• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bariz bir belirtim yok ya olmadı mı acaba diye düşünmeye başladım. Haftaya Pazartesi günü anca çıkar diye düşünüyorum canım 🤩
ahaaa bir 3.gün embrıyosu daha katıldıı aramızda hemde gunler yıne peş peşe :)
bende de hıcc bır belırtııı yokk sanırım olmadı dıyorum ıcımden :110:

aminnn benımdeee 3. gün embrıyosuuu 2 adet 9 hucrelı ve 5 hücreliii ... orta kalitelerrr
diğer arkdasında 3.gün embrıyosu ...
biz peş peşe hepımız 3.gün embrıyosuu...
ayyyy heyecanlandım .herkesın 5.gündü şimdi benden de var heyooo :halay:

testi aldın bu aksam erken gebelık testını eczaneden perşembe günü yapalımm tamam mmııı

Valla şimdi gördüğüm 3 kişi varız 3.gün embriyosu transferi olan Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Testi aldiriyorum ben 2 tane benim cuma günü kan tahlili günüm muhtemelen hem yarin hemde persembe yaparim (cesaret edebilirsem) ... gerci burda sonuclari gördükçe içim kipir kipir...
Amin
Var dondurulmuş 3 tane
Kan sonucunu görmeden kestirip atma canim insallah bebisin sıkı sıkı tutunmuştur 💜 olmadiysa da bunda da vardir bir hayır. Cok şükür dondurulmuş embrıyolarin var💐

KIZLARR SİZİ GÜLDÜREYİİİM :) :) :)

ben 3 yıldır hamıle kalamayınca ama hıc kalamdım dıyordumkı amaaann gıderım tüp bebek yaparım üzülme artık dıyordumm kendımee...

ben nerden bılebılırdım kiii tüp bebegın asla garantısı yokmuss. ben sanardımkı hooopp ilk tedavıde hemen oluyor .. hattaa hanı bızı arayıp yumurtanız döllendi transfer gunu belırlıyorlar ozmn dedımkı aaaayyyy oldu iştee bir tanecık bebegımız varrr sanırdım o embrıyo olduysa demekkı tmm bu iş... koyunca hemen hamılesın :)
ilk transferden sonra ıste bunları yasadım beeenn aahhh masum düşüncelerimm ahh masum cahilliğimm ahh ahh .... hamıleyım gıbı karnımla oynadım ne dualar ne mutlu gunler gecırdım asla test yapmadım. sonuc cıkınca kan sonucu benı kısme durduramadı doktorla kavgaya gıttık ya resmenn nasıll yaaaa nasıl olur dıyeee.....

sonraaa anladıkkı heee o iş oyle deılmıssss...

vee sonra anladık kı o olmayan 3 yılda üzüldüğünden cokk cokk daha betermıs acısı uzuntusu... maddı manevı yükün bekleyişiinn hüznün sevıncın. olursa nasıl devam edecek telaşın...

bilemediimm...

içim çok acısadaa yapacagımı yaptım 1 senedır. daha ne yapabılırımkı ınsan uzulmeye umutlanmayada yoruluyoorr..

buda olmaz ise 4. için zaman verıcem kendıme cokta vaktım yok gercı yas genc ama amh 0,22 :) yok yanı yumurta yok olanda 1 2 oda kalıtesız...

allah yardımcım olsun saglıklı sıhhatlı bır tanecık bebegım olsun su hayatta . olmaz isede elımden bırsey gelmez kiiii....

YİNE COK UZUN YAZDIM BELKI KIMIN OKUMADAN GECECEKK.. OLSUNN İÇİMDEN GELDİİ :KK200:
Olacak Allahın izniyle hiç umudunu kaybetme duanı da eksik etme elbet bir gün olur 🤲🏻

Abla 3. Gün embriyosu sonuçta bide 3 ü birden tutsaydı evet belki görürdün testte ama belki biri tuttu ?
Sağ olun kızlar destek olmaya çalışıyorsunuz farkındayım. Ama bende vücudumu tanıyorum. Hiç transfer olmamış gibiyim.
Vardır bir hayır diyorum ne diyeyim.

Merhaba kızlar benimde ayın 17sinde transferim oldu dondurulmuş 3.gün 2 tane embriyom verildi bugün 5. Günüme girdim fakat doktorum kan testi için beni 31 ağustos çağirdı yani tranferden 15-16 gün sonra normali 12 gün sonrası değilmi aklıma soru işareti takıldı aynı durumde olanlar benle paylaşabilirmi veya daha önce geçirenler? Bir başka sorum transfer sonrası süreci nasıl geciriyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ?
Ben 20si oldum doktorum 30na test gunu verdi. 31i çok uzak. Resmen hamilelik varsa kese gorunecek tarih

Benim önceki transferimde 12 çıkmıştı.Sonra 30,60 ve 140 oldu ardından kimyasal sonuçlandı maalesef.İnşallah sizde durumlar daha güzel ilerler öyle ilerleyenleri duymuştum o zaman tekel etmeyin testlerinizi gün aşırı tekrarlayın
Doktor bana çatlatma iğnesi verdi üç güne bir onu yapacağım bitince vereceğim betayı o zamana kadar verme dedi…gerçekten var mı böyle çok düşük çıkıp hamileliği ilerleyen ve sağlıklı doğum yapan ? Benim umudum yok çünkü hiç de rastlamadım ne yazıkki…belki olumlu ilerleyen vardır da umut olur bana da diye yazdım buraya…😢😢😢

Doktor bana çatlatma iğnesi verdi üç güne bir onu yapacağım bitince vereceğim betayı o zamana kadar verme dedi…gerçekten var mı böyle çok düşük çıkıp hamileliği ilerleyen ve sağlıklı doğum yapan ? Benim umudum yok çünkü hiç de rastlamadım ne yazıkki…belki olumlu ilerleyen vardır da umut olur bana da diye yazdım buraya…😢😢😢
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.O dönem bende araştırmıştım bir kaç kişiden güzel dönüt almıştım umudum olmuştu.Siz her şeye hazırlıklı olun ama umudunuzu da kaybetmeyin yine ..

Abla yaşım gençte yumurtam yok embriyom yok bir kere deneyip olmayınca en baştan başlamak zorundayız 24 yaşındayım 40 gibi gösteriyorum yıprandım artık.. gittiğim hastanede tedavi pahalı oraya devam etmem mümkün değil iki tedavi 140 rahat tuttu…
Aynn öyle bende seninle aynıyim 24 yaşındayım iki kere denedik artık maddi olarakta yapmyrz Allah bilir geleeck sene dahada çok olacak herşey imkan doğrultusunda ayrıca çevre baskısı psikolojik olarak yıpranma artık üçüncüye ne para var nede psikoloji ama korkutma kendini belki testte öyle çıkıyordur ama hiç öyle olmayacakdir bir daha ne zaman kan vereceksn

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bende her defasında başa sarıyorum elimde embriyo kalmadığı için. İnan fiyatlar zaten hep uçuk. Neden ihtiyacımız var, neden bir umut diyoruz peşinden koşuyoruz gözümüze o an gözükmüyor. Ama mecburen elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Başka şansımız var mı ?
Yaaa belki vardır abla teste çıkmamıştır kan vereceğin günü. Bekle

Back