tabi. Tedaviye ne şekilde yanıt vermeye bağlıMerhaba kızlar benimde ilk tüp bebek sürecimiz eşim azosperm sperm çıkışı başladı cuma günü reglimin 2. Günüydu doktora gittim gonal f ye başladım bu akşam 2.sini vuruldum. Salı günü 5. Günde kontrole gidince. Bakalım hayırlısı insallah. Sadece gonal f verdi 2. Kontrolde hangi ilaçları verir Bi bilginiz varmi
Canım birde adaçayı iç istersen ben bir kez denedim kasık ağrısı yaptı birazda adet söktürücü (gebelik şüphesi yoksa tabi) hareketler yaptım sökülmüştümAnnem seneler evvel karın ağrım olunca adetim gelmeyince bol limonlu su içirirdi aklıma geldi
Ben o ilaçtan hiç kullanmadım malesefElinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorum
Kişiye göre değişiyor tüp bebek tedavisi.Ben 23 yaşındayım doktorumuz gençsin sıkıntıda yok 2. kontrolde hapa başlarız yumurtan fazla olur gibisinden konustu ama o anda ne hapı diye sormak aklıma gelmedi stresten.
Canım birtane kaldı elimde ama ben İstanbul'dayimElinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorum
Pazara neden kaldı iğne ?
Sagnol kuzum adetim düzene girdi kürtajdan sonra. Her sene Ocak ayında kur bazlı zam yapıyorlar maalesef. Aralık bitti ocaj yine zamli olacak yani. Bakalım. Ben kurtajfan sonra rahim filmi çekmedim geçen sene çektim sağ tüpüm tikaliyduAh canım 10 yıldır rabbim ne büyük sabır vermiş sana. Ben 3 yıldır aynı yollardan geciyorum seninle ama artık ne yalan söyliyim ne tahammülüm kaldı ne sabrım. Rabbim bu günlerimizi aratmasın ama artık sınavımızıda bitirsin inşallah
Kürtajtan sonra rahim filmi çekildinmi. rahimin kalınlaşmasında sorun yoksa adet yoğunluğunda azalma yoksa dene istersen canım.
Benim kürtajdan sonra incelme vardı adetimde azalmıştı filmde yapışıklık çıktı sonra. Embriyo oluştuktan sonra histereskopi oldum.
Birde burada birkaç kişide gördüm. Zamlanmalar sizedemi yansıyor sürekli. Buna çok şaşırıyorum. Benim merkezim asla zamlı fiyatlardan almıyor. Hatta mart ayında ön görüşme yaptım. Mart ayında bana fiyat listesi verdiler. Temmuzda tedaviye başladım bütün işlemlerim o mart ayının listesindeki fiyatlardan oluyor
Mozaik olan ne demekYok sadece en uygun gördükleri biri çözülüp transfer edilirdir hepsini çözmezler. Mesela benimde 7 tane var 3 tanesine pgt yaptırdık biri sağlıksız biri sağlıklı biri mozaik geldi. Sağlıksız olan imha edildi sanırım şimdi sağlıklı olanın transferi yapılcak. Mozaik olanı zor durumda kalırsak düşünürüz demişti doktorum
Bize hiç zamla ilgili birşey söylemediler bakalım görücez.Sagnol kuzum adetim düzene girdi kürtajdan sonra. Her sene Ocak ayında kur bazlı zam yapıyorlar maalesef. Aralık bitti ocaj yine zamli olacak yani. Bakalım. Ben kurtajfan sonra rahim filmi çekmedim geçen sene çektim sağ tüpüm tikaliydu
Bazı kromozomları sanırım görülüp bakılamıyor. Emin değilim ama. Transfer olabiliyorMozaik olan ne demek