• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

ayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktı :KK43:
ya gerçekten negatif yada hala erkenn anlamadım yaa azda olsa cıkmazmıydı silik filanda olsaa
Yaa senin bu kadar acelen nedir ?
Kaç gün oldun ki daha
8.-9. günlerinde yaparsın.
3. Gün embriyosu geç çıkıyor idrarda.

Bir gün sonrada ben transfer olmuşum. Sizin test yapmak gibi bir girişiminiz oldu mu. Kan idrar farketmez. Ben yarın bir atak yapmayı düşünüyorum baklım. 5. Gün embriyosu 5. Günde belki bi şeyler görürüm bana umut olur diye düşünüyorum.
yaptım canım sabah norml test negatıf cıktı

Ahhh teşekkür ederim 💕 ne kadar iyi geldi mesajin bir bilsen💕 umarım hepimiz görürüz o pozitifleri
ben sabah yaptım bugun 6.gün.
yine normal test ve negatıf cıktıı yaa sizcee ben erkenmıı yapıyoruummmm
suan iş yerındeyım erken gebelık testı de var onu yapsammı yarınımı bklesemm

ayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktı :KK43:
ya gerçekten negatif yada hala erkenn anlamadım yaa azda olsa cıkmazmıydı silik filanda olsaa
canım ben bu sabahta yaptım 6.gün normal test negatıf cıktı
Canim 3. Gun embrıyosu cikmamasi normal bozma moralini💜 1-2 gun daha sabredelim test icin. Ben bu sabah yaptim erken gebelik testi o kadar silik çıktı ki😳 yarin tekrarlayacagim... ki dün yapsam cikmayacakti.... benim bu arada saat hesabiyla 7,5 gun olmuş tam transfere... biz cok acele ediyoruz senle bak bu da yıpratıyor. Hiç sıkma canini ve sabırla bekleyelim insallah💕

Eklentiler

• IMG_7319.jpg
    IMG_7319.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 72
Canim 3. Gun embrıyosu cikmamasi normal bozma moralini💜 1-2 gun daha sabredelim test icin. Ben bu sabah yaptim erken gebelik testi o kadar silik çıktı ki😳 yarin tekrarlayacagim... ki dün yapsam cikmayacakti.... benim bu arada saat hesabiyla 7,5 gun olmuş tam transfere... biz cok acele ediyoruz senle bak bu da yıpratıyor. Hiç sıkma canini ve sabırla bekleyelim insallah💕
tamam canım beklıyorumm ozaman bugun hıc erken gebelık yapmim dimi bosuna gitmesin hem testim

Benim bu iki transfer hemen peş peşe olduğu için olayların tam ortasında hissediyorum kendimi. Belki de ondan, cesaretle alakası yok pek 😂
Peş peşe olunca üzülmeye vaktin de kalmıyor, bir dahaki transferin hazırlığında kayboluyorsun. Sonra yeniden umutlar, hayaller, testler 😅
aynıı bennn bır oncekı temmuzdaydı kımyasal olunca hemen ertesı regl de yenı transferım olduuu

Back