- 20 Eylül 2018
- 4.415
- 3.140
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.401
Ay inşallah canım benimBenim de embriyolarım taze olucak inşallah doktor bu ay hem toplayıp hem yerleştiririz dediya ama ben eğer bir kere tutmuşsa çok umut görüyorum çünkü yani bir kere tutunabilmiş oraya ihtimal var demek ki çünkü hiç tutunamama ihtimali de var yani o yüzden inşallah bu sefer sizinledir bebişiniz inşallahhh
Mini minnacık benim de umudum var elbette. Ama içten içe gerçeği bilir ya insan?İnşallahtamam yazarım
Hayır ya benim bile biraz umudum varsa senin şuan durumunda hiç bir şey yok sakın
Senin içinde hayırlısı olsun inşallahAy inşallah canım benimbirazda olsa umudum var ama aynı şeyi yaşamak istemiyorum tekrar o korku inan çok kötü biliyorsun olduğunu ama tuttuğunu kalp atışlarını duymamak çok üzücü oluyor Allah kimseye yaşatmasın inslah rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu sefer olur cevremdekilerin hepsi rüyalarında kız erkek görmüşler çoğu içime doguyor diyor ama benim şu an içimde yok henüz bişey bir heyecan var ama tarif edemiyorum.hayirlisi olmasa üzülüyorum ama yaoicakta bişey yok Allah'ın takdiri
Canım sen nerde yaptıriyorsun?Benim de embriyolarım taze olucak inşallah doktor bu ay hem toplayıp hem yerleştiririz dediya ama ben eğer bir kere tutmuşsa çok umut görüyorum çünkü yani bir kere tutunabilmiş oraya ihtimal var demek ki çünkü hiç tutunamama ihtimali de var yani o yüzden inşallah bu sefer sizinledir bebişiniz inşallahhh
Iyiyim canim sadece halsizlik var cok ayakda duramiyorum sen nasılsın?Hey tutu bende sana yazcaktim nasilsin nasil hissediyorsun
Mucize olsun , ikimiz içindeMini minnacık benim de umudum var elbette. Ama içten içe gerçeği bilir ya insan?
Şu an elimden sonucu değiştirecek bir şey gelmiyor, o yüzden hayırlısı neyse o olsun inşallah
Yaa anlıyorum bir kere umudun kırılınca insan umut etmekten korkuyor ama bizi ayakta tutan ileri götüren hep umutlarımız o yüzden umut etmekten, hayal etmekten korkmayalımmmAy inşallah canım benimbirazda olsa umudum var ama aynı şeyi yaşamak istemiyorum tekrar o korku inan çok kötü biliyorsun olduğunu ama tuttuğunu kalp atışlarını duymamak çok üzücü oluyor Allah kimseye yaşatmasın inslah rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu sefer olur cevremdekilerin hepsi rüyalarında kız erkek görmüşler çoğu içime doguyor diyor ama benim şu an içimde yok henüz bişey bir heyecan var ama tarif edemiyorum.hayirlisi olmasa üzülüyorum ama yaoicakta bişey yok Allah'ın takdiri
Bana da çok erken vermişler anlamadım neyse bakalım nolacak valla günler de geçmiyor kiAA bana taaa 31 ine test yap dediler.Ben de o kadar bekleyemem cumartesi idrar testi yapmaya başlarım
Aynen öyleYaa anlıyorum bir kere umudun kırılınca insan umut etmekten korkuyor ama bizi ayakta tutan ileri götüren hep umutlarımız o yüzden umut etmekten, hayal etmekten korkmayalımmmHem bir şeyi istediğinde evrenin de onu anlaması lazım bol bol olumlu sinyal gönderelim evrene
Canim atar misin testlerini canını sıkma kan zamanını bekle böyle daha cok stres yapiyoruz bende dayanamadım test yaptım hatta kan testine gidicektim 7. Günüm aynıyız ama oldu mu olmadı mı en başta daha rahattım şimdi biraz tedirgin oluyorum. Allahım hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatBenim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı
Gözünaydın cnm katlanarak da artar Allahın izniyleKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Artış önemli canım kendini kapatma hemenDün 23,3 çıktı yarın tekrar vericem
Canım benim de dün 6.günümdü çıkmamıştı merak etme bizim için çok erken olduğunu söylediler ya 3.gün embriyosu bizim Allah sabrımızı mükafatlandırsın inşallahkızlarr 3.gün embrıyo 6.gün sabah
Erken yapıyorsun tabiki cnm 3. Gün embriyosu zaten bi kaç gün sonra yap bence deben sabah yaptım bugun 6.gün.
yine normal test ve negatıf cıktıı yaa sizcee ben erkenmıı yapıyoruummmm
suan iş yerındeyım erken gebelık testı de var onu yapsammı yarınımı bklesemm
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar günaydın bugün tekrar test verdim 11 gibi sonucu alacağım. Strese girdim şimdiden
Hayırlısıyla güzel haberler al canım Rabbim bebeğini sana bağışlasınVerdim sabah
Sen verdin mi canım
Kaçıncı gün embriyosuydiKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
3 gun önce gece bir sanci girdi ogunden sonra pek bisey hissetmiyorum hissettigim son seydi heralde goguslerim kasiklarim falan ilk seferki gibi degil acaba normal mi sende de surekli hissedilen bisey yoktur heraldeIyiyim canim sadece halsizlik var cok ayakda duramiyorum sen nasılsın?
Amin Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasinAmin, inşallah
Öyle diyorsunuz da hiç olmuş gibi değil buYine yarım kaldı gibi. Birazdan tekrar kan vereceğim, yarın sonucu çıkar. Allah’tan hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?