- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.781
Yanlış anladıysam düzelt lütfen kafam karıştıCanım dex i devlet karşılamıyor ecz fiyatı 300 küsürdü. Ampulu 7 li 2 paket sağlık ocağında yazdırdım. Kutu başı 60 küsür idi. Progestan fitil ise 75 TL ama yazdırın a 20 TL ye geliyor. Estrofemi de devlet karşılıyor ama ayda 2 kutu. Ben günde 3 adet kullandığım için 2 kutuyu aştı ve aşanı karşılamadı. Tecrübe ettiklerim bunlar
Sanmam ben yaşadım dış gebelik , değer böyle artmazdı olsa . İnşallah olmaz .Kızlar birşey sormak istiyorum.
Kan testimle birlikte doktor progestan seviyesine de bakıyor ben dün baktırdım 5 buçuk falan çıktı. Bugün değerim 2 katı ama progestan 4 buçuk çıktı. Yani düşmüş. Acaba dış gebelik ya da farklı bir durum mu var. Başına gelen var mı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Dün 45 olan değerim. Bugün 95 olmuş. Güzel artış olmuş 24 saatte ama progestan düşük. İnternette okudum dış gebelik oluyor diye. Sizin ki nasıldı acaba ? Hiç bakıldı mı değere ?Sanmam ben yaşadım dış gebelik , değer böyle artmazdı olsa . İnşallah olmaz .
Çok fark yokki sizdeki değerde. benim düşmemiş dış gebelikte, baktım şimdi ,alakalı olduğunu sanmıyorum gayet iyi gidiyorsunuz üzülmeyin boş yere.Dün 45 olan değerim. Bugün 95 olmuş. Güzel artış olmuş 24 saatte ama progestan düşük. İnternette okudum dış gebelik oluyor diye. Sizin ki nasıldı acaba ? Hiç bakıldı mı değere ?
Çok teşekkür ederim. Sabah ilk işim doktorumu aramak olacakÇok fark yokki sizdeki değerde. benim düşmemiş dış gebelikte, baktım şimdi ,alakalı olduğunu sanmıyorum gayet iyi gidiyorsunuz üzülmeyin boş yere.
Karşılamıyor canimProgestan dex sağlık ocakları yazıyor mu ampül paket içerisinde 7 tane var. Eğer yazıyorsa beni zarara soktular yazdırmak istedim karşılamıyor dediler bana
Disgebelik degildir de prog. Dusuk oldugu icin doktorun ekstra ilac yazabilir kuzu yada vuruldugumuz igneler yuzunden dalgalanma oluyodur prog. Hcg gibi hizli yukselen bisey degil ya igneden once yada sonra kan vermene bağlı olabilir buDün 45 olan değerim. Bugün 95 olmuş. Güzel artış olmuş 24 saatte ama progestan düşük. İnternette okudum dış gebelik oluyor diye. Sizin ki nasıldı acaba ? Hiç bakıldı mı değere ?
Acaba izin mi alsan isten bu durumlarda dinlenmek en iyisi çünkü canina yazik bende yarin gidicemKasıklarda ara ara batmalar hep var hala. Ama kanama ve lekelenme dünden beri kesildi şükür. Kan sulandırıcılara yarın tekrar başlayacağım. Siz ne zaman gidiyorsunuz ultrasona?
Covid aşınızı ben sormuştum doktoruma transfer sürecinde o bakterilerin transferi olumsuz etkileyebileceğini söylemişti. O yüzden olmadım ben. Sen de doktoruna sor belki farklı düşünüyordur.Kızlar peki covid için aşı vuruldunuz mu transfer öncesi ?Sizce vurulmalı mıyız ? Ben de bugün tedaviye başladım gonal-f günlük 300 doz vuruluyorum . Onun yanında başka bişey vermediler henüz cumartesi kontrole çağırdılar . Bu ay tedavim olacak nasip olursa embriyolarım genetiğe gidecek çünkü daha önce çok düşüklerim olduğu için böyle bir yol izlemeyi önerdi doktorum . Bi kez regl olucam . İnş sağlıklı da gelirse sonuçlar Eylül ayındaki reglimle transfer olacak bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımİğneyi yaparken okuduğunuz bi dua var mı özellikle ? Bir de pazartesi tedaviye başlayacak bi hipo hipo hastası arkadaş vardı o nerelerde acaba
Kan sonucun ne zaman çıkıyor cnm? Bugün öğreneceksin galiba anladığım kadarıyla. Karamsar olmamaya çalış. O bebek sağlıklıysa tutunacak dünyaya gelecek inşİyi düşünmüşsünüz inşallah benimki de pozitife döner de aranıza katılırım . Negatiflere hiç iyi gelmiyor olumlu konuşmalar :/ geçmiş yıllardaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. 7. Gün sabahı kan verdim bugün çıkar bakalım ne çıkarTabi çıkarsa acaba 9 gün ne çıkar artar mı karamsar bir arkadaş geliyo size inşallah iyi çıkar ya
Ah pazartesi günkü o kanamadan sonra aldım evdeyim ben de hep canım. Allahtan haftaya da pazartesi salı 30 Ağustostan dolayı tatil bizde. Çarşambaya kadar evdeyimAcaba izin mi alsan isten bu durumlarda dinlenmek en iyisi çünkü canina yazik bende yarin gidicem
Bende gördüm canım kaçıncı günün bugün?Var mı? Henüz 5 dakika olmadı ama hayali çizgi görüyorum sanki. Ellerim titriyor.
7. gün durdukça daha da belirginleşiyorBende gördüm canım kaçıncı günün bugün?
Çok sevindimAhh insallah hepimizinki saglikli bir sekilde ilerler... ya düşerse ya kimyasalsa ya artışı devam etmezse diye sevinemiyorum isin asli... hayırlısı
İnşallah katlanarak artar canım gözün aydin7. gün durdukça daha da belirginleşiyor
Evet iki tane beşinci gün embriyosu koyulmuştu dördüncü gün de lekelenmem oldu o gün test yapmıştım negatif çıktı dün gece de kaset test yaptım negatif çıkmıştı bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Çok teşekkür ederim. O kadar şoktayım ki şuan uyanıp uyanmadığım konusunda şüphe duyuyorum.İnşallah katlanarak artar canım gözün aydin5.gun embriyomuydu?
Lütfen bekleyin ben 8 gün önceden test yapmamıştım hiç doktorlar ısrarla söylüyo erken yapmayın sonra daha çok stres oluyorsunuz bebeğe daha çok zarar tutunmasına engel demişti..yok gibi transfer olmamış gibi davranın biliyorum zor ama yapmak zorundasınız…3. Gün embriyosu için 6.günde test çok çok erkenben sabah yaptım bugun 6.gün.
yine normal test ve negatıf cıktıı yaa sizcee ben erkenmıı yapıyoruummmm
suan iş yerındeyım erken gebelık testı de var onu yapsammı yarınımı bklesemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?