Proluton depot falan vuruldun mu? Hangi doktora gittin? Tüp bebek doktoruna mi diger doktora mi? Hastaneye yatırmadilar mi? Ayrica kesede sorun yokmuş panik yapma, buradaki herkesi biliyorsun hepimiz kanama yaşadık, uzan, kalkma, habersiz birakma biziKızlar aşırı bir kanama yaşıyorum. Muayene oldum kesede sorun yok üstünde çok minik bir kanama alanı var dedi. Ama ne miniği eve geldim bAcaklarımdan süzülüyor üstümü zor giyindim böyle birşey olabilir ya. Doktorum kan sulandırıcıya 3 günlük ara verdi. Ama kanama artar veya azalmazsa tekrar muayene ol dedi
Bu sabah vurdurmuştum. Birden şarladı kırmızı şekilde hemen koştum tüp doktoru uzakta ona gidemedim. Normal doktrpa gittim. Baktı kesede sorun yok dedi. Ama eve geldim hemen pıhtı geldi. 5 10 dk sonraıs. 5 10 dkda birşey olmuş olabilirmi bilmiyorum. Arkasıda kesilmedi bacaklarımdan süzüldü sürekli resmen. Tüp doktorum aradı 3 gün kan sulandırıcıyı kes kıpırdamadan yat eğer azalmazsa tekrar git hastaneye dediProluton depot falan vuruldun mu? Hangi doktora gittin? Tüp bebek doktoruna mi diger doktora mi? Hastaneye yatırmadilar mi? Ayrica kesede sorun yokmuş panik yapma, buradaki herkesi biliyorsun hepimiz kanama yaşadık, uzan, kalkma, habersiz birakma bizi
Tamam elinden gelen herseyi yapmissin inşallah bir sıkıntı cikmayacakBu sabah vurdurmuştum. Birden şarladı kırmızı şekilde hemen koştum tüp doktoru uzakta ona gidemedim. Normal doktrpa gittim. Baktı kesede sorun yok dedi. Ama eve geldim hemen pıhtı geldi. 5 10 dk sonraıs. 5 10 dkda birşey olmuş olabilirmi bilmiyorum. Arkasıda kesilmedi bacaklarımdan süzüldü sürekli resmen. Tüp doktorum aradı 3 gün kan sulandırıcıyı kes kıpırdamadan yat eğer azalmazsa tekrar git hastaneye dedi
Taam canım siz hiç bu kadar yoğun yaşadınızmı ya çoğunuz yaşadığını hatırlıyorum ama böyle yerlere damlayacak kadar falan yaşayıp gebeliği devam eden varmıTamam elinden gelen herseyi yapmissin inşallah bir sıkıntı cikmayacaktuvalete giderken de dikkat, karnından kuvvet alıp kalkma
Galiba kibris hanımin oldu öyle, benim bacaklarimdan akmadi ama lavaboda leblebi büyüklüğünde pihti gördüm, peçetede de bayagi kirmiziyi gördüm, bak hemen gebeligi devam eden falan diyip kötü kötü düşünme, dua edecegiz kotu birşey olmayacak insallahTaam canım siz hiç bu kadar yoğun yaşadınızmı ya çoğunuz yaşadığını hatırlıyorum ama böyle yerlere damlayacak kadar falan yaşayıp gebeliği devam eden varmı
inşallah canım ya dualarınızda bizide unutmayın lütfen yatıuorum şimdi yatmaktan başka birşey gelmiyor elimdenGaliba kibris hanımin oldu öyle, benim bacaklarimdan akmadi ama lavaboda leblebi büyüklüğünde pihti gördüm, peçetede de bayagi kirmiziyi gördüm, bak hemen gebeligi devam eden falan diyip kötü kötü düşünme, dua edecegiz kotu birşey olmayacak insallah
canım bebeğin seninledir inşallah, korkutma kendini yat bol bol oku dua et ve dinlen Rabbim inşallah kanaman son bulur ve bebeğine bişey olmaz sen bilinçli bir insansın neler okuyoruz burda senin için dua ediyoruminşallah canım ya dualarınızda bizide unutmayın lütfen yatıuorum şimdi yatmaktan başka birşey gelmiyor elimden
Allah razı olsun canım inşallah bebeklerimiz hep bizimle kalsın bu zor günleri bir gecirsek. Okuyorum bol bol rabbim yardımcımız olsuncanım bebeğin seninledir inşallah, korkutma kendini yat bol bol oku dua et ve dinlen Rabbim inşallah kanaman son bulur ve bebeğine bişey olmaz sen bilinçli bir insansın neler okuyoruz burda senin için dua ediyorum
Dualarimdasiniz, hepiniz hem de, merak etme sakın, hersey cok guzel olacakinşallah canım ya dualarınızda bizide unutmayın lütfen yatıuorum şimdi yatmaktan başka birşey gelmiyor elimden
AminnAllah razı olsun canım inşallah bebeklerimiz hep bizimle kalsın bu zor günleri bir gecirsek. Okuyorum bol bol rabbim yardımcımız olsun
