2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canm sen erken yapmissin 3.gun daha gec cikiyormus benm 5.gun ama bir hareket yok negatif yine galiba
Hareket 4 5 ay önceden olmaz şuan orda sadece bi mercimek tanesi var hiç belirti olmaz hissettiğiniz ya da hissedeceğiniz bütün belirtler sadece ilaçtan…negatif düşünmüştüm ben de aynı sizin gibiydim ve ilk transferim negatif olmuştu…yok gibi davranın rahat olun kendinizi oyalayın ben öyle yaptım pozitif oldu…Ve bana doktorumun tek cümlesi yetti…tutunmayan bebek sen istediğin kadar yat dikkat et tutunmaz tutunacak olan koşsanda zıplasanda tutunur demişti

3. Gün embriyosu tutanlar yazsa biraz moral olsa bana keşke , dün bı doktor izledim modunu dusurdu çok.
Modumuzu düşüren şeylerden uzak duruyoruz 💜 3.gun ile olmasaydi doktorlar yaparmiydi transferi? Çevremde birsuru var 3.gun embriyosu ile olumlu sonuc alan... hatta ben varim kizimda 3.gun embriyosu idi sukur suan 4 yaşında 💜 bu transferimde 3.gun embriyosu ve dün silik de olsa 2. Cizgiyi gördüm şükür...
Transfer ne zaman oldu sizin? Teste ne kadar var? Bu süreçte oyalanacak biseyler bulmalı... icindeyken geçmiyor gibi zaman ama cok hizli geçiyor...

Birdee transferın 7. Gününde normal testimi de atayım. Erken testı cumaaa yada cumartesı gunu yapacagım..

Eklentiler

• F40E157C-D648-493C-92A8-69AD47BAB1ED.jpeg
    F40E157C-D648-493C-92A8-69AD47BAB1ED.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 103
Modumuzu düşüren şeylerden uzak duruyoruz 💜 3.gun ile olmasaydi doktorlar yaparmiydi transferi? Çevremde birsuru var 3.gun embriyosu ile olumlu sonuc alan... hatta ben varim kizimda 3.gun embriyosu idi sukur suan 4 yaşında 💜 bu transferimde 3.gun embriyosu ve dün silik de olsa 2. Cizgiyi gördüm şükür...
Transfer ne zaman oldu sizin? Teste ne kadar var? Bu süreçte oyalanacak biseyler bulmalı... icindeyken geçmiyor gibi zaman ama cok hizli geçiyor...
23 ağustosta transferim oldu , daha 2. Gundeyim 🥹 inşallah Allah herkese bana da nasip eder

Ben bişey daha sorucaktim canım ben ilk tarnsferimde o dönemde kanamam olmuştu bu taransferde kanamam yada lekelenmem hiç olmadı ara ara çok hafif ağrı oluyor şişkinlik çok zaten acaba normal mi?
Vallaha şuan ki gebeligimde hiç lekelenmem olmadı dusugumde ve kızımda leke gelmişti ve beni hep korkutur düşük yaparım diye. Su anki hamileliğimde aşırı sistim çok gaz anlatamam karnım taş gibiydi .

Evet iki tane beşinci gün embriyosu koyulmuştu dördüncü gün de lekelenmem oldu o gün test yapmıştım negatif çıktı dün gece de kaset test yaptım negatif çıkmıştı bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Çok teşekkür ederim. O kadar şoktayım ki şuan uyanıp uyanmadığım konusunda şüphe duyuyorum. 🥹
Benimde 2.gunu aksami hafif bi lekelenmem oldu ama neye yoracagimi bilemedim senin nasıldı lekelenmem canım az mi çok mu ? Bu arada benimde iki tane 5. Gun embriyosu

Back