- 4 Haziran 2022
- 445
- 579
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.361
Akşam değil sabah ilk idrarla test yapılır diye biliyorumayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktı
ya gerçekten negatif yada hala erkenn anlamadım yaa azda olsa cıkmazmıydı silik filanda olsaa
canım ben bu sabahta yaptım 6.gün normal test negatıf cıktıBende bugun gittim gittim geldim testin yanina yapmak konusunda kararsiz kaldim benimde 5.gunun erken mi yani
canım 3.gün embrıyosu 6.gün bugun. sabah yaptım normal test negatıf cıktıAkşam değil sabah ilk idrarla test yapılır diye biliyorum
Bende de öyle suan normaldir belki de ne diyosun olabilir mi birkac kisiye daha sormak lazimBel ve karın ağrılarım vardı hepsi birden yok oldu bu 3. Transfer tutmama ihtimali üzüyor
Yaa senin bu kadar acelen nedir ?ayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktı
ya gerçekten negatif yada hala erkenn anlamadım yaa azda olsa cıkmazmıydı silik filanda olsaa
Transfer gününü saymıyorlarBen pek sanmıyorum ama ben ayın 20sinde transfer oldum cumartesi günü bugün ayın 24 5 gün oldu yani transfer gününude saydım
Foto at bizde bakalim canimcanım ben bu sabahta yaptım 6.gün normal test negatıf cıktı
yaptım canım sabah norml test negatıf cıktıBir gün sonrada ben transfer olmuşum. Sizin test yapmak gibi bir girişiminiz oldu mu. Kan idrar farketmez. Ben yarın bir atak yapmayı düşünüyorum baklım. 5. Gün embriyosu 5. Günde belki bi şeyler görürüm bana umut olur diye düşünüyorum.
ben sabah yaptım bugun 6.gün.Ahhh teşekkür ederimne kadar iyi geldi mesajin bir bilsen umarım hepimiz görürüz o pozitifleri
Çok erken tatlım , 3. Gün geç tutunuyor zatencanım 3.gün embrıyosu 6.gün bugun. sabah yaptım normal test negatıf cıktı
Yapma 10. Günü bekle rrken gebelik testi yap , eğer şuan varsa bebekleri strese sokuyorsunben sabah yaptım bugun 6.gün.
yine normal test ve negatıf cıktıı yaa sizcee ben erkenmıı yapıyoruummmm
suan iş yerındeyım erken gebelık testı de var onu yapsammı yarınımı bklesemm
ayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktı
Canim 3. Gun embrıyosu cikmamasi normal bozma moralinicanım ben bu sabahta yaptım 6.gün normal test negatıf cıktı
Çooook erken 3. gün embriyosu için. İki gün bekleyin derim.canım 3.gün embrıyosu 6.gün bugun. sabah yaptım normal test negatıf cıktı
kızlarr 3.gün embrıyo 6.gün sabahFoto at bizde bakalim canim
Bende yaptim sabah benimde negatif canim ama senin 3. Gunmus erken yarin proluton ignem var saglik ocaginda yapilcak kan vermeyi dusunuyorumcanım ben bu sabahta yaptım 6.gün normal test negatıf cıktı
tamam canım beklıyorumm ozaman bugun hıc erken gebelık yapmim dimi bosuna gitmesin hem testimCanim 3. Gun embrıyosu cikmamasi normal bozma moralini1-2 gun daha sabredelim test icin. Ben bu sabah yaptim erken gebelik testi o kadar silik çıktı ki yarin tekrarlayacagim... ki dün yapsam cikmayacakti.... benim bu arada saat hesabiyla 7,5 gun olmuş tam transfere... biz cok acele ediyoruz senle bak bu da yıpratıyor. Hiç sıkma canini ve sabırla bekleyelim insallah
cuma sabah erken test yaapyım dimiiÇooook erken 3. gün embriyosu için. İki gün bekleyin derim.
Canm sen erken yapmissin 3.gun daha gec cikiyormus benm 5.gun ama bir hareket yok negatif yine galibaben sabah yaptım bugun 6.gün.
yine normal test ve negatıf cıktıı yaa sizcee ben erkenmıı yapıyoruummmm
suan iş yerındeyım erken gebelık testı de var onu yapsammı yarınımı bklesemm
Evet evet testin bosa gitmesin cumayi bekle yada en kötü ihtimal yarin sabah yap. Bize gercekten erkentamam canım beklıyorumm ozaman bugun hıc erken gebelık yapmim dimi bosuna gitmesin hem testim
aynıı bennn bır oncekı temmuzdaydı kımyasal olunca hemen ertesı regl de yenı transferım olduuuBenim bu iki transfer hemen peş peşe olduğu için olayların tam ortasında hissediyorum kendimi. Belki de ondan, cesaretle alakası yok pek
Peş peşe olunca üzülmeye vaktin de kalmıyor, bir dahaki transferin hazırlığında kayboluyorsun. Sonra yeniden umutlar, hayaller, testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?