2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Bana öyle bir şey demediler sadece EKG sonucunu gördüğümde yazanları gördüm kafama takıldı panik atakta olunca iyice bunaldım hani kardiyolojiye gitmem gerekiyor mu doğumla mı alakalı hamilelikle mi alakalı kafamı bunlar böyle takılı kaldı ama hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sorunsuz sıkıntısız bugünlere atlatırız da ondan sonra kardiyolojiye tekrardan gidip EKG çektireceğim

Zaten anormal bir şey olsa kendisi yollardi kardiyolojiye sen kafana takma demek ki normal her şey. Biraz biz de panik olunca her şeyi düşünüyoruz ister istemez. Sen sezeryan minolacaksin?

rinapera
Canım senin korseyle zayıflaman ve incelmem nasıl gidiyo faydasını görüyo musun kaç kilo verdin KORSEDEN SONRA
En son 3 gün önce tartıldım tam 10 kilo vermişim 1.8 kilom kaldı, biraz göbeğim hala var ama önceden de vardı ve garip bir şekilde hamile kalmadan önce girmeyen pijama girdim senin ne durumda canım?
Canım ben indirim zamanlarında şunlardan stok yaptım kullananlar memnun olanlar çoktu, onlara güvenerek
Evet ben de kullanıyorum memnunum

Ben perşembe itibari ile perine ve meme masajına başlayacağım tetikleyebiliyormuş meme masajı doğumu
Benim haftam senin kadar ileri değil ki ama soracam ben de ne zaman derse o zaman yaparım inşallah
Canım ben aylarca araştırdım hem doğal içerikli olsun hem de uygun olsun diye. Hem bezi hem de ıslak mendili sleepy bio natural olarak tercih ettim. Takip ettiğim doktor bir anne de illa ki kullanmanız gerekiyorsa bunları kullanabilirsiniz demişti açıkçası güvendiğim biridir. Fiyat olarak Prima kadar pahalı değil ancak market markaları kadar ucuz değil. Yine de ikinci ürüne bir lira kampanyalarında çok çok uyguna alabilirsin. Bebek bezi bebeğimin poposuna iyi gelir mi bilmiyorum ama ıslak mendil ıslaklık olarak gayet iyi vıcık vıcık değil ve kokusu yok denecek kadar az bu yüzden hoşuma gitti. Sleepy bio natural/ sleepy natural olarak aldım.

Benim bebeğimin de iri bebek olduğunu söylüyor doktor. Hatta 40 haftayı görürse 4500ü geçer dedi ancak son ana kadar normali destekliyor 4500 üstü olursa da sezeryan tabi resmi olarak da bu böyleymiş
Benim bebeğimin de eğer 40 haftayı beklerse 4kilo üzeri doğacağını söyledi doktorum ama ne çatı muayenesi yaptı ne bir plan. Rahmimde hafif perde vardı bu normal doğuma engel olabiliyomuş 38. Haftamdayım çatı muayenesi ne zaman yapıcaz dedim ben yapmıyorum dedi tuhaf geldi bana

Yaani toplamda doğumdan itibaren olarak mı 10 kilo vermişsin ? Ben korsenin işe yarayıp yaramadığını biraz anlamaya çalışıyorum yaaa. Ben daha korse giymedim hem dikişim için erken olduğunu düşündüğüm için hemde korsem olmadığı için geçen gün tartıldım 7 kilo vermişim ama 7 kiloda takıldım ben artık daha fazla veremiyorum

Benim doktorum da yapmıyor çatı muayenesi.

37. Hafta tamamlanınca başlamak lazımmış zaten öyle masajlara aman diyim

Kızlar 37+3 teyim 29.Haftadan beri nstde sancım çıkıyor 29. Haftadakini hissederek gitmiştim ama sonraki nstlerde ağrım olmamasına rağmen ağrım çıktı devamlı 3-4 gündür de belim inanılmaz ağrıyor ara ara hafifliyor ama şiddeti aynı su fazla diye doktor ağrın olabilir normal dedi bebeğin hareketleride iyi acaba doğum yakinmidir 29. Haftada erken doğum riskin var demişti ağrıdan dolayı ama rahim ağzı normaldi

Zaten anormal bir şey olsa kendisi yollardi kardiyolojiye sen kafana takma demek ki normal her şey. Biraz biz de panik olunca her şeyi düşünüyoruz ister istemez. Sen sezeryan minolacaksin?

