- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #6.441
İnşallah canım herkese nasip olsunMaşallah katlanarak artsın inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım herkese nasip olsunMaşallah katlanarak artsın inşallah canım
Çok teşekkür ederim inşallah katlansınAy maşallah hayırlı olsun canim
Aynen oyle canim tabiki senin kararın tek yada çift inşallah güzel sonuçlar alırsınYa aslında ben de öyle istiyordum ama doktor o kadar negatif şey söyledi ki dedim tamam yaa bile bile bunu yapamam herhalde ama burada okuyorum sizin gibi bir sürü deneyenler var ve hepsi de gayet memnun bu kararından
Oksapar ı nasıl temin ediyorsunuz? Bende uzun bi süre kullanıcam sanırımbende progestan dex ve oksapar kullaniyorum.
Progestan dex sorun degil ama oksapar gercekten canimi acitiyor.
İgneleri esime vurduruyorum ben.
Oksapari 45 derece aci ile ve cok yavas vuruyor o zaman morarma olmuyor acida daha az oluyor sende istersen oyle dene canim
Benimde bir iki yerde morluk var ilk gunlerde oldu hala gecmedi onlarin cevrelerine vuruyoruz
Bence de oyle pozitifi gormek bile yetmiyor bebekler duruyor mu artis olucak mi falan filan yapabilecegimizin en iyis sonunu dusunmeden nasl mutlu oluyosak ona devam etmek bencebenim 5-6-7. Gün testlerim hergun test yapıyorum artık heralde kan testine kadar yapicam bu gidişle olumsuzu goruceksem de bu şekilde göreyim Rabbim nasip ettiyse olacak zaten ötesi yok
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende de iştah iyi durumda sanki doymuyorum gibi bazenİnşallah ama insan tabi korkuyo bendede hafif kasik agrisi var ama cabuk acikoyorum ben ekmekle yiyorum yemeyi kilo alicam boyle giderse sizde nasil iştah?
Ya ama insan var olan bisey kesilince korkuyor acaba degerler dusmeye mi başlıyor diye yoksa konforlu bir gebelik olsun tabi istah acikligi var mi sende deBende de hiç gebelik belirtisi yok arada kasiklarim ağrıyor. Aslında olmaması güzel degilmi inşallah rahat geçiririz hamileliği .inşallah çok kiloda almayız
Bende öyleyim sadece daha sık acikiyorum suskolamasak bariBende de iştah iyi durumda sanki doymuyorum gibi bazen
İnşallah canım sağolasınGözünaydın cnm katlanarak da artar Allahın izniyle
5. Gün canımKaçıncı gün embriyosuydi
Kanda da güzel çıkar inşallahbenim 5-6-7. Gün testlerim hergun test yapıyorum artık heralde kan testine kadar yapicam bu gidişle olumsuzu goruceksem de bu şekilde göreyim Rabbim nasip ettiyse olacak zaten ötesi yok
Amin canim benim kabina sigamazsin simdi heyecandan ne guzeldir o duyguÇok teşekkür ederim canım inşallah artar
Normalde test günüm 27 si ama doktorum 26 sinda yaptir bi bakalım dedi 27 sinde hastanede olmadığı için yani 9. Gün oluyor 2 günüm kaldı son 1 kaset testim kaldı yarin yaparım cuma da teste giderim dedim en zoru da beklemek daha çok heyecan basıyor gerçekten bide benim panik atağım var bu tedaviden dolayı kullandığım ilaçları da kestim elim ayağım titriyor kendimi sakinleştiriyorum boyle test yaparakKanda da güzel çıkar inşallah
Rahatlatacaksa devam edin. Ben de test günü çat diye sonucu almayı göze alamam. O yüzden önceden test yapmaya başladım. Ama bir dahakine kandan bir gün önce bir tane yapar bırakırım
Bu kadar heyecanı bünyem kaldırmıyor artık
Canım senn şey yapsana böle hamilelik günlüğü diye bi şey var ayarlardan yapılıyor. Ben onu görüncee çok seviniyorum. Sen daha yapmamışsın hemen yapmalısın uğur getirsin beni tahmini doğum tutarsa Allahın izniyle 7 mayıs sizinkilerde nisan sonu Mayıs başı doğumlar olur. Hepimiz birer boğa doğurucaz Ağustos grubu inşallahh ben de boğayım güzel burçturDimi bende de bi sefer bulanma oldu sadece onun disinda bisey hissetmiyorum korkmuyor degilim ama normal olan bu olabilir muhtemelen hamilelik ilerledikce sikeyetler degisecek her haftanin baska bir etkisi olacak ben buna inanmak istiyorum
Rabbim sabır versin arkadaşına. İnsan bi an gaflete düşüyor ama haklısın daha büyük dertleri olan insanlar var. Teşekkür ederimYa saçmalama üzme bu kadar kendini , Allah ne dediyse o geçen hafta bı arkadaşım 38 yaşında eşini kalp krizinden kaybetti , 5 yaşında çocuğu var , Allah hayırlısını nasip etsin de etmiyorsa yapcak bişey yok elimizden geleni yapıyoruz,
Hayırlı olsun inşallah artarak çoğalsınKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Canim bu gune kadar hep parasiyla aldim ama bende bugun yazdirmayi planliyorum bakalim inslalah bir yolunu bulabilirim siz nasil temin ediyorsunuz hem oksapari hemde diger ilaclariOksapar ı nasıl temin ediyorsunuz? Bende uzun bi süre kullanıcam sanırım
Çok güzel duygu canım ama gene de korku var tabi 2 kimyasalım var öncesinde. Bu sefer oldu inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinAmin canim benim kabina sigamazsin simdi heyecandan ne guzeldir o duygu