Amin inşallah kuzummaşallaaahh canım benım,
hadı ınsallah hepsı saglıklı dopdolu olsun
en heyecanlı kısım şimdi telefon beklemece :)
işte aslında normal döngüme dönmüş gibi oldum. çünkü opudan 1 hafta sonra adet oldum, normalde 2 hafta sonra olmam gerekiyordu. cevabınız için çok teşekkür ediyorum:)Yumurtalamadan 14gun kadar sonra gelir genelde opudan sonra adetler normal döngüden geç gelir zaten
Kızlar benim transfer ettireceklerimin ikisi de 5ab. Kalitesi nasıl oluyor?hayırrr , 4aa da 5.gün embriyosu ve gayet kaliteli
çok heyecanlı telefon beklemek yaAmin inşallah kuzumYa evet yarın arıyacaklar heralde bakalım rabbim güzel haberler almamı nasip etsin kuzum dondurulmuş olacaktı zaten budabugün netleşmiş oldu canım
5ab de kalıtelı canımKızlar benim transfer ettireceklerimin ikisi de 5ab. Kalitesi nasıl oluyor?
Bu hafta ctesi transfer olacak canım bugün iğnelere başlıyorumEvet kesinlikle öyle bu haldeyken bir de transfer halini pek düşünemiyoruminsallah uğraştığımıza değer de 2 ay geç olur hiç problem değill.. senin sonucun belli mi pek takip edemedim de
İnşallaj canımAmin inşallah kuzum inşallah sağlıklıdır kalitelilerdir, sendende sağlıklı yumoşlar görücez
Aynen canım haber veririm sana teşekkür ederimçok heyecanlı telefon beklemek ya
aynen zaten yumurta fazla toplanmış onun yerlerının iyileşmesini beklerler
hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz canımAynen canım haber veririm sana teşekkür ederim
Ha kuzum sen adet olmayı transfer için bekliyordun ozaman ben gonalf kullancan diye bekliyorsun sanıyordum hadi o embriyoların ilk seferde tutar inşallahİnşallaj canım
Benim yumurtalar toplandı çok şükür 6 tAne embriyom beni bekliyor canım
Evet canım inşallahHa kuzum sen adet olmayı transfer için bekliyordun ozaman ben gonalf kullancan diye bekliyorsun sanıyordum hadi o embriyoların ilk seferde tutar inşallahBugün yanımda bi tane kadın vardı oda opudan cıkmıs bende doktor geldi ona dedi senden 1 yumurta topladık kadında üzüldü banada dedi sendende 24 ona karsı sevinemedim böle insan kötü oluyor inşallah Altın yumurtadır onunki
Canım karındn baktığından dolayı öyle görmüş olabilir. Her zaman vajinal en net ve doğru olanı gösterirKızlar ya size bişey soracam ben bugün kadın doğum a gittim eski bir doktoruma rapor almak için Çarşamba günü transferim var öylesine karından bir bakalım dedi endometriyuma 4 mm dedi inşallah kalınlaşır dedi ama başta görmedi idrara sıkışık değilsin dedi bende diğer doktor alttan muayene ettiğinde 9 mm di dedim olabilir felan dedi şimdi kafama taktım sizce de bir yanlışlık yok mu estrofem kullanıyorum proluteks kullanıyorum duphaston kullanıyorum yani rahim kalınlığı artmıştir dimi yanlış görmüştür inşallah bide daha önce hiç bu kadar düşük duymadım da yani rahim kalınlığını
İnşallah kuzum yaCanım karındn baktığından dolayı öyle görmüş olabilir. Her zaman vajinal en net ve doğru olanı gösterir
Bu ilaçlara imkan yok kalınlaşmaması canım arkadaşımızın dediği gibi vajinal muayene nettir ilk dr dediği neyse odur için rahat olsun. Azıcık kaldı transfere çok heyecanlıKızlar ya size bişey soracam ben bugün kadın doğum a gittim eski bir doktoruma rapor almak için Çarşamba günü transferim var öylesine karından bir bakalım dedi endometriyuma 4 mm dedi inşallah kalınlaşır dedi ama başta görmedi idrara sıkışık değilsin dedi bende diğer doktor alttan muayene ettiğinde 9 mm di dedim olabilir felan dedi şimdi kafama taktım sizce de bir yanlışlık yok mu estrofem kullanıyorum proluteks kullanıyorum duphaston kullanıyorum yani rahim kalınlığı artmıştir dimi yanlış görmüştür inşallah bide daha önce hiç bu kadar düşük duymadım da yani rahim kalınlığını
Rapor ne için çıkarttırdın canım kan sulandırıcı için falanmıİnşallah kuzum ya
Evet çizgi belli oluyor, inşallah kanda da yüksek değer çıkar. Benim de 5.gün 4aa embriyosu ctsi günü tranfer oldum. Bu kaset test erken gebelik test mi peki?Kizlar dayanamadim test yaptim gittikce koyulasn silik cizgi var yoksa yaniliyor muyumEki Görüntüle 3171517 Eki Görüntüle 3171515
Evet erken gebelik testi yaptim kasette cikmazdi buyuk mutlakEvet çizgi belli oluyor, inşallah kanda da yüksek değer çıkar. Benim de 5.gün 4aa embriyosu ctsi günü tranfer oldum. Bu kaset test erken gebelik test mi peki?
Şimdiden hayırlı olsun inşallahEvet erken gebelik testi yaptim kasette cikmazdi buyuk mutlak
Amin canım ya inşallah bu yolda neler çektiğimizi bizimle beraber çekenler bilir oyüzden çok farklı rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok şükür tedaviye yanıt verebiliyoruz en azından diye şükrediyorumEvet canım inşallah
Ya insan gercekten böyle şeylerde üzülüyor inşallah tek yumurtası ona evlat olur dediğün gibi canım.
Bizimde burada bir kadın var. O beni bilmiyor tedavi gördüğümü ama oda tedavi görüyor. Sanırım yumurtaları yanıt vermemiş hiç kalmış öyle. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?