Aynısını yaşadım kuzum hiç merak etme geçip gidecek benden kocaman pihtilar da geldi bebeğim sağlıklı çok şükürTaam canım siz hiç bu kadar yoğun yaşadınızmı ya çoğunuz yaşadığını hatırlıyorum ama böyle yerlere damlayacak kadar falan yaşayıp gebeliği devam eden varmı
İnşallah canım benim çok sağolDualarimdasiniz, hepiniz hem de, merak etme sakın, hersey cok guzel olacak
Çok teşekkür ederim canım. Hemen bu esmalarada başlıyorum geldiğimden beri türlü türlü dilimde rabbim yüzümüze gülsün inşallahAminnel-muhyi ve el bari zikret kuzum Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin
Ah canım inşallah benimde aynı su gibi akıyor. 2 kerede pıhtı geldi ben depont zaten kullanıyorum 3 günde bir bu sabah vurdurmuştum daha. 3 günlük kan sulandırıcıya ara verdik bakalım. Doktor baktı kesenin sınırlarında sorun yok üst kısmında çok küçük bir kanama alanı var dedi. O küçük kanama alanı bu kadar yaparmı şaştım kaldım gerçekten. Umarım azalır. Annemde yanımda kadında diyor bu bebek bizim psikolojimizi bozcak iyice gelmeden. Güldürdü beni odaAynısını yaşadım kuzum hiç merak etme geçip gidecek benden kocaman pihtilar da geldi bebeğim sağlıklı çok şükürsu gibi kırmızı kanlar akıp gitti o kanama sonrası büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var di proluton depot vurulmaya başladım onun sayesinde kesildi kanamalar şimdi hâlâ siyah kahve leke geliyor kurumuş pıhtı gibi şeyler geliyor yani düşün ancak temizleniyor pis kanlar bugün 13+3 um seninde inşallah geçip gidecek bu günler
Teşekkür ederim canım inşallahHadi bakalim, insallah cok guzel geçer muayeneniz
Ayyy maşallahBugün geçen gittiğim doktora gittim ilaç yazdırmaya. Gel bakalım dedi. Çok şükür tek taş görüntüsü olmuş bebiş 2 mm. Kalbide minik minik atmaya başlamış
Stres yapmamaya çalış kuzum Meryem suresi Yusuf suresi inşirah suresi dinle mutlakaAh canım inşallah benimde aynı su gibi akıyor. 2 kerede pıhtı geldi ben depont zaten kullanıyorum 3 günde bir bu sabah vurdurmuştum daha. 3 günlük kan sulandırıcıya ara verdik bakalım. Doktor baktı kesenin sınırlarında sorun yok üst kısmında çok küçük bir kanama alanı var dedi. O küçük kanama alanı bu kadar yaparmı şaştım kaldım gerçekten. Umarım azalır. Annemde yanımda kadında diyor bu bebek bizim psikolojimizi bozcak iyice gelmeden. Güldürdü beni oda
Anlıyorum sizi ben ama erken söyledim 6 haftalıkta söyledik çünkü arkadaşlarım sürekli arıyordu dışarıya çıkalım falan diye bende artık söyledim mecburen aslında bende 3 ay beklemek istiyordum ama olmadıKızlar hamileliklerinizi tüm çevreniz biliyor mu tercihen ne zaman söylediniz ya da söylemeyi düşünüyorsunuz? Benim öncekiler hep kötü sonla bitince bunu söylemek içimden hala hiç gelmiyor 13. Haftaya girdim ama hala anne babalarımız dışında bilen yok, kuzenlerim arkadaşlarım söylesem çok sevinirler ama söyleyemiyorum :)
evet var duyduk burda hatta bu topikte de aşırı kanama yaşayanlar oldu, sakin ol bak bebeğin de iyi bol bol dinlen wc dışında hiç kalkma kan sulandırıcıyı da kesmişsin zaten inşallah yavaş yavaş azalacakTaam canım siz hiç bu kadar yoğun yaşadınızmı ya çoğunuz yaşadığını hatırlıyorum ama böyle yerlere damlayacak kadar falan yaşayıp gebeliği devam eden varmı
Uzan ve dinlen bişey değil o , benden ne kadar kan geldi bi görsenAh canım inşallah benimde aynı su gibi akıyor. 2 kerede pıhtı geldi ben depont zaten kullanıyorum 3 günde bir bu sabah vurdurmuştum daha. 3 günlük kan sulandırıcıya ara verdik bakalım. Doktor baktı kesenin sınırlarında sorun yok üst kısmında çok küçük bir kanama alanı var dedi. O küçük kanama alanı bu kadar yaparmı şaştım kaldım gerçekten. Umarım azalır. Annemde yanımda kadında diyor bu bebek bizim psikolojimizi bozcak iyice gelmeden. Güldürdü beni oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?