• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benim de embriyolarım taze olucak inşallah doktor bu ay hem toplayıp hem yerleştiririz dedi 💕 ya ama ben eğer bir kere tutmuşsa çok umut görüyorum çünkü yani bir kere tutunabilmiş oraya ihtimal var demek ki çünkü hiç tutunamama ihtimali de var yani o yüzden inşallah bu sefer sizinledir bebişiniz inşallahhh😘
Ay inşallah canım benim 😌 birazda olsa umudum var ama aynı şeyi yaşamak istemiyorum tekrar o korku inan çok kötü biliyorsun olduğunu ama tuttuğunu kalp atışlarını duymamak çok üzücü oluyor Allah kimseye yaşatmasın inslah rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin 🙏 inşallah bu sefer olur cevremdekilerin hepsi rüyalarında kız erkek görmüşler çoğu içime doguyor diyor ama benim şu an içimde yok henüz bişey bir heyecan var ama tarif edemiyorum.hayirlisi olmasa üzülüyorum ama yaoicakta bişey yok Allah'ın takdiri

İnşallah 🙏 tamam yazarım 🫶
Hayır ya benim bile biraz umudum varsa senin şuan durumunda hiç bir şey yok sakın ❤️
Mini minnacık benim de umudum var elbette. Ama içten içe gerçeği bilir ya insan?
Şu an elimden sonucu değiştirecek bir şey gelmiyor, o yüzden hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏🏻

Ay inşallah canım benim 😌 birazda olsa umudum var ama aynı şeyi yaşamak istemiyorum tekrar o korku inan çok kötü biliyorsun olduğunu ama tuttuğunu kalp atışlarını duymamak çok üzücü oluyor Allah kimseye yaşatmasın inslah rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin 🙏 inşallah bu sefer olur cevremdekilerin hepsi rüyalarında kız erkek görmüşler çoğu içime doguyor diyor ama benim şu an içimde yok henüz bişey bir heyecan var ama tarif edemiyorum.hayirlisi olmasa üzülüyorum ama yaoicakta bişey yok Allah'ın takdiri
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah 🙏♥️ umarım olur bizede rabbim tatdirir inşallah

Benim de embriyolarım taze olucak inşallah doktor bu ay hem toplayıp hem yerleştiririz dedi 💕 ya ama ben eğer bir kere tutmuşsa çok umut görüyorum çünkü yani bir kere tutunabilmiş oraya ihtimal var demek ki çünkü hiç tutunamama ihtimali de var yani o yüzden inşallah bu sefer sizinledir bebişiniz inşallahhh😘
Canım sen nerde yaptıriyorsun?

Yaa anlıyorum bir kere umudun kırılınca insan umut etmekten korkuyor ama bizi ayakta tutan ileri götüren hep umutlarımız o yüzden umut etmekten, hayal etmekten korkmayalımmm 😍♥️ Hem bir şeyi istediğinde evrenin de onu anlaması lazım bol bol olumlu sinyal gönderelim evrene 🥰

Yaa anlıyorum bir kere umudun kırılınca insan umut etmekten korkuyor ama bizi ayakta tutan ileri götüren hep umutlarımız o yüzden umut etmekten, hayal etmekten korkmayalımmm 😍♥️ Hem bir şeyi istediğinde evrenin de onu anlaması lazım bol bol olumlu sinyal gönderelim evrene 🥰
Aynen öyle 🤗 umutla yaşıyoruz aslında bir gün mutlaka olur diye geçte olsa rabbimin vardır bir bildigi diye ama beklemek zor hele ki bu süreç daha da zor hayırlısı diyip bekleyeceğim başka yapicagimiz bişey yok ♥️

Benim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı 😔😔😔😔😔😔
Canim atar misin testlerini canını sıkma kan zamanını bekle böyle daha cok stres yapiyoruz bende dayanamadım test yaptım hatta kan testine gidicektim 7. Günüm aynıyız ama oldu mu olmadı mı en başta daha rahattım şimdi biraz tedirgin oluyorum. Allahım hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat

Iyiyim canim sadece halsizlik var cok ayakda duramiyorum sen nasılsın?
3 gun önce gece bir sanci girdi ogunden sonra pek bisey hissetmiyorum hissettigim son seydi heralde goguslerim kasiklarim falan ilk seferki gibi degil acaba normal mi sende de surekli hissedilen bisey yoktur heralde

Back