2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bakalım seni nasıl bir doğum hikayesi bekliyor.. sona az kaldı. Sonrası daha da güzel bir hikaye

Benim normal dogum canim gunum yok oyuzden randevu aldim aslinda aralik 9 dogum gunum ogune denk getrmek istedim belki dogum olursa die ama doktrumun randevusu yoktu bende hakkimda hayirli olan buymus dierek mudahale etmiorum.13 une aldim bakalim annemde ozamani beklemez dedi ama bilemiorum hayirlisi.Benim sancilarim cikiyor nst de kasilmalarimda devam hala bisey yapmamaya calisiorum yatmaya calisiorum ama yinede oluyor.Sen progestan kullaniyormuydun doktorun ne zaman birakman gerektigini falan soyledi mi?

benm normal olma ihtimali yok ilk doğumum sezeryandı. O zaman normal doğumla alakalı bir durumdur değil mi?
Aynen nirmal dogumla alakalidir buyuk ihtimal
Niye kestiniz magnezyumu , ben de sezeryan olacağım DR devam dedi ?
Doktorum bana da bırak demedi zaten normal doğum yapmami hiç istemiyor kendisi ama belki 1 hafta da olur belki normal doğum diye bıraktım son 3 gunum kaldı zaten içmiyorum

benm normal olma ihtimali yok ilk doğumum sezeryandı. O zaman normal doğumla alakalı bir durumdur değil mi?
Aynen nirmal dogumla alakalidir buyuk ihtimal
Niye kestiniz magnezyumu , ben de sezeryan olacağım DR devam dedi ?
Doktorum bana da bırak demedi zaten normal doğum yapmami hiç istemiyor kendisi ama belki 1 hafta da olur belki normal doğum diye bıraktım son 3 gunum kaldı zaten içmiyorum

Kaç haftalık kaç kilo doğdu canım

Kızlar bebiş çok sabırsız ve kızgın emmek istiyor ama kaşık biberondan kolaya alıştı sanırım emme refleksi veremiyor memeye. 2 saat ebe uğraştı yok yok yok. Sütüm indi ufak ufak geliyor ama çekemiyor oğlum. Kadın biberon bile daha iyi kaşık biberona göre dedi.taburcu ettiler ama bir kez daha ebe yardımcı olsun diye çıkmıyoruz şu an. Çok ağladı sinirden çenesi titriyordu. Üzülüyorum ama emmesi gerek napacağız hiç bilmiyorum.

Canım emzik ve aventin biberonundan içsin. Emzik, emme refleksini geliştirecek. Avent biberon da anne memesi uyumlu olduğu için, yani akışı anne memesi gibi az olduğu için memeye geldiğinde kolay olanı istemeyecek.

Sürekli memeyi ağzına ver alışsın bıdık bi taraftanda artık kaşıkla verirsiniz aç kalmaz . Taburcu olmana sevindim geçmiş olsun

Yo vermedi bana .sadece coraspin kullanıyordum kesti 10tane oksapar verdi çarsamba bitecek yine vericem doğuma kadar dediBenim bebiş 2470 ge senin kac ilk kızım 2700dü bu haftada

Yo vermedi bana .sadece coraspin kullanıyordum kesti 10tane oksapar verdi çarsamba bitecek yine vericem doğuma kadar dediBenim bebiş 2470 ge senin kac ilk kızım 2700dü bu haftada
Benim de bugün corasprin kesti oksapar verdi yarımşar doz.bacaktan yap dedi sana nerden yapacağınla ilgili bişey söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…