• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen öyle🤗risk almaktansa dondurmak mantıklı geldi en azından tutmazsa diğerlerinde belki tutar diye düşünüyorum doktor kaliteli dedi şu an için bir sıkıntı olmadığını söyledi yerleştirirken de benimde kafam çok karisiyor ama taze olduğu ici ve doktor bir daha böyle bir güzel emriyolar gelmeyebilir benim tavsiyem dondurmanız dedi😌
İçime su serptiniz valla artık daha berrak kafamın için sağ olun😘♥️ Transferiniz nasılsı peki neler hissettiniz güzel geçti mi? Şu an nasıl hissediyorsunuz? Umarım her şey yolundadır😍♥️

tamam canım beklıyorumm ozaman bugun hıc erken gebelık yapmim dimi bosuna gitmesin hem testim

cuma sabah erken test yaapyım dimii
Aynen, bugün hiç boşa harcamayın testinizi. Cumartesi’yi bile bekleyebilirsiniz.

aynıı bennn bır oncekı temmuzdaydı kımyasal olunca hemen ertesı regl de yenı transferım olduuu
Bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebeliğiniz olsun inşallah 🙏🏻

Son düzenleme:
İnşallah hepimiz hedefimize kavuşacağız ama.ne zman seninki olmuş sen kafana takma sıra. Bizde sadece dua et
Amin, inşallah 🙏🏻

Öyle diyorsunuz da hiç olmuş gibi değil bu 😅 Yine yarım kaldı gibi. Birazdan tekrar kan vereceğim, yarın sonucu çıkar. Allah’tan hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻

Benimde iki embriyo transfer edildi canım çift olduğu içinmi acaba benim bugün 7. Günüm sanırım bende dayanamayıp 10 gün yaparım herhalde
Yok kuzucum birazda garantiye oynamak için 14 ü bekletiyorlar .. ben geçen seferde 3 gün embriyosu transfer olmuştum naturel bi şekilde ( ilaçsız) ozamanda 14 gün test dediler ben 12 ci gün progestan ı unutunca lekelenmem başlamıştı ..yani aslında 10/12 ideal ama işte garantiye oynuyorlar .. hatta hatta 7ci günden itibaren cesaretliysen test denenelile bilir ( erken genelik testi ) ben geçen seferde aldım 7 ci gün ve donra 9 cu gün denedim ..

Bence hala erken beklemeye devam 😊 test yapmak seni rahatlatiyorsa oyle yap ama daha fazla strese girip uzuluyorsan beklemeyi dene bu surecte yanindayiz 😊
teşekkür ederiiiimm canım allahh razı olsunnn.bu olumlu dusuncelerınız destegınız inanılmaz rahatlatıyor benii:KK200:
yok strese gırmıyorum yanı
1. denememde hıc yapmadı kan günü negatıfı gorunce acayıp yıkıldımm öyle boyle deıl iş yerındeydım yüzüm gözüm makyajım maymuna döndüm.... çünkü umutlu bekleyısınde sonunda ben daha cok acı cekıyorum...
2.denememde 8.gün teste pozıtıfı gordm hem normalde hemde erkende ama gıtt gıde silikleşti ve yıne dedımkı hazırlıklı ol sanırım kımyasall oldu.. ve nitekim öylede oldu.yani benım onceden bırseylerı bılıyor adlandırıyor olmam bana ıyı gelıyor kendımı hazırlıyorum.
şimdide tabıkı uzuluyorum ama strese gırmıyorum cunku hala cokk erkeenn .. ama cumartesı gunu hıcbısey cıkmaz ise üzülücemm ama hazırlıklı olucam kan sonucuma. bılıyordum dıycem .:KK1:

canım 3.gün embrıyosu 6.gün bugun. sabah yaptım normal test negatıf cıktı
Kızlar kendinizi üzmemek adına normal kaset test yapmayın .. erken gebelik testi yapın yapmak istiyorsanız 7 ile 9 cu günler arası tekrarlayın elimizde bulunsun .. bende çok heycanlıyım beklemem … 7 ci gün ile 9 cu gün geçen sefer tekrarlamıştım .. buda 3 gün embriyosu bunda dayana bilirsem 8 ile 10 günleri yapmak istiyorum ..

