2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya yazmayın böyle inan aynı duyguları yasyrz şuan çok duygulandım bu yazdığına ben de kendimi bir boslukta hissedyrm inşallah olacak

neden kimyasal oluyorlar yaa aklım almıyor nedenn yanı .
benım doktorum bu konuda bır acıklama yapmıyor ama bende cok korkuyorum benımde bır oncekı kimyasal oldu
hep kımyasal mı olacak bızımkıler yaaaa
Benim de ilk deneme kimyasaldı. Embriyoda genetik deformasyon varsa kimyasal oluyor

Bir gün sonrada ben transfer olmuşum. Sizin test yapmak gibi bir girişiminiz oldu mu. Kan idrar farketmez. Ben yarın bir atak yapmayı düşünüyorum baklım. 5. Gün embriyosu 5. Günde belki bi şeyler görürüm bana umut olur diye düşünüyorum.

Valla aynı syeleri dusunmusuz aynı şeyleri yaşamısız bende hep garanti sanardim..hatta ilk tüp bebek tedavisi için İstanbul'a gittiğimizde doktor sorununuz yok ikinizinden doğal yolla olur demişti boşuna yapmayın demişti bende 5 yıldır olmayan bebek bu saatten sonra olmaz dedik işimizi garantiye alalım hocam demiştim ilk tedaviden sonra kan testinden sonra koca bir hayal kırıklığı

Kendimi çok sıktım ben,hep güçlü olayım diye de sona yaklaştıkça sinirlerim gevşemeye başladı canım bide idrar testinde pozitif görüyorsun silikleşiyor ellerinden kayıp gidiyor gibi.yarın ikinci kanı vericem. Üç kişiyiz yarın inşallah hepimiz güzel artışla döneriz de anlamlanır her şey

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.O dönem bende araştırmıştım bir kaç kişiden güzel dönüt almıştım umudum olmuştu.Siz her şeye hazırlıklı olun ama umudunuzu da kaybetmeyin yine ..
Teşekkür ederim hayırlısı beklenti içerisinde değilim ne yazıkkisizin şuan durum nedir peki?yeni bir transfer aşamasında mısınız ?

Ben bu tedavide iğne kullanmadım klomenle yumurta büyüttük daha doğal olsun diye.
Bende umutluydum ama demek ki nasip değilmiş.
Çok üzüldümmm çokk en baştan beri hepinizin durumlarını takip etmeye çalışıyorum ama olsunn inşallah bi dahakine neden olmadığı araştırılır daha detaylı bir tedavi yapılarak ihtimaller arttırılır bozma sakın moralini o bebekleri bir gün kucağımıza alıcaz inşallah

Amin canım inşallah

Anlyrm çok iyi anlyrm seni güçlü olmak için içimizde ne savaşlar veryrz ama olacak inşallah yarın kan sonucunu öğrendiğimizde boşuna uzulmussun diyeceğiz sana kafandan atttt..atması hiç kolay olmuyor kiii zaten kafanı dağıt birseylere uğraş Allah'ın iziniyle güzel olacak..

Uyku arkadaşı ördüm oyalanıyorum kuzum örgüyle falan ama bazen aniden geliyorlar burada günlük çıldırma dozumu kullanıp çıkıyorum shshsh

Hadi sen yap çıkarsa inşallah bende 5. Gunumde yapacam test

Hadi sen yap çıkarsa inşallah bende 5. Gunumde yapacam test
Sen kaçıncı gündesin kaçıncı gün embriyosu. Yapayım valla amaann modundayım. Ben zaten bilinmezlikle başa çıkamıyorum bari bilip devam edeyim yoluma. 5 de kaset 6 da kan 7 de kaset 8 de kan diye devam edecem sankii. Bakalım hayırlara çıksın inşallahh Rabbim emeklerimizi görsün

Benim 2.gunum canim daha 5. Gun embriyosu 2 tane tutunduysa yap bakalim insallah çıkar ama cikmazsada üzülme erken yapiyon sonuçta ben bu kafayla yapiyim diyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…