- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.001
Göbekten dedi eczacı bebişi rahatsız etmeyelim dedi koldan yapıyoruz ama kolunu sıkarak yap benim kollarım mosmor oldu sıkarak yapınca morarmıyor pekBenim de bugün corasprin kesti oksapar verdi yarımşar doz.bacaktan yap dedi sana nerden yapacağınla ilgili bişey söyledi mi
Hosgelmis kuzucukBiz kavuştuk güzel anneler darısı bekleyenlere3300 gram 50 cm doğdu kızım, bende şimdilik iyiyim spinal sezaryen oldum yavaş yavaş uyusuklugum geçmeye basladi. Çok gazliyiz sadece inşallah gazimiz düzene girer
Benimki de ayni canim deliriyor emzirmeye calisinca. bende sutumu sagip biberonla veriyorum. Emmeye alismasi icinde emzik veriyorum iyice guclenirse emzirecem su an icin onemli olan sutumu icimesi nasil ictigine takilmiyorum ben.Kızlar bebiş çok sabırsız ve kızgın emmek istiyor ama kaşık biberondan kolaya alıştı sanırım emme refleksi veremiyor memeye. 2 saat ebe uğraştı yok yok yok. Sütüm indi ufak ufak geliyor ama çekemiyor oğlum. Kadın biberon bile daha iyi kaşık biberona göre dedi.taburcu ettiler ama bir kez daha ebe yardımcı olsun diye çıkmıyoruz şu an. Çok ağladı sinirden çenesi titriyordu. Üzülüyorum ama emmesi gerek napacağız hiç bilmiyorum.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBiz kavuştuk güzel anneler darısı bekleyenlere3300 gram 50 cm doğdu kızım, bende şimdilik iyiyim spinal sezaryen oldum yavaş yavaş uyusuklugum geçmeye basladi. Çok gazliyiz sadece inşallah gazimiz düzene girer
Ayy aslinda öyle cokta yemiyorum ama ben agzima bir lokma atsam ufakliga gidiyor herhalde.Sen ne yiyorsun canim sen de anlat :)
Sağlıkla gelsin bebeğin canım yarın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Normal doğum dediği için kestik canım kasılmaları engellemesine gerek yok artık diye bıraktırdıcanm magnezyumu bu haftalarda kesmek mi gerekiyor? Benim doktorumun haberi yok kullandığımdan. Kendi kafama göre kullanıyorum. Kesmeli miyim acaba? Yada normal doğumda mı kesilmesi gerekiyor ki
Çok merak ediyorum açıkçası en güzeli bundan sonra prematüre olarak geçmeyecek olması hayırlısıyla sağlıkla gelmesini bekliyoruzBakalım seni nasıl bir doğum hikayesi bekliyor.. sona az kaldı. Sonrası daha da güzel bir hikaye
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün prensesBiz kavuştuk güzel anneler darısı bekleyenlere3300 gram 50 cm doğdu kızım, bende şimdilik iyiyim spinal sezaryen oldum yavaş yavaş uyusuklugum geçmeye basladi. Çok gazliyiz sadece inşallah gazimiz düzene girer
Kızlar bebiş çok sabırsız ve kızgın emmek istiyor ama kaşık biberondan kolaya alıştı sanırım emme refleksi veremiyor memeye. 2 saat ebe uğraştı yok yok yok. Sütüm indi ufak ufak geliyor ama çekemiyor oğlum. Kadın biberon bile daha iyi kaşık biberona göre dedi.taburcu ettiler ama bir kez daha ebe yardımcı olsun diye çıkmıyoruz şu an. Çok ağladı sinirden çenesi titriyordu. Üzülüyorum ama emmesi gerek napacağız hiç bilmiyorum.
Canım benim ki de aynı ben çözümü göğüs kalkanı (silikon göğüs ucu)nda buldum direk memeyi ememior sinirlenior onu takınca kolay emiyor istersen sen de deneKızlar bebiş çok sabırsız ve kızgın emmek istiyor ama kaşık biberondan kolaya alıştı sanırım emme refleksi veremiyor memeye. 2 saat ebe uğraştı yok yok yok. Sütüm indi ufak ufak geliyor ama çekemiyor oğlum. Kadın biberon bile daha iyi kaşık biberona göre dedi.taburcu ettiler ama bir kez daha ebe yardımcı olsun diye çıkmıyoruz şu an. Çok ağladı sinirden çenesi titriyordu. Üzülüyorum ama emmesi gerek napacağız hiç bilmiyorum.
Bunu ben de okumuştum göğsü uyarmak doğumu tetikleyebilir diye. Yapılmalı mı acaba tabi belli bir haftadan sonra olması koşulu ileBöyle bir sey gördüm.mantıklı mı sizce ?
Günü yaklasmıs arkadaslar doğum basladım diye denemek isterseniz diye attım .göğüsü uyarmak doğumu baslattıgı için
Bence olabılırBunu ben de okumuştum göğsü uyarmak doğumu tetikleyebilir diye. Yapılmalı mı acaba tabi belli bir haftadan sonra olması koşulu ile
Benim doktorum bebeğin ölçümlerinin önde gitmesi erken geleceği anlamına gelmez doğunca kilosunun boyunun fazla olacağı anlamına gelir dedi. Yani SAT önemli. Benim bebeğim de 10 gün 2 hafta falan önde gidiyor.Kızlar aklıma bir şey takıldı. Bugün tam 36 haftalık olduk Sat'a göre. Ultrasonda geçen hafta bir hafta önde çıkmıştı ölçüleri. Sorum şöyle olacak tahmini doğum tarihi ya da günü için SAT mı önemli yoksa ultrason ölçümleri mi? Kaç gündür aklıma takıldı Perşembe günü randevum var daha doktoruma soramadım
Ultrason önemli değil canım sata göre bakılıyorKızlar aklıma bir şey takıldı. Bugün tam 36 haftalık olduk Sat'a göre. Ultrasonda geçen hafta bir hafta önde çıkmıştı ölçüleri. Sorum şöyle olacak tahmini doğum tarihi ya da günü için SAT mı önemli yoksa ultrason ölçümleri mi? Kaç gündür aklıma takıldı Perşembe günü randevum var daha doktoruma soramadım
Biz kavuştuk güzel anneler darısı bekleyenlere3300 gram 50 cm doğdu kızım, bende şimdilik iyiyim spinal sezaryen oldum yavaş yavaş uyusuklugum geçmeye basladi. Çok gazliyiz sadece inşallah gazimiz düzene girer
canımm gözün aydınBiz kavuştuk güzel anneler darısı bekleyenlere3300 gram 50 cm doğdu kızım, bende şimdilik iyiyim spinal sezaryen oldum yavaş yavaş uyusuklugum geçmeye basladi. Çok gazliyiz sadece inşallah gazimiz düzene girer
Sat önemli doktora sormuştumKızlar aklıma bir şey takıldı. Bugün tam 36 haftalık olduk Sat'a göre. Ultrasonda geçen hafta bir hafta önde çıkmıştı ölçüleri. Sorum şöyle olacak tahmini doğum tarihi ya da günü için SAT mı önemli yoksa ultrason ölçümleri mi? Kaç gündür aklıma takıldı Perşembe günü randevum var daha doktoruma soramadım
Kontrolden çıktım. Yaklaşık 2700 olmuş.. 320 gr almış. Her hafta 100-150 gr alıyordu. Yeri de daralmış bükülmüştü boyunu ölçemediAy Hadi lnsallah guzel guzel haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?