Evet canim bebik aşağıda değil çatim dar olduğu için sezeryan olabilirmisim

Evet toplam 10 kilo, korse öncesi sonrası diye ayrım yapamam ilk tartıldığımda da korse takıyordum 8 kilo civarı gitmişti birkaç gün sonra 10 oldu haftaya tekrar tartılicam. Kesinlikle inceltiyor korse kilo verdiriyor mu bilmiyorum ama belim çok fark etti

Eklentiler

• IMG_20221129_042058.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 112
Selam ben hamileliğin başından beri kardiyoloji ye gidiyorum. Holter takıldı hatta. Dün nst ye girdim yine hemşireleri korkuttum. Benim nabzım 120 lerin altını görmüyor. Kardiyoloji ilaç yazmak istedi ama uyuyabiliyorm diye tercih etmedik. Kardiyoloji raporumda taşikardi ve depresyon yazıyordu. Daha anestezi ekibi ile görüşmedik. Ama doktorum gördü sonucu bir sorun olsa ameliyat için söylerdi. Spinal olacağım ben.

Korkma canım zaten spinalde kalp atisin yüksek olursa bı ilaç verip sakinleştirir dayanabilecek sen spinal çok iyi bence. Ben o atmosfere dayanamıyorum panik yapıyorum yoksa ben de spinal isterdim

Korkma canım zaten spinalde kalp atisin yüksek olursa bı ilaç verip sakinleştirir dayanabilecek sen spinal çok iyi bence. Ben o atmosfere dayanamıyorum panik yapıyorum yoksa ben de spinal isterdim
Yok sorun değil korkmuyorm ben. Daha önce oldum spinal. Kardiyoloji için dedim arkadaşa.

Hocamız hemşirelere söylemiş refakatçi sıkıntısı var yanına başka hasta almayın eşi duracak demiş. Hiç sorun yaiamadan rahat ettik canım. Dünya böyle iyi insanların sayesinde dönüyor
Canım minik kuzuna kavuşmuşsun, Allahım sağlıkla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın darısı başımıza. Minik Aslan ı öp bizim yerimize annesi
Çok sağol kuşum, öperim tabiki
Hadi gozunuz aydin olsuun, Allahim saglikla anali babali buyutsun insaAllahh Kilosu boyuda cok guzell masallahh

Sanada cok gecmis olsun canim
Çok sağol canım
Gözün aydın canım. İyi olmanıza sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün
Amin canım inşallah
Gözünüz aydın, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Dilerim kalanlarımızın da sizinki gibi rahat doğumu olur.
İnşallah canım au fibi akıp geçer inşallah
Sütün gelmeyince mama mi veriyorsunuz?
Evet canım.
İnşallah kolaylıkla sende atlatırsın canım
Gözünüz aydın olsun canım, tebrik ederim.
Kızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Kavuşacaksınız yavruna sağlıkla inşallah hakkında hayırlısı olsun.
ah canmm doğurmuşsun. haftasonu hiç okuyamıyorum sayfalarca birikmiş şimdi okuyabiliyorum. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin, maşallah size
Çok sağol canım
Gözün aydın canım, tebrik ederim
Öyle yapıyoruz şimdi. Önce memeyi veriyorum bişiler yapıyor biraz en son az mama veriyorum aç kalmasın diye.
Sürekli memeyi ağzına ver alışsın bıdık bi taraftanda artık kaşıkla verirsiniz aç kalmaz . Taburcu olmana sevindim geçmiş olsun
Ufak ufak başladı teyzesi çok şükür.
Bende öyle tapmaya başladım canım. Meme ucu orta idare eser uç aldım ama kendiminkini çekip uzatıp veriyorum bi tarafı daha iyi tututor diğeri sıkıntılı.
Çabalıyoruz canım olacak inşallah sağolasın
Kızlar tansiyonum 11lere geriledi, doktor perşembe sabah 8 e ameliyat günü verdi son olarak. Ama tekrar yükselirse acil alırız dedi. Son durum bu şekilde

Bir_Kucuk_Mars sende idrarda protein çıkmış mıydı?
Çıkmadı canım.

Cnm bnde gebelikte kardiyoloji ye gidiyorm.stres ve panik atağa bağlı çarpıntı oluyor.daha önce gebelik kayıplarımda olduğu için.Gecen gittiğimde kalpte çok hafif çökme var dedi ama önemli bişey değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…