• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Mesela senin de koyulaştı bidaha yaptın mı test
Ya bugün yaptım, her zamankinden koyu çıktı. Test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyuydu. Anlamadım bu işi.
İdrar kanın birkaç gün gerisinden geliyor normalde, dünkü kan değerimin idrara yansıması mı bilmiyorum. İleriki günlerde nasıl olacak bakacağım. Ya silikleşecek ya da devam edecek. Hayırlısı 😐

Ya bugün yaptım, her zamankinden koyu çıktı. Test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyuydu. Anlamadım bu işi.
İdrar kanın birkaç gün gerisinden geliyor normalde, dünkü kan değerimin idrara yansıması mı bilmiyorum. İleriki günlerde nasıl olacak bakacağım. Ya silikleşecek ya da devam edecek. Hayırlısı 😐
Kuzum bütün testlerini gün sırasına koyup çekip atsana 😇 koyulaşma varsa umudun da olmalı kuzum benimki mesela hep silik çıktı ben ondan anladım kimyasal olacağını 😕

Dünden bugüne kan değerin artıp öyle yansımıştır bence benim bildiğin silik çıkıyor mesela sonumuz hayır olsun ya çok ilginç

Kuzum bütün testlerini gün sırasına koyup çekip atsana 😇 koyulaşma varsa umudun da olmalı kuzum benimki mesela hep silik çıktı ben ondan anladım kimyasal olacağını 😕
Benim ilk kimyasal da koyulastı 5. Gunden 9. Gune kadar sonra bi anda düştü 7,45 cikti kan degerim 2 gun sonra 6,12 sonra da regli oldum bi anda yükselip yavaş yavaşta düşebiliyor

Dünden bugüne kan değerin artıp öyle yansımıştır bence benim bildiğin silik çıkıyor mesela sonumuz hayır olsun ya çok ilginç
Fotoğraftan ne kadar belli oluyor bilmiyorum, am bugünkü testin test çizgisi ilk defa kontrol çizgisinden daha belirgin. Ne anlama geldiğini şu an bilememek insanı çileden çıkarmaya yeter 😂
Doktorum geri dönüş yaptı, ilaçlara devam, yarın tekrar kan testi 🙄
Allah sonumuzu hayır etsin 🙏🏻
F32177FD-A6DD-43CF-84AC-F88F0E3F2884.jpeg

Benim ilk kimyasal da koyulastı 5. Gunden 9. Gune kadar sonra bi anda düştü 7,45 cikti kan degerim 2 gun sonra 6,12 sonra da regli oldum bi anda yükselip yavaş yavaşta düşebiliyor
Aynen, ben de idrarın hep kana göre biraz geriden geldiğini okumuştum. Yanı kanda düşmeye başlamışsa idrarda hâlâ yüksek gösteriyor olabilir. Birkaç gün sonra onda da testler silik çıkmaya başlar. O yüzden bugünkü testi nasıl yorumlamam gerektiğini bilemiyorum.

Fotoğraftan ne kadar belli oluyor bilmiyorum, am bugünkü testin test çizgisi ilk defa kontrol çizgisinden daha belirgin. Ne anlama geldiğini şu an bilememek insanı çileden çıkarmaya yeter 😂
Eki Görüntüle 3117865
Hwrika gorunuyor maşallah Rabbim çoğalarak arttırsın hayırlı olsun 👶🏻🥰🧿

Eki Görüntüle 3117865
Benim senden daha fazla umudum var sende sürekli koyulaşma olmuş güzel sonuçlar alcaksınız 😍

Benim senden daha fazla umudum var sende sürekli koyulaşma olmuş güzel sonuçlar alcaksınız 😍
Ama bu kadar koyulaşmaya 24.6 çok düşük değil mi? İdrar testleriyle kan sonucu aşırı çelişkili, bir türlü anlamlandıramıyorum.
Bir dahakine kan vermeden önce bir idrar testi yapıp var mı yok mu merakımı gidereceğim. Böyle gün gün arttı mı düştü mü yapmayacağım. Baksana hiçbir işime yaramadı, burda hepimizi oturmuş testleri anlamaya çalışıyoruz 😂

Valla ben 28 dolu yumurta var diye çok sevinmiştim fakat 5. Güne yalnızca 3 embriyo geldi donduruldu ve 6. Güne başka hiç çıkmadı. Yani ne kadar toplandığından çok kaç tame kaldığı önemli sanırım. 28 den 3 kalması beni moral olarak çok kötü etkiledi tutmazsa eğer bu aşamaları bi daha yaşamaktan çok korkuyorum. Hatta 5 eylülde bi iğnem var ondan çok daha fazla korkuyoruö. Vurulamaya bilirim hatta o kadar korkuypruö daha önce zoladex vurduran oldu mı acaba ?
Ben oldum ucu kalın diye insan korkuyor ama göbeğinizi elinizle sıkıp yaparsanız acımıyor canım çok tatlı derseniz doktorunuza sorun lucrin çok daha ince uçlu bir iğne ama daha pahalı 💕

Arkadaşlar doktorum şehir dışında olduğundan ultrason İçin haftaya gel dedi. Ben de dayanamadım kan verdim, 3004 Çıktı:)

ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıkmıştı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıkmıştı :)

1500 ü geçince kese çıkıyormuş acaba haftaya kalp atışı da duyulur mu 😊

Not: 1 Ağustos OPU 6 Ağısytos transfer
ben kese ile kalp atışını aynı gün duydum. transferden sonra 24.gündü
sizin de duyulabilir haftaya bence

Eki Görüntüle 3117865
AMA SENIN HAMILELIK VAR KIIII HATTA BAKSANA HERGUN ARTMIS ?
KAN DEGERIN MI DUSUK

Ama bu kadar koyulaşmaya 24.6 çok düşük değil mi? İdrar testleriyle kan sonucu aşırı çelişkili, bir türlü anlamlandıramıyorum.
Bir dahakine kan vermeden önce bir idrar testi yapıp var mı yok mu merakımı gidereceğim. Böyle gün gün arttı mı düştü mü yapmayacağım. Baksana hiçbir işime yaramadı, burda hepimizi oturmuş testleri anlamaya çalışıyoruz 😂
Düşük tabi ya çok muammalı çok sinir bozucu bu az önce yaptığım önceki attığım fotoda sondaki beyaz test sabah bide çıldırcam

Eklentiler

• 310BB907-DD59-4705-B6F8-B3EFD86E2F96.jpeg
    310BB907-DD59-4705-B6F8-B3EFD86E2F96.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 83
Düşük tabi ya çok muammalı çok sinir bozucu bu az önce yaptığım önceki attığım fotoda sondaki beyaz test sabah bide çıldırcam
Bu ondan daha mı belirgin sanki? Sen elinde daha net görürsün.
Ya yarın tekrar kan vermekten başka çare yok. Şu an fal bakıyoruz resmen 😅

Back