- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.981
Her gün bir öğünü muzlu yulaf lapası olarak planladım bu mesajdan sonraValla öyle çok düzenli beslenmedimama yulaf muz fıstık ezmesi yiyordum 2/3 günde bir. Genelde muz ve kaşar peyniri yedim. 1 gün balık 3 gün et yedim. Bi haftada.
Bakalım seni nasıl bir doğum hikayesi bekliyor.. sona az kaldı. Sonrası daha da güzel bir hikayeŞimdi kontrolden geldim bebek iyice kafasını dayamış aşağı her an gelebilir dedi doktor kilomuz 3100 boyumuz yaklaşık 52 cm olmuş progestan magnezyum içmeyi bıraktık çatı muayenesi yaptı normal doğum şeklinde ilerleyeceğiz inşallah 1 hafta daha dayanır da şöyle 37+ oluruz öyle başlar doğum bir stres aldı beni
Benim normal dogum canim gunum yok oyuzden randevu aldim aslinda aralik 9 dogum gunum ogune denk getrmek istedim belki dogum olursa die ama doktrumun randevusu yoktu bende hakkimda hayirli olan buymus dierek mudahale etmiorum.13 une aldim bakalim annemde ozamani beklemez dedi ama bilemiorum hayirlisi.Benim sancilarim cikiyor nst de kasilmalarimda devam hala bisey yapmamaya calisiorum yatmaya calisiorum ama yinede oluyor.Sen progestan kullaniyormuydun doktorun ne zaman birakman gerektigini falan soyledi mi?Evet evet koyu kıvamda sarı yapıskan kıvamda dediğin gibi parca parca .yok nişan degildir nişan yasadım o cok kalın ve bölünmez gibi değişik .kasılmalarım yok sukur.22.12 ydi tarih 12.12 yaptık beklerse tabii.senin kac?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Sen ne yiyorsun canim sen de anlat :)Biz doktordan ciktik teyzoslar ☺bebis 3500 olmus 100 gram almis gecen haftaya gore boyu 50 cm olmuş. Herhangi bir sanci yok nstde cikan.yolunda suan hrsey.5 aralikta son kontrole gidiyoruz ondan sonrasinda artik doğum
Aynen nirmal dogumla alakalidir buyuk ihtimalbenm normal olma ihtimali yok ilk doğumum sezeryandı. O zaman normal doğumla alakalı bir durumdur değil mi?
Doktorum bana da bırak demedi zaten normal doğum yapmami hiç istemiyor kendisi ama belki 1 hafta da olur belki normal doğum diye bıraktım son 3 gunum kaldı zaten içmiyorumNiye kestiniz magnezyumu , ben de sezeryan olacağım DR devam dedi ?
Aynen nirmal dogumla alakalidir buyuk ihtimalbenm normal olma ihtimali yok ilk doğumum sezeryandı. O zaman normal doğumla alakalı bir durumdur değil mi?
Doktorum bana da bırak demedi zaten normal doğum yapmami hiç istemiyor kendisi ama belki 1 hafta da olur belki normal doğum diye bıraktım son 3 gunum kaldı zaten içmiyorumNiye kestiniz magnezyumu , ben de sezeryan olacağım DR devam dedi ?
Ay Hadi lnsallah guzel guzel haberlerle gelin
Kaç haftalık kaç kilo doğdu canımMerhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldidarısı dogumu bekleyen annelerimize
hayırlı olsun canm sağlıkla büyüsünBiz kavuştuk güzel anneler darısı bekleyenlere3300 gram 50 cm doğdu kızım, bende şimdilik iyiyim spinal sezaryen oldum yavaş yavaş uyusuklugum geçmeye basladi. Çok gazliyiz sadece inşallah gazimiz düzene girer
Canım emzik ve aventin biberonundan içsin. Emzik, emme refleksini geliştirecek. Avent biberon da anne memesi uyumlu olduğu için, yani akışı anne memesi gibi az olduğu için memeye geldiğinde kolay olanı istemeyecek.Kızlar bebiş çok sabırsız ve kızgın emmek istiyor ama kaşık biberondan kolaya alıştı sanırım emme refleksi veremiyor memeye. 2 saat ebe uğraştı yok yok yok. Sütüm indi ufak ufak geliyor ama çekemiyor oğlum. Kadın biberon bile daha iyi kaşık biberona göre dedi.taburcu ettiler ama bir kez daha ebe yardımcı olsun diye çıkmıyoruz şu an. Çok ağladı sinirden çenesi titriyordu. Üzülüyorum ama emmesi gerek napacağız hiç bilmiyorum.
Sürekli memeyi ağzına ver alışsın bıdıkKızlar bebiş çok sabırsız ve kızgın emmek istiyor ama kaşık biberondan kolaya alıştı sanırım emme refleksi veremiyor memeye. 2 saat ebe uğraştı yok yok yok. Sütüm indi ufak ufak geliyor ama çekemiyor oğlum. Kadın biberon bile daha iyi kaşık biberona göre dedi.taburcu ettiler ama bir kez daha ebe yardımcı olsun diye çıkmıyoruz şu an. Çok ağladı sinirden çenesi titriyordu. Üzülüyorum ama emmesi gerek napacağız hiç bilmiyorum.
Yo vermedi bana .sadece coraspin kullanıyordum kesti 10tane oksapar verdi çarsamba bitecek yine vericem doğuma kadar dediBenim normal dogum canim gunum yok oyuzden randevu aldim aslinda aralik 9 dogum gunum ogune denk getrmek istedim belki dogum olursa die ama doktrumun randevusu yoktu bende hakkimda hayirli olan buymus dierek mudahale etmiorum.13 une aldim bakalim annemde ozamani beklemez dedi ama bilemiorum hayirlisi.Benim sancilarim cikiyor nst de kasilmalarimda devam hala bisey yapmamaya calisiorum yatmaya calisiorum ama yinede oluyor.Sen progestan kullaniyormuydun doktorun ne zaman birakman gerektigini falan soyledi mi?
Benim de bugün corasprin kesti oksapar verdi yarımşar doz.bacaktan yap dedi sana nerden yapacağınla ilgili bişey söyledi miYo vermedi bana .sadece coraspin kullanıyordum kesti 10tane oksapar verdi çarsamba bitecek yine vericem doğuma kadar dediBenim bebiş 2470 ge senin kac ilk kızım 2700dü bu haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?