2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben pek iyi değilim yaa ne biliyim bugun hic biseyim yok gibi aynı karnımın sisligide indi hafif agrilarim vardi oda geçti olmadi diye korkuyorum 😔
Her an her dakika belirti arama canım.
Ben şuna inanıyorum
Eğer nasipte varsa ne yaparsan yap engel olamazsın.
O yüzden nasipse zaten olacak.
Kendine stres yapma.

S shmily yarın güzel haberlerle geeel. Sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim canım ❤️ Güzel şeylerin olmasına ihtiyacımız var yarın unuttur bu acıyı 😍❤️
Ah keşke güzel haberlerim olsaydı. İkimiz için bir mucize olmasını çok istedim. Ama benim de değerim maalesef düşmüş. Sonucu zaten vücudumda görüyordum, o yüzden sürpriz olmadı. Negatif gören ya da kimyasal yaşayan herkes için bir dahaki sefere her şey daha güzel olur umarım 🙏🏻

Ah keşke güzel haberlerim olsaydı. İkimiz için bir mucize olmasını çok istedim. Ama benim de değerim maalesef düşmüş. Sonucu zaten vücudumda görüyordum, o yüzden sürpriz olmadı. Negatif gören ya da kimyasal yaşayan herkes için bir dahaki sefere her şey daha güzel olur umarım 🙏🏻
Yaaa kalbim acıdı 😞 çok üzgünüm , geçmiş olsun

İmkan olsa herhalde ben yine başlarım hani diyorum yapamam edemem iki denemeden sonra ama öyle olmuyormuş yaaa insan dahada çok heyecanlaniyor bilmyrm karışık duygular 😁
Allah en kısa zamanda versin kucağına yavrunu sağlıkla 💕 negatif gören tüm arkadaşlarıma en içten dileğim bu dr ilaç gezdirmeden kendiliğinden olsun 😘

Benimde 2.gunu aksami hafif bi lekelenmem oldu ama neye yoracagimi bilemedim senin nasıldı lekelenmem canım az mi çok mu ? Bu arada benimde iki tane 5. Gun embriyosu
4. günü gün boyu ara ara oldu pembe gibi de oldu ama çoğunlukla kahverengiydi akıntıyla birlikte geldi az az. Hayırlara vesile olsun inşallah.

İlaçlarını bıraktırdı mı ?
Benim bıraktırmadı iki gün daha dedi böyle heyecanla olmadığı için canım yanıyor 😕
Henüz geri dönüş yapılmadı bana ilaçlarla ilgili. Ama ben sabahki dozu sonuçtan dolayı almadım. Geçen sefer de değer düşünce ilaçları bırakabilirsin denmişti.

İlaçlarını bıraktırdı mı ?
Benim bıraktırmadı iki gün daha dedi böyle heyecanla olmadığı için canım yanıyor 😕
Dün daha sonucu almadan dahi ilaçları almak zor geldi bana. Çünkü içten içe sonucu biliyordum. Ama kesinleşmeden de bırakamıyorsun. Ne olur ne olmaz, sonradan kendimi suçlamayayım diye.

Back