2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben kan sulandırıcıyı 6 haftada kestim kanamam oldu diye

Suyu artır bende eskiden çok olurdu idrar enfesiyonu bol bol su iç idarar yaptıkça enfeksiyon gider 2 gün suyu çok iç üçüncü gün komple bitmiş olucaktır emin ol
Suyu artır bende eskiden çok olurdu idrar enfesiyonu bol bol su iç idarar yaptıkça enfeksiyon gider 2 gün suyu çok iç üçüncü gün komple bitmiş olucaktır emin ol
Öyle deneyım bakalım bıde

Kuzucum bacak arası fotosu varsa atabilir misin
Canım cekmedik fotuyu o an sadece gösterdi bakın dedi sonra başka organlara geçti. Ama şu kadarını söyliyim dümdüzdü, biz bile çok net anladık. yani doktorun iyi bi usg cihazı varsa biraz da tecrübeli bi hekimse çok da karışmasına imkan yok gibi .

İnfex 200 mg ve Azitro 500 mg verdi kadın doğum doktoru ben kullanmadan önce tüp bebek doktoruma da sordum. Mutlaka kullan dedi tüp bebek doktorumda

Hatta aklıma sen geldin dedim ki hocaya, "zaten hocam erkek olsa bi testis filan bişey olurdu bu haftaya kadar di mi", tabi tabi mutlaka bişeyler görürdük dedi.
Yaa kuzum benim çok teşekkür ederim benim mınnosum kız galiba 20.haftada detaylı ultrason var orda kesin bir şey derler heralde senin için de hayırlı sağlıklı olsun bebişin kuzum

Merhabalar. Bizde bugün doktora gittik. 16.haftadayız. Çok şükür herşey yolunda şimdilik. Cinsiyeti de bugün öğrendik. Erkek geliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah hepimizin
Çok sevindimm, aynı gün transfer olmuştuk di mi sizinle ? Sağlıkla doğsun

Yaa kuzum benim çok teşekkür ederim benim mınnosum kız galiba 20.haftada detaylı ultrason var orda kesin bir şey derler heralde senin için de hayırlı sağlıklı olsun bebişin kuzum
Sağol canım, evet ayrıntılı da bence de sizinki tam netleşir, sevimli bi anı kaldı size de öyle düşünelim . Teşekkürler, hepimizinki inşallah

hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah bana da 12.haftada erkek olabilir dedi bugün muayenem vardı benimde 16 haftada kesinleşti erkek 2 bacak arasını net gördük bizde hahah yerim onu

benimde çok canım acıyor ya o kadar dikkat ediyorum gene morarıyor bana net bi tarih vermedi devam edeceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…