• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amin amin 🙏🏻 inşallah bu defa tutunur bana çok merak ediyorum nasıl bir şey annelik acaba ben nasıl olurum acaba gerçekten çok enterasan bir şey bir insan senden olma , senin sorumluluğunda sana bağlı , sana benzeyen . Allahım bu defa nasip et nolur çok yorgunum 🤲
Ya yazmayın böyle inan aynı duyguları yasyrz şuan çok duygulandım bu yazdığına ben de kendimi bir boslukta hissedyrm inşallah olacak

canım benımde 3. gün embrıyosu ve 18 agustos ayy peş peşeyiz hemde 3. gün embrıyosu ıkımızındeee.
ovulasyan progesteron ıgnelerınden kaynaklı cıkabılır onu kullanıp hıc kafanı karıstırma.
dondurulmus embrıyo mu senınkı ? ve kalite ve hucrelerı nasıldı.
benım 9ab - 5 ab ( yani 9 hücreli orta kalite ve 5 hücrli orta kalite )
Bir gün sonrada ben transfer olmuşum. Sizin test yapmak gibi bir girişiminiz oldu mu. Kan idrar farketmez. Ben yarın bir atak yapmayı düşünüyorum baklım. 5. Gün embriyosu 5. Günde belki bi şeyler görürüm bana umut olur diye düşünüyorum.

KIZLARR SİZİ GÜLDÜREYİİİM :) :) :)

ben 3 yıldır hamıle kalamayınca ama hıc kalamdım dıyordumkı amaaann gıderım tüp bebek yaparım üzülme artık dıyordumm kendımee...

ben nerden bılebılırdım kiii tüp bebegın asla garantısı yokmuss. ben sanardımkı hooopp ilk tedavıde hemen oluyor .. hattaa hanı bızı arayıp yumurtanız döllendi transfer gunu belırlıyorlar ozmn dedımkı aaaayyyy oldu iştee bir tanecık bebegımız varrr sanırdım o embrıyo olduysa demekkı tmm bu iş... koyunca hemen hamılesın :)
ilk transferden sonra ıste bunları yasadım beeenn aahhh masum düşüncelerimm ahh masum cahilliğimm ahh ahh .... hamıleyım gıbı karnımla oynadım ne dualar ne mutlu gunler gecırdım asla test yapmadım. sonuc cıkınca kan sonucu benı kısme durduramadı doktorla kavgaya gıttık ya resmenn nasıll yaaaa nasıl olur dıyeee.....

sonraaa anladıkkı heee o iş oyle deılmıssss...

vee sonra anladık kı o olmayan 3 yılda üzüldüğünden cokk cokk daha betermıs acısı uzuntusu... maddı manevı yükün bekleyişiinn hüznün sevıncın. olursa nasıl devam edecek telaşın...

bilemediimm...

içim çok acısadaa yapacagımı yaptım 1 senedır. daha ne yapabılırımkı ınsan uzulmeye umutlanmayada yoruluyoorr..

buda olmaz ise 4. için zaman verıcem kendıme cokta vaktım yok gercı yas genc ama amh 0,22 :) yok yanı yumurta yok olanda 1 2 oda kalıtesız...

allah yardımcım olsun saglıklı sıhhatlı bır tanecık bebegım olsun su hayatta . olmaz isede elımden bırsey gelmez kiiii....

YİNE COK UZUN YAZDIM BELKI KIMIN OKUMADAN GECECEKK.. OLSUNN İÇİMDEN GELDİİ :KK200:
Valla aynı syeleri dusunmusuz aynı şeyleri yaşamısız bende hep garanti sanardim..hatta ilk tüp bebek tedavisi için İstanbul'a gittiğimizde doktor sorununuz yok ikinizinden doğal yolla olur demişti boşuna yapmayın demişti bende 5 yıldır olmayan bebek bu saatten sonra olmaz dedik işimizi garantiye alalım hocam demiştim ilk tedaviden sonra kan testinden sonra koca bir hayal kırıklığı

Aynn öyle bende seninle aynıyim 24 yaşındayım iki kere denedik artık maddi olarakta yapmyrz Allah bilir geleeck sene dahada çok olacak herşey imkan doğrultusunda ayrıca çevre baskısı psikolojik olarak yıpranma artık üçüncüye ne para var nede psikoloji ama korkutma kendini belki testte öyle çıkıyordur ama hiç öyle olmayacakdir bir daha ne zaman kan vereceksn
Kendimi çok sıktım ben,hep güçlü olayım diye de sona yaklaştıkça sinirlerim gevşemeye başladı canım bide idrar testinde pozitif görüyorsun silikleşiyor ellerinden kayıp gidiyor gibi.yarın ikinci kanı vericem. Üç kişiyiz yarın inşallah hepimiz güzel artışla döneriz de anlamlanır her şey 🥹

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.O dönem bende araştırmıştım bir kaç kişiden güzel dönüt almıştım umudum olmuştu.Siz her şeye hazırlıklı olun ama umudunuzu da kaybetmeyin yine ..
Teşekkür ederim 🤩🙏🥰hayırlısı beklenti içerisinde değilim ne yazıkki😞sizin şuan durum nedir peki?yeni bir transfer aşamasında mısınız ?

