2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Eğer dikkat edersem tokluğumu 140 ın altında tutabiliyorum, 120, 130 larda oluyor, ama kaçırırsam yemeği artık ne yersem çıkıyor biliyorum 165 lere kadar çıkıyor, senin nasıl şuan tokluğun, bebeğin kilosu ne kadar haftan kac

30. Haftada 1690 dı kilosu.. bende dikkat ediyorum bir defa 146 yı gördüm genelde altında çıkıyor ama dikkat etmesem benimde eminim 165 lere çıkar yani.. açlık iyi ama tokluk aynı senin gibi

Kizlar bı bakarmisiniz anlayan varmı yarın gostericem sonucu

Eklentiler

• Screenshot_20221128-163336.png
    104,9 KB · Görüntüleme: 83
Pamuklar pahali mi ki canim bende pamuk kullandim bundada pamuk kullanmayi dusunuyorum suya cok dikkat etmedim cesmeden dolduruyordum.Kapakli bi kutuya pamuklari parcalayip basiyorum ustunede su dolduruyorum tamam.Pamuguda bimden aliyorum senin dedigin pamuk nasil anlamadim.İslak mendilden daha avantajli degil mi?

30. Haftada 1690 dı kilosu.. bende dikkat ediyorum bir defa 146 yı gördüm genelde altında çıkıyor ama dikkat etmesem benimde eminim 165 lere çıkar yani.. açlık iyi ama tokluk aynı senin gibi
Umarım insülin kullanmadan hamilelik sürecini tamamlarsın canım, biraz zor diyet yapmak ama bi süre sonra insan alışıyor merak etme herşey bebişlerimiz için

Canım bizim bebeğe hastanede sleepy natura ıslak havlu kullanıyorlar.

Umarım insülin kullanmadan hamilelik sürecini tamamlarsın canım, biraz zor diyet yapmak ama bi süre sonra insan alışıyor merak etme herşey bebişlerimiz için
Bakalım doktorum ne dicek.. bu şekilde dikkat eder 140 aşmazsam insülin gerek görmez herhalde.. dediğin gibi zor ama alışıcam elbet..

Sağ ol canım benim Ben de panik atak olduğu için böyle sıkıntılar yaşıyorum gece uyuyamazdım yoksa o yüzden sorayım dedim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

Cevabın için teşekkür ederim canım kardiyolojiyi doğumdan sonraya bırakacağım tekrardan bir EKG çektireceğim ona göre bir baktıracağım bakalım hamilelikle ilgili mi yoksa yapısal Bir sorunum mu var diye panik atak hastası olduğum için çok stres oluyorum böyle şeylere

Bana bol miktarda hediye olarak Komili ve bebeland yeni doğan ıslak mendili geldi onları kullanacağım eşimin eniştesi fabrikasında çalıştığı için bebek bezini de uyguna alacağımızı düşünüyoruz

Yok canım benim dediğim onlardan değil. Bu ebe bekte falan satılan büyük kare pamuklar var, onlar baya pahalanmış

Öneriler için teşekkürler kızlar.

Çok şansılınız bu devırde :)

Maşallah şükür atlatmissin darısı başımıza sağlıkla inşallah

Sağ ol canım benim Ben de panik atak olduğu için böyle sıkıntılar yaşıyorum gece uyuyamazdım yoksa o yüzden sorayım dedim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
Benimde ilk gebeligimde mitral kapakta çökme olmuştu doğumdan sonra baya sıkıntı yaşadım ben çarpıntı falan oldu. Panik atak anksiyete ortaya çıktı devamında ilaç kullanmak zorunda kaldim.bebegimi bile meziremedim doğru düzgün.inşallah bunda böyle olmaz endişeliyim açıkçası . Şu an kardiyoloji sorun yok dedi umarım hepimizin bu şekilde sorunsuz biter gebeliği ve sonrasında da sorunlar yaşamayız

Ben 20 haftadan beri progestan kullaniorum erken dogum riskim oldugu icin.Bide pihtilasma var die oksapar kullaniorum.Persembe 2200 du canim.
Çıtır kızlar bunlar saglıklı olsunlarda .boylu olacak ama zayıf olacak ablası gibi .aslında kesebılır progestanı artık erkeni kalmadı bu işin

Ay evet ilk sut cok degerli yaa nekadar saklayabilirim ki akisina birakicamm artik, belki tetikler diye yine kendimi temizlige verdim ama bakalimm yuruyuse cikicaktim onada yoruldumm artik yarin bolbol yuruyus yaparim
Akışına bırak bakalım nezaman isterse minik kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…