• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Normalde test günüm 27 si ama doktorum 26 sinda yaptir bi bakalım dedi 27 sinde hastanede olmadığı için yani 9. Gün oluyor 2 günüm kaldı son 1 kaset testim kaldı yarin yaparım cuma da teste giderim dedim 🥰🧿 en zoru da beklemek daha çok heyecan basıyor gerçekten bide benim panik atağım var bu tedaviden dolayı kullandığım ilaçları da kestim elim ayağım titriyor kendimi sakinleştiriyorum boyle test yaparak 🤣😬
Evet ya, beklemesi en zoru.
Ne iyi geliyorsa onu yapmak gerekiyor zaten. Çok güzel haberler alırsınız inşallah da panik atak falan aklınıza bile gelmez 🙏🏻💕

Evet ya, beklemesi en zoru.
Ne iyi geliyorsa onu yapmak gerekiyor zaten. Çok güzel haberler alırsınız inşallah da panik atak falan aklınıza bile gelmez 🙏🏻💕
İnşallah hepimiz çok güzel haberler alalım çok zor bi surec gercekten hem maddi hem manevi tabi sonunda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bize 🙏🏼

Canim bu gune kadar hep parasiyla aldim ama bende bugun yazdirmayi planliyorum bakalim inslalah bir yolunu bulabilirim siz nasil temin ediyorsunuz hem oksapari hemde diger ilaclari
Ben direkt eczaneden alıyorum çok tutuyor. Oksapar, prolutex birde elenatal vitamin kullanıyorum.

Bie şey danışmak istiyorum size. Sorun eşimde şiddetli oligospermi var. Yani testlerde bi kaç tane sağlıklı sperm çıkışı oluyo. Ama sıkıntılı olan kısım DNA hasarı olması. Şimdi sadece bir tane embriyom var. Böyle durumlarda incelenmesi gerekmez mi pgt diyorlar sanırım. Doktorum böyle bişeyden bahsetmedi ama 5aa çok kaliteliydi negatif sonuçlanan 26 yaşındayım bende hiç bir sorun yok.Tabiki Rabbim ne zaman derse o zaman olacak ama tutması için başka sebepte gelmiyo aklıma. Napmalıyım sizce devlet hastaneleri yapıyor mu embriyo incelemeyi.

Canım senn şey yapsana böle hamilelik günlüğü diye bi şey var ayarlardan yapılıyor. Ben onu görüncee çok seviniyorum. Sen daha yapmamışsın hemen yapmalısın🌸 uğur getirsin🥰🥰 beni tahmini doğum tutarsa Allahın izniyle 7 mayıs😍😍 sizinkilerde nisan sonu Mayıs başı doğumlar olur. Hepimiz birer boğa doğurucaz Ağustos grubu inşallahh🍀 ben de boğayım güzel burçtur🤓🙃
Ayy ne guzel bir fikir kesinlikle yapmaliyiz 🥰 hatta bazi anlarin fotosunu cekelim sayfalara yapistirirz kucuk foto halinde cikartip gun gelirde bebelerimiz okudugunda ne anlatmaya calistigimizi anlamista olurlar 🙈🥰

Çok güzel duygu canım ama gene de korku var tabi 🙈 2 kimyasalım var öncesinde. Bu sefer oldu inşallah 💚 Allahım isteyen herkese nasip etsin 😍
Anliyorum o korkuyu bir kez dis gebelik gevirdim disgebelik oldugunu anlayamadi doktorum 7. Haftaya kadar bekletti degerler duzgun arttigi icin o bebegi nasil mutluluk ve korku icinde bekledigimi dusurceksin dediginde de icimde nasil olmesini beklediğimi hatirliyorum 1 sene atlatamadim kafayi yedim simdi de gecmiyo tabi korkular nasil gecer ki

Merhaba kızlar bugün opu vardi. 3 tane yumurta toplandı kaçı sağlıklı bilmiyorum doktor birazdan bilgi verecek. İnşallah hepse kalitelidir 🤲🤲🤲 bende AMH düşüklüğü var ilk defa tüp Bebek tedavisi oluyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun ❤️❤️❤️
Allah gönlüne gore versin canim bir yunurta bir embriyo yetecek yavruna haydi inşallah

Dimi bende de bi sefer bulanma oldu sadece onun disinda bisey hissetmiyorum 😂 korkmuyor degilim ama normal olan bu olabilir muhtemelen hamilelik ilerledikce sikeyetler degisecek her haftanin baska bir etkisi olacak ben buna inanmak istiyorum
Bende oyle düşünüyorum olucak diye daha erken inşallah öyledir

Anliyorum o korkuyu bir kez dis gebelik gevirdim disgebelik oldugunu anlayamadi doktorum 7. Haftaya kadar bekletti degerler duzgun arttigi icin o bebegi nasil mutluluk ve korku icinde bekledigimi dusurceksin dediginde de icimde nasil olmesini beklediğimi hatirliyorum 1 sene atlatamadim kafayi yedim simdi de gecmiyo tabi korkular nasil gecer ki
Çok zor gerçekten 😔 inşallah bir terslik olmadan sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza 😍

Back