• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar takip ediyorum sizi İnş pozitif sonuçlar görürüz. Bizim de sebepsiz infertilite. İlk tüp bebeği yaptık 19.08 tarihinde 4.gün iyi kalite 1 embriyo transferi oldu. Bugün 4.gün ama öyle hiç olmamış gibiyim ki karnım dümdüz. Bugün adet belirtilerim başladı. Saçma belki ama ovulasyon testi yaptım görünürde 2.çizgi bile çıkmadı(hani koyu olursa gebelik ihtimali de belki düşündürür diye). Moralim çok bozuk olmadı mı acaba diye? 31.08 test günüm ama ptesi dayanamam kan testi veririm. Ama ovulasyon çok kafamı bozdu 😢

Merhaba arkadaşlar takip ediyorum sizi İnş pozitif sonuçlar görürüz. Bizim de sebepsiz infertilite. İlk tüp bebeği yaptık 19.08 tarihinde 4.gün iyi kalite 1 embriyo transferi oldu. Bugün 4.gün ama öyle hiç olmamış gibiyim ki karnım dümdüz. Bugün adet belirtilerim başladı. Saçma belki ama ovulasyon testi yaptım görünürde 2.çizgi bile çıkmadı(hani koyu olursa gebelik ihtimali de belki düşündürür diye). Moralim çok bozuk olmadı mı acaba diye? 31.08 test günüm ama ptesi dayanamam kan testi veririm. Ama ovulasyon çok kafamı bozdu 😢
Daha çok erken sabredin biraz daha

Uyku arkadaşı ördüm ☺️oyalanıyorum kuzum örgüyle falan ama bazen aniden geliyorlar 🙂burada günlük çıldırma dozumu kullanıp çıkıyorum shshsh
Hepimiz çıldıryrz benim hiç aklımdan çıkmıyor valla ne desem boş olur ama hayırlısı herşey nasip kısmet herşey olacağına varır elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor her aklıma geldiğinizde hepinize bir bir dua ediyorum 🤲🤲 bizlere güzel haberlerini vereceksin yarınki sonucunda bizde mutlu olacağız

Testi aldiriyorum ben 2 tane benim cuma günü kan tahlili günüm muhtemelen hem yarin hemde persembe yaparim (cesaret edebilirsem) ... gerci burda sonuclari gördükçe içim kipir kipir...

Kan sonucunu görmeden kestirip atma canim insallah bebisin sıkı sıkı tutunmuştur 💜 olmadiysa da bunda da vardir bir hayır. Cok şükür dondurulmuş embrıyolarin var💐
Ayyy hadi inşallah sana şimdiden dua ediyorum inşallah senin olumlu olur da bize de umut olursun

Bugün transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 1. Kaliteli , 2 tane dedi doktor
İlk üç gün dinlen arada kalk yavaş adimlarla yürüyüş yap gerisi normal hayatına devam et bence ağır iş yapma öyle devam et ama..ben her iki denememde de sürekli yattım uzandım arada kalktım ihtiyaçlar için ama yemek felan iş bulaşık çamaşır hiçbir şey yapmadım ilki üçüncü gün ikinci beşinci gün tutmadı her ikiside bence bunun yatmakla hiçbir ilgisi olmadığının kanıtıyım😁olacağı varsa her türlü olur tabiki dikkat et ama sürekli sırt üstü yatmak birşeyi epk değiştirmiyormus

İlk üç gün dinlen arada kalk yavaş adimlarla yürüyüş yap gerisi normal hayatına devam et bence ağır iş yapma öyle devam et ama..ben her iki denememde de sürekli yattım uzandım arada kalktım ihtiyaçlar için ama yemek felan iş bulaşık çamaşır hiçbir şey yapmadım ilki üçüncü gün ikinci beşinci gün tutmadı her ikiside bence bunun yatmakla hiçbir ilgisi olmadığının kanıtıyım😁olacağı varsa her türlü olur tabiki dikkat et ama sürekli sırt üstü yatmak birşeyi epk değiştirmiyormus
Aynen canım ilk denemi 3 sene önce yaptım boş gebelik oldu şimdi deneme yaptım hersey yolunda çok şükür ayın 3 sonuç bekliyorum .

Aynı şeyleri bana da söyledi ama ben yatıyorum ani hareketler yapmamaya ve egilmemeye çalışıyorum sağa sola dönmek zor oluyor hep dediğin gibi sırt üstü oda çok bel ağrıtıyor

Ayy İnsalalh canım Allah isteyen herekese nasip etsin inşallah 🙏 zor süreç 😘Bu ayın 3 belli olucak inşallah olumlu olur sonuç
Canm inşallah güzel haberler alırsın benim serüvenim bitti olumsuz oldu ama ben hep burda bakyrm takip edyrm sizleri burada takildikca yaşadığım şeyler aklıma geliyor sizlerle beraber tekrardan heyecan basıyor sizleri kendime çok yakın goryrm. İnşallah transfer olan arkadaşlarin hicbri o negatif duygusunu yaşamaz güzel güzel pozitif duygusunu yaşar.bizlerede umut olur

Canm inşallah güzel haberler alırsın benim serüvenim bitti olumsuz oldu ama ben hep burda bakyrm takip edyrm sizleri burada takildikca yaşadığım şeyler aklıma geliyor sizlerle beraber tekrardan heyecan basıyor sizleri kendime çok yakın goryrm. İnşallah transfer olan arkadaşlarin hicbri o negatif duygusunu yaşamaz güzel güzel pozitif duygusunu yaşar.bizlerede umut olur
Ay canım benim inslalah bende aynı duygudayim benim tek çarem yumurta Donasyonu olmaktı kime gittiysem kapılar kapandı menopaz dönemi falan boş gebelik yaşadım şimdi tekrar başladım .Olumsuz olmasından çok korkuyorum bende doktor çok iyi dedi kalite emriyo rahim taransferde de sıkıntı yaşamadık dedi birazda olsa umut belki olur bu sefer bekliyoruz işte

Aynı şeyleri bana da söyledi ama ben yatıyorum ani hareketler yapmamaya ve egilmemeye çalışıyorum sağa sola dönmek zor oluyor hep dediğin gibi sırt üstü oda çok bel ağrıtıyor
Ben tecrübe edindiklerimi söyledim hep sırt üstü yattım tabi sağa sola da döndüm onun dışında hiçbir iş yapmadım arada kalktım balkonda oturdum gerçekten fayda vermiyormuş sürekli yatmak sadece işkence veryrz kendimize eğer olsaydı benim olurdu bu kadar üstüne düştüm diye yinede dikkat et ilk üç gün sonra normal hayat çünkü sürekli yatınca olacakmi olmayacakmi korkusu sarıyor dahada kötü etkilenyrz ama size ne iyi geliyorsa içiniz nasıl rahat edyrsa öyle yapmaya çalış🥰

Ay canım benim inslalah bende aynı duygudayim benim tek çarem yumurta Donasyonu olmaktı kime gittiysem kapılar kapandı menopaz dönemi falan boş gebelik yaşadım şimdi tekrar başladım .Olumsuz olmasından çok korkuyorum bende doktor çok iyi dedi kalite emriyo rahim taransferde de sıkıntı yaşamadık dedi birazda olsa umut belki olur bu sefer bekliyoruz işte
O zman Kıbrıs tamı yaptınız bizim ülkede yapılmıyor diye bilyrm sanırsam çünkü birkaç yerde denk geldim öyle yazıyordu hayırlısı olsun hakkinzda insan anne olmak için her türlü şeye basvuryr

Back