- 25 Şubat 2016
- 7.531
- 11.890
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.961
Gobegin ne durumda canim assa indigini dusunuomusun benimki baya indi sanki bugun annemde diyor assa inmis die.kolay gelsin .ben gidip geliyorum hareketleri bayagı azaldı su azlıgından kaynaklı tetikteyız hayırlısıyla bı doğursaydık .sonu stresli geciyor
Aynen banada komsularım diyor inmiş diyeGobegin ne durumda canim assa indigini dusunuomusun benimki baya indi sanki bugun annemde diyor assa inmis die.
ah canmm doğurmuşsun. haftasonu hiç okuyamıyorum sayfalarca birikmiş şimdi okuyabiliyorum. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin, maşallah sizeKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Bi komtrolde 200 Gr alıyor bi kontrolde 500 GrBu çocuk okur.. bana küçük diyen anneme sevgilerle demiş
Hadi hayirlisi bakalim dun geceki kasilmalarim bile farkli gelmeye basladi.Bide benden akintida gelio tuvalette biraz oturunca bakiorum koyu kivamli akinti oluo dun gecede az oncede gelmisti.Nişan mi die dusundum nişan bi anda lop die de gelebiliomus akinti arasinda az az da gelebiliomus.Sende var mi akintiAynen banada komsularım diyor inmiş diye
Kaç haftalık doğdu cnmMerhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldidarısı dogumu bekleyen annelerimize
Teşekkür ederimkolay gelsin .ben gidip geliyorum hareketleri bayagı azaldı su azlıgından kaynaklı tetikteyız hayırlısıyla bı doğursaydık .sonu stresli geciyor
Hayirli haberler bekliyoruz canim bebisini kucagina saglikla alirsin insallahKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Gözün aydın Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinMerhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldidarısı dogumu bekleyen annelerimize
maşallah hayırlı olsun sağlık büyüsün bebişMerhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldidarısı dogumu bekleyen annelerimize
hakkında hayırlısı olsun canm. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz öyleyseKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
benm normal olma ihtimali yok ilk doğumum sezeryandı. O zaman normal doğumla alakalı bir durumdur değil mi?Bende arkadasın mesajını görünce kestim magnezyumu sezeryan tarihinden önce belki kendi gelir normal doğum olur ümidiyle
Evet evet koyu kıvamda sarı yapıskan kıvamda dediğin gibi parca parca .yok nişan degildir nişan yasadım o cok kalın ve bölünmez gibi değişik .kasılmalarım yok sukur.22.12 ydi tarih 12.12 yaptık beklerse tabii.senin kac?Hadi hayirlisi bakalim dun geceki kasilmalarim bile farkli gelmeye basladi.Bide benden akintida gelio tuvalette biraz oturunca bakiorum koyu kivamli akinti oluo dun gecede az oncede gelmisti.Nişan mi die dusundum nişan bi anda lop die de gelebiliomus akinti arasinda az az da gelebiliomus.Sende var mi akinti
Ya Ali bebek geliyor yaşasınKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Hayatım ne yedin ne içtin anlatKızlar kontrolden çıktım herşey yolunda. Bebek 2950 çıktı. 36+4 bugün.
Niye kestiniz magnezyumu , ben de sezeryan olacağım DR devam dedi ?Bende arkadasın mesajını görünce kestim magnezyumu sezeryan tarihinden önce belki kendi gelir normal doğum olur ümidiyle
Valla öyle çok düzenli beslenmedimHayatım ne yedin ne içtin anlat
Aynen dün öğlen aynı seyi yaptık nst de kudurduTeşekkür ederimhareket azlığı yüzünden geçen panik atak geçirip doktora koşmuştum korkuttu beni sıpam insan endişeleniyor cidden
Vaktinde geliyor kuzucuk. Dert etme canım.Kızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?