- Konu Sahibi melekomelek
- #6.741
Allahım o günleri de gösterir inşallahYa seninkide inmicek annesi![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım o günleri de gösterir inşallahYa seninkide inmicek annesi![]()
Ben inanıyorum ve dua ediyorum göreceksin kucağına alacaksın inşallahAllahım o günleri de gösterir inşallah![]()
![]()
AminBen inanıyorum ve dua ediyorum göreceksin kucağına alacaksın inşallah![]()
Kasıklarda ara ara batmalar hep var hala. Ama kanama ve lekelenme dünden beri kesildi şükür. Kan sulandırıcılara yarın tekrar başlayacağım. Siz ne zaman gidiyorsunuz ultrasona?Amin seni de bizi de hepimizi korusun Simdi nasilsin agrin sizin oluyor mu
İgnesini kullanıyordum dün fitile basladimKizlar aranizda progestan fitil kullanan var mi?
Ben igne hic kullanmadim fitil verdiler direkte dunden beri benden seffaf uzayan akinti geliyo yaa dun kahverengi lekeli geldi bugun normal lekesiz geldi fitilden kaynaklı mi oluyo acaba anlamadim ki benim normalde yumurtlama zamanimda gelir bu akinti tovbe geri mi yumurtluyom napiyomİgnesini kullanıyordum dün fitile basladim
Belirtilere takılmayınSelam kızlar. Benim transfer sonrası 4. Günüm ilk günler kasık bölgemde hafif ağrılar oluyordu şuan hiç bi belirti yok. Çok mu erken ben mi aceleciyim bilmiyorum. Bazen aşırı moralim bozuluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Çok stresli bir durum gerçekten. Bir de benim eşim kanseri atlattığı için tüp bebek şansımız malesef çok yok bunu düşününce daha çok strese giriyorum![]()
Umarım inşallahBelirtilere takılmayınAilece ne kadar güçlüsünüz , bebişinizde sizin gibi güçlü olacak , merak etmeyin Allah’ın izniyle sıkıca tutunsun
![]()
Ben igne hic kullanmadim fitil verdiler direkte dunden beri benden seffaf uzayan akinti geliyo yaa dun kahverengi lekeli geldi bugun normal lekesiz geldi fitilden kaynaklı mi oluyo acaba anlamadim ki benim normalde yumurtlama zamanimda gelir bu akinti tovbe geri mi yumurtluyom napiyom![]()
Ben ağızdan alıyorum .belki yerlesiyordur ondan leke geldi .akintiya takılma bir sürü ilaç kollaniiyor ondan dolayıdır .Ben igne hic kullanmadim fitil verdiler direkte dunden beri benden seffaf uzayan akinti geliyo yaa dun kahverengi lekeli geldi bugun normal lekesiz geldi fitilden kaynaklı mi oluyo acaba anlamadim ki benim normalde yumurtlama zamanimda gelir bu akinti tovbe geri mi yumurtluyom napiyom![]()
Rakam olarak değer kaça çıkması lazim normali nedir?Tşknormalde kaç olması gerekiyor derken anlamadım
![]()
Canım belirti arama lütfen. Benim yok denecek kadar bel ve kaşık ağrım vardı sonra test yaptım pozitifi gördüm. Hatta olmadı diye öylesine yaptım testi. Öncesinde 2 kimyasalım var onlarda daha çok belirtim vardı ama olmadıSelam kızlar. Benim transfer sonrası 4. Günüm ilk günler kasık bölgemde hafif ağrılar oluyordu şuan hiç bi belirti yok. Çok mu erken ben mi aceleciyim bilmiyorum. Bazen aşırı moralim bozuluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Çok stresli bir durum gerçekten. Bir de benim eşim kanseri atlattığı için tüp bebek şansımız malesef çok yok bunu düşününce daha çok strese giriyorum![]()
Valla bilmiyorum ki canim yaa çok kullandığım ilaçta yok ama anlamadim meyse hayırlısı bakalımBen ağızdan alıyorum .belki yerlesiyordur ondan leke geldi .akintiya takılma bir sürü ilaç kollaniiyor ondan dolayıdır .![]()
Progestan dex sağlık ocakları yazıyor mu ampül paket içerisinde 7 tane var. Eğer yazıyorsa beni zarara soktular yazdırmak istedim karşılamıyor dediler banaDex i diyorum canim ampul olanburda doktorlar biraz anlayissiz ozelden geldigimi öğrendiğinde git kendi doktorun yazsin dedi tup bebek hastasiyim ya kurumsuz hasta olarak geciyorum ozeldekinde de tekrardan 650 lira muane ucreti verince normal hasta olarak giris yapip recete ediyolar ilacida o yuzden baya zorluk cektim aile hekimimin gereksiz tutumu yuzunden sonunda baska doktor geldi ona gidip yazdırdım kaydimi da ona gecirdim adam insan gibi oturrtu beni karsisina gecmis olsun dedi onerilerde bulundu yazdi gönderdi diger doktorun odasina pamdemi oncesinde bile giremiyoduk sekreter kiz girip hastaligimizi anlatiyordu cani isterse sikayetimize göre kiza ilaclari yazdiriyordu yani safece sirf bu doktorun bencilligi ve tembelligi yuzunden kac bin lira zarardayim sabrimda gucumde yetmiyordu artik