- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #6.341
Kızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan vermeden üzülme bence. Test tarihini bekle lütfen.Benim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canımKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Kızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Kaçıncı gün embriyosuydu ve bi belirtin var mı canımCanım kan vermeden üzülme bence. Test tarihini bekle lütfen.
Hayırlı olsun deger cok guzelKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Canım hayırlı olsun çokk güzel çıkmışşş değerin belirtin var mı benim dün test verdikten sonra belirtilerim kayboldu kötüye yormak istemiyorum ama bi korku girdi içimeKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Üzme kendini canım. Hiç mi bir şey yok ?Benim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı
Maşallah katlanarak artsın inşallah canımKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Sıkma canını canım vardır bir hayır olur inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucuBenim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı
Bu da sabah ki, koyulasmis Rabbım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSilik bir çizgi var gibi ama emin olamadim
Ay maşallah hayırlı olsun canimKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Bence de kotuye yorma sonucun ne zaman cikackmis uzun mu surerCanım hayırlı olsun çokk güzel çıkmışşş değerin belirtin var mı benim dün test verdikten sonra belirtilerim kayboldu kötüye yormak istemiyorum ama bi korku girdi içime
Hey tutu bende sana yazcaktim nasilsin nasil hissediyorsunAy maşallah hayırlı olsun canim
Dün 23,3 çıktı yarın tekrar vericemBence de kotuye yorma sonucun ne zaman cikackmis uzun mu surer
Yukseleceginden eminim seni umutsuzluğa dusuren neDün 23,3 çıktı yarın tekrar vericem
Bel ve karın ağrılarım vardı hepsi birden yok oldu bu 3. Transfer tutmama ihtimali üzüyorYukseleceginden eminim seni umutsuzluğa dusuren ne
Gözünüz aydınKızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Daha 7. gününüz, hemen böyle düşünmeyin. 5. gün embriyosuydu sizin değil mi? İsterseniz yarın ya da öbür gün kanda baktırın. Test gününüzde de artmış mı görmüş olursunuz.Benim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı
ayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktıTesti aldiriyorum ben 2 tane benim cuma günü kan tahlili günüm muhtemelen hem yarin hemde persembe yaparim (cesaret edebilirsem) ... gerci burda sonuclari gördükçe içim kipir kipir...
Kan sonucunu görmeden kestirip atma canim insallah bebisin sıkı sıkı tutunmuştur olmadiysa da bunda da vardir bir hayır. Cok şükür dondurulmuş embrıyolarin var
Ya saçmalama üzme bu kadar kendini , Allah ne dediyse o geçen hafta bı arkadaşım 38 yaşında eşini kalp krizinden kaybetti , 5 yaşında çocuğu var , Allah hayırlısını nasip etsin de etmiyorsa yapcak bişey yok elimizden geleni yapıyoruz,Transfer süreci devam eden arkadaşlar size tavsiyem bu süreçte sakın belirti aramayın sonrasında benim gibi çakılmayın. Aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşadım çünkü. Bugün bir kez daha anladım anneliğin bana ne kadar uzak olduğunu. 8 sene dile kolay olmayınca olmuyormuş demekki zorlamanın anlamı yok benim için. Şu an intihar falan etmek istiyorum o kadar yoruldum işte bu yolda mücadele etmekten..