2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Herkes bir değil iste bende oyleyim hergun o gelisimi izleyecegini varsayalim bizde o koyulasmayi izleyeceksin insallah bu senin icin daha ozel ve daha anlamlı olur cok zevkli aslinda sen sadece olacagina inan

Yer gök dua üzerine az once instagramda karsima çıkan dualar... paylasmak istedim...

Eklentiler

• Screenshot_20220824-104845_Instagram.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 83
Üsttekiler 6. Gün alttakiler 7. Gün düşüş var

Eklentiler

• FE8FEB13-4A30-4A2B-BB69-C102AB56EEFB.jpeg
    276,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 739C6B97-B989-4C83-A57A-34E911056AC9.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 81
3 gun önce gece bir sanci girdi ogunden sonra pek bisey hissetmiyorum hissettigim son seydi heralde goguslerim kasiklarim falan ilk seferki gibi degil acaba normal mi sende de surekli hissedilen bisey yoktur heralde
Bende de öyle hiss edilecek pek bir şey yok bulantı falan vardi 4 5 gun once oda yok bende kendimden supe etdim hamileliye ait belirtiler yok

Bende de öyle hiss edilecek pek bir şey yok bulantı falan vardi 4 5 gun once oda yok bende kendimden supe etdim hamileliye ait belirtiler yok
Bende de hiç gebelik belirtisi yok arada kasiklarim ağrıyor. Aslında olmaması güzel degilmi inşallah rahat geçiririz hamileliği .inşallah çok kiloda almayız

Üsttekiler 6. Gün alttakiler 7. Gün düşüş var
7. Gün kaset testte çıkmış hiç telaş yapma sakin stres daha cok etkiliyor kan testini bekle sabret.. kaset testte bu kadar erken çıkmıyor birde benim geçen transferimde öyle olmustu erken gebelikte cikti kasette çıkmadı kimyasal oldu beklemek cok zor ama kesin sonucu almadan bebeklerimizi de etkiliyoruz

Bende de hiç gebelik belirtisi yok arada kasiklarim ağrıyor. Aslında olmaması güzel degilmi inşallah rahat geçiririz hamileliği .inşallah çok kiloda almayız
İnşallah ama insan tabi korkuyo bendede hafif kasik agrisi var ama cabuk acikoyorum ben ekmekle yiyorum yemeyi kilo alicam boyle giderse sizde nasil iştah?

Kan verdim yarın çıkacakmış bir de 9.da ve 11 gün de veririm sonra çekilirim yine bu işlerden
Sonucu görmeden umutsuz olmayın. Olumsuz çıkınca yeterince üzülüyoruz zaten. Şimdilik pozitif testleriniz var, demek ki olmuş bir şeyler. Buna odaklanın, güzel düşünmeye çalışın. İnşallah kan sonucunuz da güzel çıkar

Kan verdim yarın çıkacakmış bir de 9.da ve 11 gün de veririm sonra çekilirim yine bu işlerden
Umarım düşündüğün gibi olmaz farklı şeyler etkendir canım da kan da güzel değerler , artışlar görürsün. Kafana taksan da takmasan da olacağına varacak her şey. çok zor

Sağolun kızlar bakalım görücez neyin nesi bu düşüş . Dediğim gibi 2 gün arayla veriirm test bakalım yazarım size de benim korkum kimyasal:/ inşallah tutunur ne olur güzel ilerlese , ben sanki hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyor doğumu hamileliği falan 7 gün kanım çıksın yarın atarım size de

Canım hayırlı olsun çokk güzel çıkmışşş değerin belirtin var mı benim dün test verdikten sonra belirtilerim kayboldu kötüye yormak istemiyorum ama bi korku girdi içime
Canım bende de belirti çok yoktu hatta önce ki transfere göre hiç yoktu olmadı sanırım dedim. Rabbim yüzüme güldü bakalım bundan sonrası önemli. Bol bol dua sabır

Dimi bende de bi sefer bulanma oldu sadece onun disinda bisey hissetmiyorum korkmuyor degilim ama normal olan bu olabilir muhtemelen hamilelik ilerledikce sikeyetler degisecek her haftanin baska bir etkisi olacak ben buna inanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…