İçime su serptiniz valla artık daha berrak kafamın için sağ olun😘♥️ Transferiniz nasılsı peki neler hissettiniz güzel geçti mi? Şu an nasıl hissediyorsunuz? Umarım her şey yolundadır😍♥️
Benim transferim çok şükür çok iyi geçti ağrım kanamam yoktu emriyolar da spermde çok kaliteli dedi doktor bir sıkıntı çıkmadı yerlestirirkende dedi sadece benim rahim dar o yüzden 2 tane koyamadı şimdilik 1 tane denedi 2 tane olursa kaldıramaz birde ikiz olursa dedi rahim için o yüzden bende dondurdum inslalah gerek kalmaz ama tabi nasip içini ferah tut olucagi varsa her şekilde hiç ummadığın anda bile olur merak etme ben çok hastane gezdim çok para harcadım fakat Allah vermeyince yapicak bişey yok bol bol dua et canım 😘🙏

Benim transferim çok şükür çok iyi geçti ağrım kanamam yoktu emriyolar da spermde çok kaliteli dedi doktor bir sıkıntı çıkmadı yerlestirirkende dedi sadece benim rahim dar o yüzden 2 tane koyamadı şimdilik 1 tane denedi 2 tane olursa kaldıramaz birde ikiz olursa dedi rahim için o yüzden bende dondurdum inslalah gerek kalmaz ama tabi nasip içini ferah tut olucagi varsa her şekilde hiç ummadığın anda bile olur merak etme ben çok hastane gezdim çok para harcadım fakat Allah vermeyince yapicak bişey yok bol bol dua et canım 😘🙏
Tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum vala hep dua ediyorum Allah'ım bana hayırlı evlatlar nasip et dualarımı kabul et diye her gece ediyorum hayırlısını nasip et diye ilk yaptirdigim 3.5 sene önceydi ilk tuttu fakat bos gebelik çıktı ama inslalah bu da öyle olmaz birazda korkum var tâbi 😌emriyolarim taze ama

Valla banada sprdular canim tek mi cift mi doye ben direk cift dedim yaa biraz daha garanti geldi bana en kotu biri tutmazsa biri tutar belki dedi belkide ikiz olur dedim 😂 nasip tabi belkide ikiside tutmucak sende içinden nasıl geliyosa öyle yap rabbim nasip eder inşallah 🤲🏻
Ya aslında ben de öyle istiyordum 😅 ama doktor o kadar negatif şey söyledi ki dedim tamam yaa bile bile bunu yapamam herhalde 🥲 ama burada okuyorum sizin gibi bir sürü deneyenler var ve hepsi de gayet memnun bu kararından 😍

ayy ayliss sabırsızlıkla beklıyorum ve inan şuan bekleyısını heyecanını tahmın edıyor ve senınle paylaşıyorum rabbimm muhtesem bır sonuc nasıp etsınn:dua:
Seninkiler gibi silikleşmesi kötüye haberci değildir inşallah canım bir yanlışlık olmuştur 🙏
Sağol canım hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🤲🏻

Hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah 🙏🏻
Sonucun çıkar çıkmaz yaz mutlaka.

Bekliyorum, birazdan vereceğim. Benimki yarın çıkacak diye aşırı gerginim. Sonucu tahmin edebiliyorum, ama kesinleşmeden ilaçları bırakmak da olmaz.
İnşallah 🙏 tamam yazarım 🫶
Hayır ya benim bile biraz umudum varsa senin şuan durumunda hiç bir şey yok sakın ❤️

Tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum vala hep dua ediyorum Allah'ım bana hayırlı evlatlar nasip et dualarımı kabul et diye her gece ediyorum hayırlısını nasip et diye ilk yaptirdigim 3.5 sene önceydi ilk tuttu fakat bos gebelik çıktı ama inslalah bu da öyle olmaz birazda korkum var tâbi 😌emriyolarim taze ama
Benim de embriyolarım taze olucak inşallah doktor bu ay hem toplayıp hem yerleştiririz dedi 💕 ya ama ben eğer bir kere tutmuşsa çok umut görüyorum çünkü yani bir kere tutunabilmiş oraya ihtimal var demek ki çünkü hiç tutunamama ihtimali de var yani o yüzden inşallah bu sefer sizinledir bebişiniz inşallahhh😘

Back