- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.421
Herkes bir değil iste bende oyleyim hergun o gelisimi izleyecegini varsayalim bizde o koyulasmayi izleyeceksin insallah bu senin icin daha ozel ve daha anlamlı olur cok zevkli aslinda sen sadece olacagina inanteşekkür ederiiiimm canım allahh razı olsunnn.bu olumlu dusuncelerınız destegınız inanılmaz rahatlatıyor benii
yok strese gırmıyorum yanı
1. denememde hıc yapmadı kan günü negatıfı gorunce acayıp yıkıldımm öyle boyle deıl iş yerındeydım yüzüm gözüm makyajım maymuna döndüm.... çünkü umutlu bekleyısınde sonunda ben daha cok acı cekıyorum...
2.denememde 8.gün teste pozıtıfı gordm hem normalde hemde erkende ama gıtt gıde silikleşti ve yıne dedımkı hazırlıklı ol sanırım kımyasall oldu.. ve nitekim öylede oldu.yani benım onceden bırseylerı bılıyor adlandırıyor olmam bana ıyı gelıyor kendımı hazırlıyorum.
şimdide tabıkı uzuluyorum ama strese gırmıyorum cunku hala cokk erkeenn .. ama cumartesı gunu hıcbısey cıkmaz ise üzülücemm ama hazırlıklı olucam kan sonucuma. bılıyordum dıycem .
Sağol canım benim aminHayırlısıyla güzel haberler al canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın
Üsttekiler 6. Gün alttakiler 7. Gün düşüş varCanim atar misin testlerini canını sıkma kan zamanını bekle böyle daha cok stres yapiyoruz bende dayanamadım test yaptım hatta kan testine gidicektim 7. Günüm aynıyız ama oldu mu olmadı mı en başta daha rahattım şimdi biraz tedirgin oluyorum. Allahım hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat
Bende de öyle hiss edilecek pek bir şey yok bulantı falan vardi 4 5 gun once oda yok bende kendimden supe etdim hamileliye ait belirtiler yok3 gun önce gece bir sanci girdi ogunden sonra pek bisey hissetmiyorum hissettigim son seydi heralde goguslerim kasiklarim falan ilk seferki gibi degil acaba normal mi sende de surekli hissedilen bisey yoktur heralde
7. gün idrarınız belki daha az yoğundu? Bence hemen karamsarlığa kapılmayın. Yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz, 10. günde de artışı görmüş olursunuz.Üsttekiler 6. Gün alttakiler 7. Gün düşüş var
Bende de hiç gebelik belirtisi yok arada kasiklarim ağrıyor. Aslında olmaması güzel degilmi inşallah rahat geçiririz hamileliği .inşallah çok kiloda almayızBende de öyle hiss edilecek pek bir şey yok bulantı falan vardi 4 5 gun once oda yok bende kendimden supe etdim hamileliye ait belirtiler yok
Kan verdim yarın çıkacakmış bir de 9.da ve 11 gün de veririm sonra çekilirim yine bu işlerden7. gün idrarınız belki daha az yoğundu? Bence hemen karamsarlığa kapılmayın. Yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz, 10. günde de artışı görmüş olursunuz.
7. Gün kaset testte çıkmış hiç telaş yapma sakin stres daha cok etkiliyor kan testini bekle sabret.. kaset testte bu kadar erken çıkmıyor birde benim geçen transferimde öyle olmustu erken gebelikte cikti kasette çıkmadı kimyasal oldu beklemek cok zor ama kesin sonucu almadan bebeklerimizi de etkiliyoruzÜsttekiler 6. Gün alttakiler 7. Gün düşüş var
İnşallahBende de hiç gebelik belirtisi yok arada kasiklarim ağrıyor. Aslında olmaması güzel degilmi inşallah rahat geçiririz hamileliği .inşallah çok kiloda almayız
Sonucu görmeden umutsuz olmayın. Olumsuz çıkınca yeterince üzülüyoruz zaten. Şimdilik pozitif testleriniz var, demek ki olmuş bir şeyler. Buna odaklanın, güzel düşünmeye çalışın. İnşallah kan sonucunuz da güzel çıkarKan verdim yarın çıkacakmış bir de 9.da ve 11 gün de veririm sonra çekilirim yine bu işlerden
Umarım düşündüğün gibi olmaz farklı şeyler etkendir canım da kan da güzel değerler , artışlar görürsün. Kafana taksan da takmasan da olacağına varacak her şey. çok zorKan verdim yarın çıkacakmış bir de 9.da ve 11 gün de veririm sonra çekilirim yine bu işlerden
Çok teşekkür ederim canımYaa çok sevindim hayırlı olsun canım
5. Gün embriyosuydu canım. Arada kasık ağrısı çok az göğüslerde de acı vardı. Ama İnan ki belirti aramayın çünkü önce ki transferde daha çok belirtim vardı bunda yoktu bileKaçıncı gün embriyosuydu ve bi belirtin var mı canım
Çok teşekkür ederim canım inşallah artarHayırlı olsun deger cok guzel
Canım bende de belirti çok yoktu hatta önce ki transfere göre hiç yoktu olmadı sanırım dedim. Rabbim yüzüme güldüCanım hayırlı olsun çokk güzel çıkmışşş değerinbelirtin var mı benim dün test verdikten sonra belirtilerim kayboldu kötüye yormak istemiyorum ama bi korku girdi içime
Dimi bende de bi sefer bulanma oldu sadece onun disinda bisey hissetmiyorumBende de öyle hiss edilecek pek bir şey yok bulantı falan vardi 4 5 gun once oda yok bende kendimden supe etdim hamileliye ait belirtiler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?