2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım belirti arama lütfen. Benim yok denecek kadar bel ve kaşık ağrım vardı sonra test yaptım pozitifi gördüm. Hatta olmadı diye öylesine yaptım testi. Öncesinde 2 kimyasalım var onlarda daha çok belirtim vardı ama olmadı 🤦🏼‍♀️ Bunda hayırlısı dedim nasip etti Rabbim şükür 🙏 nasip etsin Allahım 😍
Yaaa 😊 Çok şükür, çok mutlu oldum senin adına darısı başımıza inşallah ♥️ Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah 🙏 Orada da yapılıyor mu?Bilmiyordum.Cok pahalı malesef herşey ateş pahası geçim de zorlaştı artık Allah yardımcımız olsun 🤗
Aminn cannn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı Allah ellerimizi dualarımızı geri çevirmesin 🙏🏼 Yapılıyor aslında bir yıl daha beklesek baya uygun olucaktı ama biz beş yıldır evliyiz o yüzden artık beklemek istemedik🥲 evet valla Türkiye zaten uçmuş insan yemek içecek alırken bile hesap yapıyor o yüzden rabbim en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin bir sebep de bu 💕

Merhabalar sabah erken gebelik testi yapacağım ama dayanamayıp geceden normal test yaptım bugün 6. günüm var gibi yok gibi anlamadım siz de yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 8E7AFB55-90FB-4542-9194-8B8CF751925C.jpeg
    8E7AFB55-90FB-4542-9194-8B8CF751925C.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 6CDC4917-55BC-4706-9D46-7C8C8CE778A0.jpeg
    6CDC4917-55BC-4706-9D46-7C8C8CE778A0.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 71
Tut tut tut çatladım ama bunun 10 katı da içimden dedim 😇😂😂🤪 ben Hazirandan beri mal mal bekliyorum transfer olucam diye 😂bak demedi deme sizler transfer olursunuz çılgınlık yapıp eylülde ben yine kedi ciğere bakar gibi beklerim 😂
İmkan olsa herhalde ben yine başlarım hani diyorum yapamam edemem iki denemeden sonra ama öyle olmuyormuş yaaa insan dahada çok heyecanlaniyor bilmyrm karışık duygular 😁

Aynen, her şeyden önemlisi sağlığımız, gerisi bir şekilde olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Benim de donmuşlarım var, inşallah onlardan biri bana evlat olur. Bu ikinci transferde ben de daha sakindim. Çünkü elimizden geleni yapıyoruz, olursa olur. Zorla oldurulacak bir şey değil ki.
Benimde donmuslarim var ama ben tekrar aynı doktora gitmek istemyrm sizce ilerde imkanim olsa tekrar aynı yere gitmelimiyim

Ben ağızdan alıyorum .belki yerlesiyordur ondan leke geldi .akintiya takılma bir sürü ilaç kollaniiyor ondan dolayıdır

Aminn cannn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı Allah ellerimizi dualarımızı geri çevirmesin 🙏🏼 Yapılıyor aslında bir yıl daha beklesek baya uygun olucaktı ama biz beş yıldır evliyiz o yüzden artık beklemek istemedik🥲 evet valla Türkiye zaten uçmuş insan yemek içecek alırken bile hesap yapıyor o yüzden rabbim en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin bir sebep de bu 💕
Amin insalalh canım bence de zaten beklesen zaman kaybı yaş v.s beklemeden olmuyor zor hakkımızda hayırlısı ben heyecanla gününü bekliyorum inslalah güzel sonuçlar alırım.cok fazla siskinligim var arada ağrı vuruyor ama kanamam lekelenmem yok normal mi bilmiyorum

10 ve üzeri gebelik var sayılıyor fakat! Önemli olan iki güne bir katlanarak en az %60 artması.ben 8. Gün öğrendim 206 .kızımda da 11. Gün öğrendim 27 ile değerin artıyorsa sıkıntı yok🥰
Him anladım canım saol🤗😘Bende daha yapmadım erken çünkü günümü bekliyorum zaman çabuk geçse

Progestan dex sağlık ocakları yazıyor mu ampül paket içerisinde 7 tane var. Eğer yazıyorsa beni zarara soktular yazdırmak istedim karşılamıyor dediler bana 🙄
Canım dex i devlet karşılamıyor ecz fiyatı 300 küsürdü. Ampulu 7 li 2 paket sağlık ocağında yazdırdım. Kutu başı 60 küsür idi. Progestan fitil ise 75 TL ama yazdırın a 20 TL ye geliyor. Estrofemi de devlet karşılıyor ama ayda 2 kutu. Ben günde 3 adet kullandığım için 2 kutuyu aştı ve aşanı karşılamadı. Tecrübe ettiklerim bunlar 👍

Canım dex i devlet karşılamıyor ecz fiyatı 300 küsürdü. Ampulu 7 li 2 paket sağlık ocağında yazdırdım. Kutu başı 60 küsür idi. Progestan fitil ise 75 TL ama yazdırın a 20 TL ye geliyor. Estrofemi de devlet karşılıyor ama ayda 2 kutu. Ben günde 3 adet kullandığım için 2 kutuyu aştı ve aşanı karşılamadı. Tecrübe ettiklerim bunlar 👍
Bende estrofem ve progestan kullanıyorum hem fitil hem ağızdan alıyorum günde 3 defa progesteron 4 defa estrofem yazdirixam bu ay bende çok pahalı çünkü hep parayla alıyorum.saglik ocağı yada devlet hastanesi yazıyor mu ?

Kızlar birşey sormak istiyorum.
Kan testimle birlikte doktor progestan seviyesine de bakıyor ben dün baktırdım 5 buçuk falan çıktı. Bugün değerim 2 katı ama progestan 4 buçuk çıktı. Yani düşmüş. Acaba dış gebelik ya da farklı bir durum mu var. Başına gelen var mı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ? :olamaz::mad:

Böyle anlaşılması beni yine üzer. Zaten buradayız desteğe ihtiyacı olan herkes için. Sadece olumlu şeyleri de konuşabilmek tecrübelerimizi ve deneyimlediklerimizi paylaşabilmek isterdim.
İyi düşünmüşsünüz inşallah benimki de pozitife döner de aranıza katılırım . Negatiflere hiç iyi gelmiyor olumlu konuşmalar :/ geçmiş yıllardaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. 7. Gün sabahı kan verdim bugün çıkar bakalım ne çıkar 🤷🏻‍♀️ Tabi çıkarsa acaba 9 gün ne çıkar artar mı 🫣 karamsar bir arkadaş geliyo size inşallah iyi çıkar ya

Back