Ben kan sulandırıcıyı 6 haftada kestim kanamam oldu diyeKızlar kan sulandırıcıyı kaçıncı haftaya kadar göbekten yapmaya dusunuyosunuz ben 14 haftalığım ama göbekten yapınca tedırgın oluyorumbıde sabah daha önce moraran ama morluğu gecmıs bı yere yaptım ıgneyı sanırım beze olmus orası bayagı kanadı ve su an ara ara o bölge zonkluyor
Suyu artır bende eskiden çok olurdu idrar enfesiyonu bol bol su iç idarar yaptıkça enfeksiyon gider 2 gün suyu çok iç üçüncü gün komple bitmiş olucaktır emin ol
Öyle deneyım bakalım bıdeSuyu artır bende eskiden çok olurdu idrar enfesiyonu bol bol su iç idarar yaptıkça enfeksiyon gider 2 gün suyu çok iç üçüncü gün komple bitmiş olucaktır emin ol
Yok ilerlemez merak etme , sıcak ballı süt bana çok iyi gelir belki sanalda iyi gelir ve tuz gargarası da çok iyiİnşallah ya ilerler diye korkuyorum
Dene bak göreceksin ama her gün min 8 bardak su içmen gerekiyorÖyle deneyım bakalım bıde
Canım cekmedik fotuyu o an sadece gösterdi bakın dedi sonra başka organlara geçti. Ama şu kadarını söyliyim dümdüzdü, biz bile çok net anladık. yani doktorun iyi bi usg cihazı varsa biraz da tecrübeli bi hekimse çok da karışmasına imkan yok gibi .Kuzucum bacak arası fotosu varsa atabilir misin
Hatta aklıma sen geldin dedim ki hocaya, "zaten hocam erkek olsa bi testis filan bişey olurdu bu haftaya kadar di mi", tabi tabi mutlaka bişeyler görürdük dedi.Kuzucum bacak arası fotosu varsa atabilir misin
İnfex 200 mg ve Azitro 500 mg verdi kadın doğum doktoru ben kullanmadan önce tüp bebek doktoruma da sordum. Mutlaka kullan dedi tüp bebek doktorumdaİnşAllah artmaz canım ıkız gebelıkte olabılıyor kanama.Benımde ıkız canım enfeksıyon ıcın antıbıyotık ne verdı bende de ıdrar yolu enfeksıyonu çıktı monurol saşe verdı doktor
Yaa kuzum benim çok teşekkür ederimHatta aklıma sen geldin dedim ki hocaya, "zaten hocam erkek olsa bi testis filan bişey olurdu bu haftaya kadar di mi", tabi tabi mutlaka bişeyler görürdük dedi.
Çok sevindimm, aynı gün transfer olmuştuk di mi sizinle ? Sağlıkla doğsunMerhabalar. Bizde bugün doktora gittik. 16.haftadayız. Çok şükür herşey yolunda şimdilik.Cinsiyeti de bugün öğrendik. Erkek geliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah hepimizin
Sağol canım, evet ayrıntılı da bence de sizinki tam netleşir, sevimli bi anı kaldı size de öyle düşünelimYaa kuzum benim çok teşekkür ederimbenim mınnosum kız galiba 20.haftada detaylı ultrason var orda kesin bir şey derler heralde senin için de hayırlı sağlıklı olsun bebişin kuzum
Evet aynı gün transfer olmuştuk. Çok teşekkür ederimÇok sevindimm, aynı gün transfer olmuştuk di mi sizinle ? Sağlıkla doğsun
hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar, doktordan yeni geldik. Cinsiyetimiz kesinleşti. 12.haftada kız demişti herhangi bir değişiklik yok 16.haftada kız olduğu kesinleşti :)) Bize de gösterdi bacak arasını, pipi namına herhangi bişey yokDarısı herkesin güzel haberlerini duymaya
ben atiyimKuzucum bacak arası fotosu varsa atabilir misin
benimde çok canım acıyor ya o kadar dikkat ediyorum gene morarıyorKızlar kan sulandırıcıyı kaçıncı haftaya kadar göbekten yapmaya dusunuyosunuz ben 14 haftalığım ama göbekten yapınca tedırgın oluyorumbıde sabah daha önce moraran ama morluğu gecmıs bı yere yaptım ıgneyı sanırım beze olmus orası bayagı kanadı ve su an ara ara o bölge zonkluyor
Bende pıhtılaşma var doğuma kadar kullancambenimde çok canım acıyor ya o kadar dikkat ediyorum gene morarıyorbana net bi tarih vermedi devam edeceğiz dedi
Merhaba pıhtılaşma olduğu nereden anlaşılıyor?Bende pıhtılaşma var doğuma kadar kullancam
bende bildiğim kadarıyla yok genetik test yaptırmadım hiç, doğuma kadar da kullanırım valla yeterki bebişe bişey olmasınBende pıhtılaşma var doğuma kadar kullancam
Maşallah kuzum erkek dimi seninkiben atiyim
Yaa ne kadar net bir oğlan görüntüsüben atiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?