Ben bu tedavide iğne kullanmadım klomenle yumurta büyüttük daha doğal olsun diye.
Bende umutluydum ama demek ki nasip değilmiş.
Çok üzüldümmm çokk😢 en baştan beri hepinizin durumlarını takip etmeye çalışıyorum ama olsunn inşallah bi dahakine neden olmadığı araştırılır daha detaylı bir tedavi yapılarak ihtimaller arttırılır bozma sakın moralini o bebekleri bir gün kucağımıza alıcaz inşallah ♥️🙏🏼

Çok üzüldümmm çokk😢 en baştan beri hepinizin durumlarını takip etmeye çalışıyorum ama olsunn inşallah bi dahakine neden olmadığı araştırılır daha detaylı bir tedavi yapılarak ihtimaller arttırılır bozma sakın moralini o bebekleri bir gün kucağımıza alıcaz inşallah ♥️🙏🏼
Amin canım inşallah 🙏🙏

Kendimi çok sıktım ben,hep güçlü olayım diye de sona yaklaştıkça sinirlerim gevşemeye başladı canım bide idrar testinde pozitif görüyorsun silikleşiyor ellerinden kayıp gidiyor gibi.yarın ikinci kanı vericem. Üç kişiyiz yarın inşallah hepimiz güzel artışla döneriz de anlamlanır her şey 🥹
Anlyrm çok iyi anlyrm seni güçlü olmak için içimizde ne savaşlar veryrz ama olacak inşallah yarın kan sonucunu öğrendiğimizde boşuna uzulmussun diyeceğiz sana kafandan atttt..atması hiç kolay olmuyor kiii zaten kafanı dağıt birseylere uğraş Allah'ın iziniyle güzel olacak..

Anlyrm çok iyi anlyrm seni güçlü olmak için içimizde ne savaşlar veryrz ama olacak inşallah yarın kan sonucunu öğrendiğimizde boşuna uzulmussun diyeceğiz sana kafandan atttt..atması hiç kolay olmuyor kiii zaten kafanı dağıt birseylere uğraş Allah'ın iziniyle güzel olacak..
Uyku arkadaşı ördüm ☺️oyalanıyorum kuzum örgüyle falan ama bazen aniden geliyorlar 🙂burada günlük çıldırma dozumu kullanıp çıkıyorum shshsh

Bir gün sonrada ben transfer olmuşum. Sizin test yapmak gibi bir girişiminiz oldu mu. Kan idrar farketmez. Ben yarın bir atak yapmayı düşünüyorum baklım. 5. Gün embriyosu 5. Günde belki bi şeyler görürüm bana umut olur diye düşünüyorum.
Hadi sen yap çıkarsa inşallah bende 5. Gunumde yapacam test 😂😂

Hadi sen yap çıkarsa inşallah bende 5. Gunumde yapacam test 😂😂
Sen kaçıncı gündesin kaçıncı gün embriyosu. Yapayım valla amaann modundayım. Ben zaten bilinmezlikle başa çıkamıyorum bari bilip devam edeyim yoluma. 5 de kaset 6 da kan 7 de kaset 8 de kan diye devam edecem sankii. Bakalım hayırlara çıksın inşallahh🤲🏻 Rabbim emeklerimizi görsün🍀💜

Sen kaçıncı gündesin kaçıncı gün embriyosu. Yapayım valla amaann modundayım. Ben zaten bilinmezlikle başa çıkamıyorum bari bilip devam edeyim yoluma. 5 de kaset 6 da kan 7 de kaset 8 de kan diye devam edecem sankii. Bakalım hayırlara çıksın inşallahh🤲🏻 Rabbim emeklerimizi görsün🍀💜
Benim 2.gunum canim daha 5. Gun embriyosu 2 tane tutunduysa yap bakalim insallah çıkar 😂 ama cikmazsada üzülme erken yapiyon sonuçta ben bu kafayla yapiyim diyorum bakalim 😂

Back