2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba kızlar doğum yapanlara ve yapacak olanlara Allah kolaylıklar versin inşallah.
Ben de bugün kontrole gittim bebegin hala gelesi yok aşağı da inmemiş ama durdukça da kilo alıyor -maşallah 3700 gr olmuş- bundan dolayı da aşağıya inemiyor, dedi doktorum. Nst'de de hiç sancı çıkmadı baya yürüyorum, iş yapıyorum ama sanırım normal gelmeyecek gibi.
3 günde bire düştü kontrol cuma yine gideceğim artık kilosuna göre doğum seklini netlestirir umarım.
38. Haftadan beri her gün her an gelebilir diye bekliyoruz ama o yanaklarını şişirip duruyor içeride bay yanak.

Neden erkenden aliyor ki
Canım ben büyük bir ameliyat geçirdim dolayısıyla sezaryen mecburi. Gelişimini de tamamladığı için doktor haftaya almamızda sakınca yok sizin için de uygunsa dedi. Zaten haftaya 38+3 falan olacak gelişimi de bir hafta kadar önden gidiyor.

Arkadaslae xok kötuyum 18de sancilarim basladi direk 1dkda 1 olarak acilma 1cmdi az önce acilma 5cm olmus ama sanci 1 dk 1 beni mahvediyo sabaha kalabilir diyo ebe bu sanciya dayanilcak gibi degil allahim yardim.etsin
Epidural al diyecektim ama yokmuş maalesef Allah yardımcın olsun canım açılman baya hızlanmış inşallah devamı gelir bir avazda doğurursun

Parol kullanılır mı canım tehlikeli değil mi
Tabi parol kullanılıyor . Ateş tehlikeli bir durum parol icmeyi ihmal etme
Böyle ol canım biraz rahatla sinirlendiğinde çok eğlenceli lakaplar tak eşine ben böyle yapıyorum yoksa kafayı eşimle bozardim
Ben de aynısını yapıyorum hiiiiccc umrumda değil
Dün bana küstü ama neden bilmiyorum hala küs ama umrumda değil çünkü zaten 2 3 gün sonra doğum yapcam bide onun tribiyle mi uğraşıyim küser küser barışır kendi kendine

Koca kazık sıfatı beniok eğlendirdi ya benimki de artık koca kazık:)
Daha durun bir de lohusalik hali olacak kocalarimizin.

Benimki benden hamile su anda mesela. Dun uzun yuruduk eve geldik belim ayaklarim cok agriyor diyor, Ben kiymali yumurta yiyorum bebek kilo alsin diye o da yedi:)

Bir hamile koca daha

Bence en doğrusu o ben neden hamile hamile kendimi uzeyim. O üzülsün benim eşimin hiç küsme huyu yok o yüzden bizim olaylar daha komik oluyor geçen hastaneye gittiğimizde ultrason resmi iyi çıkmadi diye bir hafta kendi kendini yedi bu hafta gördü oğlunu da rahatladi cinsler işte

Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın inşallah

Benimki benden hamile su anda mesela. Dun uzun yuruduk eve geldik belim ayaklarim cok agriyor diyor, Ben kiymali yumurta yiyorum bebek kilo alsin diye o da yedi:)

Benimki de doktora gittiğimizde beridir kendi doğum yapacakmış gibi habire soru soruyor beni de konuşturmuyor.

Benim de haftaya 37+1 de alınacak planlı bir sezaryen ile.. kızımın içeride keyfi yerinde Nts lerde sancı da çıkmıyor ama riskli olmayacağını düşündü ki bu tarihte almaya karar verdi doktorum.

Yakında barışacağı kesin. Doğuma güle oynaya gitmek en güzeli. Sonra yine küsebilir

Ay bayıldım ben bu duruma. Hani bazı babalarda aşırı empati durumu var ya tam olarak onu yaşıyorsunuz bence normal doğursan beraber doğum sancısı da çekeceksiniz sanki

Benim de haftaya 37+1 de alınacak planlı bir sezaryen ile.. kızımın içeride keyfi yerinde Nts lerde sancı da çıkmıyor ama riskli olmayacağını düşündü ki bu tarihte almaya karar verdi doktorum.
Tabii ki 37 den sonra olacak doğumların artık prematüre sayılmayıp normal olduğunu bilerek ona göre planlıyorlar. Doktorlarımız ne derse onu yapmakta mecburuz. Bugün bu tarih uygun mu dedi. "Siz ne derseniz o hocam" dedim. Bu hususta bilirkişiler onlar Hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olsun.

Ay bayıldım ben bu duruma. Hani bazı babalarda aşırı empati durumu var ya tam olarak onu yaşıyorsunuz bence normal doğursan beraber doğum sancısı da çekeceksiniz sanki
Bence biraz belli edemiyorlar duygularini ya da disarda kalmis hissediyorlar.

Benimki bir gece ben uyurken bebegin tekmelerini sirtinda hissetmeye basladiktan sonra kendini dahil hissetti Sanirim. O tamamen kendisi ve kizi arasindaki bir aniydi ben uyuyordum mesela.

Dis doktoru randevularini iptal etti, benim gibi.
Kizin Ilk ismini Ben onerdim ilk, ki yillardir kafamdaki isimdir, simdi diyor ki bebegin ilk ismi Benim onerimdi:)))

dogunca da Ben dogurdum diyecek diye korkuyorum

Arkadaslae xok kötuyum 18de sancilarim basladi direk 1dkda 1 olarak acilma 1cmdi az önce acilma 5cm olmus ama sanci 1 dk 1 beni mahvediyo sabaha kalabilir diyo ebe bu sanciya dayanilcak gibi degil allahim yardim.etsin
5cm le nie bekletiolar ki gerci sancim var dedin demi.Ben 4 cm le suni sanci verilerek 1 saatte dogum yapmistim.

Tabiki bu kadar hafta bu yolculukta bizimle beraberlerde. Onlar için de bir bakıma özel bir an bu doğumların her birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…