• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış 🙈🥰
Canım hayırlı olsun çokk güzel çıkmışşş değerin 🧿🧿 belirtin var mı benim dün test verdikten sonra belirtilerim kayboldu 🥺 kötüye yormak istemiyorum ama bi korku girdi içime

Eklentiler

• 20220824_073847.jpg
    20220824_073847.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 40
Benim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı 😔😔😔😔😔😔
Daha 7. gününüz, hemen böyle düşünmeyin. 5. gün embriyosuydu sizin değil mi? İsterseniz yarın ya da öbür gün kanda baktırın. Test gününüzde de artmış mı görmüş olursunuz.

Testi aldiriyorum ben 2 tane benim cuma günü kan tahlili günüm muhtemelen hem yarin hemde persembe yaparim (cesaret edebilirsem) ... gerci burda sonuclari gördükçe içim kipir kipir...

Kan sonucunu görmeden kestirip atma canim insallah bebisin sıkı sıkı tutunmuştur 💜 olmadiysa da bunda da vardir bir hayır. Cok şükür dondurulmuş embrıyolarin var💐
ayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktı :(
ya gerçekten negatif yada hala erkenn anlamadım yaa azda olsa cıkmazmıydı silik filanda olsaa

Transfer süreci devam eden arkadaşlar size tavsiyem bu süreçte sakın belirti aramayın sonrasında benim gibi çakılmayın. Aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşadım çünkü. Bugün bir kez daha anladım anneliğin bana ne kadar uzak olduğunu. 8 sene dile kolay olmayınca olmuyormuş demekki zorlamanın anlamı yok benim için. Şu an intihar falan etmek istiyorum o kadar yoruldum işte bu yolda mücadele etmekten..
Ya saçmalama üzme bu kadar kendini , Allah ne dediyse o geçen hafta bı arkadaşım 38 yaşında eşini kalp krizinden kaybetti , 5 yaşında çocuğu var , Allah hayırlısını nasip etsin de etmiyorsa yapcak bişey yok elimizden geleni yapıyoruz,

Back