• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Al benden de o kadar sadece biraz gögüs hassasiyeti var o da adette de oluyor ben de ve normal şartlarda da adetime 5 gün var test yapmama da 6 gün... Biz senle çok cesuruz canım ekleyelim bakalım inşallah yerleşir bebişlerimz bir de 3.gün embriyosu ne zaman yerleşiyor acaba bilgin var mı canım Dr bana da 29 agustos test dedi
vallahı tatlım perşembe cuma günü teste 5 6 gun kala erken testler varya ondan sipariş ettim ben o testler cıkartır.
perşembe cuma delilik yapıp onu deneyebılırıızzz
ben zor duruyorum...
erkenden olsa sabah öğle akşam test yapabılırım yanı

vallahı tatlım perşembe cuma günü teste 5 6 gun kala erken testler varya ondan sipariş ettim ben o testler cıkartır.
perşembe cuma delilik yapıp onu deneyebılırıızzz
ben zor duruyorum...
erkenden olsa sabah öğle akşam test yapabılırım yanı
Ben de alayım bari o testlerden birlikte yaparız eger benim ki yetişir se.. Aynen canım ben de her sabah bir merak yapmak istiyorum

ben deli cesareti yaaa daha 5.gün ve normal kaset testte nagtıfı gordum ama uzulmedım cokk erkenn
😳 ooo hakikaten deli cesareti olmuş. Varsa bile Çıkmaz testi yok sayabiliriz bence🤩 moral bozmak yok erken yapilan test icin. Kacinci gun embrıyosu idi? Birde tek mi cift mi? Benimkisi 3. Gun embrıyosu 2adet transfer oldu bakalım yarını hem iple çekiyorum hemde gelsin istemiyorum... cok degisik duygular yaaa... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Çok güzel görünüyor 🥰
Kan testi için sabrınız varsa acele etmeyin derim. Ama orada kesinlikle bir bebiş var 💕
İnşallah artarak çoğalır hepimizin ki 🙏🏼🧿 testi beklicem galiba eşim zaten kızıp duruyor 🤣😬erkenden test yapiyorum diye gizli saklı yapıyorum
Hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏻
Doktorum yarın tekrar kan vermemi istedi. İkinci kan değeri her şeyi netleştirecektir. Umarım Perşembe günü güzel haberlerim olur. Yoksa da artık sil baştan üçüncü raunta 😅
Perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz bebeğin sana sımsıkı tutunsun Allahın izniyle 🥰

😳 ooo hakikaten deli cesareti olmuş. Varsa bile Çıkmaz testi yok sayabiliriz bence🤩 moral bozmak yok erken yapilan test icin. Kacinci gun embrıyosu idi? Birde tek mi cift mi? Benimkisi 3. Gun embrıyosu 2adet transfer oldu bakalım yarını hem iple çekiyorum hemde gelsin istemiyorum... cok degisik duygular yaaa... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
aminnn benımdeee 3. gün embrıyosuuu 2 adet 9 hucrelı ve 5 hücreliii ... orta kalitelerrr
diğer arkdasında 3.gün embrıyosu ...
biz peş peşe hepımız 3.gün embrıyosuu...
ayyyy heyecanlandım .herkesın 5.gündü şimdi benden de var heyooo :halay:

testi aldın bu aksam erken gebelık testını eczaneden perşembe günü yapalımm tamam mmııı

İnşallah artarak çoğalır hepimizin ki 🙏🏼🧿 testi beklicem galiba eşim zaten kızıp duruyor 🤣😬erkenden test yapiyorum diye gizli saklı yapıyorum
Amin, hepimizin inşallah 🙏🏻
Boş ver, yapıp gördün ya o da yeter. İnan bana bundan fazlasının da bir getirisi olmuyor. Bugün çok güzel anlamış oldum 😂 Test gününde çok güzel bir sonuç alırsın inşallah 🙏🏻 💕

Perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz bebeğin sana sımsıkı tutunsun Allahın izniyle 🥰
Fazla umutlu olmasam da inşallah öyle olur 🙏🏻 Bekleyip göreceğiz ☺️

Evet Canım benim de öyle arada bir sızı giriyor o kadar başka bi şeyim yok.bacaklarım da sızlıyor bazen ama bende iğnelerden 😬 kendimi dinlemekten psikopata bağladım valla 🤣
Valla bende günler de geçmiyor 🤷🤕Allah sonumuzu hayır etsin 🤣🤣o kdr çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi ne yan etki yapıyor bilemiyorum valla sen ne zaman kan tahlili vereceksin canım

aminnn benımdeee 3. gün embrıyosuuu 2 adet 9 hucrelı ve 5 hücreliii ... orta kalitelerrr
diğer arkdasında 3.gün embrıyosu ...
biz peş peşe hepımız 3.gün embrıyosuu...
ayyyy heyecanlandım .herkesın 5.gündü şimdi benden de var heyooo :halay:

testi aldın bu aksam erken gebelık testını eczaneden perşembe günü yapalımm tamam mmııı
Valla şimdi gördüğüm 3 kişi varız 3.gün embriyosu transferi olan Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Valla bende günler de geçmiyor 🤷🤕Allah sonumuzu hayır etsin 🤣🤣o kdr çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi ne yan etki yapıyor bilemiyorum valla sen ne zaman kan tahlili vereceksin canım
Bariz bir belirtim yok ya olmadı mı acaba diye düşünmeye başladım. Haftaya Pazartesi günü anca çıkar diye düşünüyorum canım 🤩

Bana yardimci olabilirmisiniz bugun esimin azosperm hastaligi oldugunu ogrendik genetik icin eylulun 19 una kan randevusu vermisler ve sonuc iki ay sonra cikacakmis bu surec hep boyle uzun mu surecek hic bisey bilmiyorum arastirma yapmakla olmayacak gibi yasayanlar var mi bilgilendirebilirmisiniz
Bir de kür varmis onu yapsam ne olur aceba zarari olurmuki

Back