- Konu Sahibi melekomelek
- #5.981
merhaba canımkızlar yarın 11 de transferim var bu ikinci transferim :) suan ki düşüncem ilk gün dinlenip sonra normal hayata tabi daha basit bi sekilde dönüş yapmak . Gecen transferde sürekli yatmıstım ve bana hiç iyi gelmedi yatmak . Tavsiyleriniz varsa dinlermm
inşallah bu sefer pozitifi görürsün.ben de 17 temmuzda 2.transferimi oldum .şükür pozitifi gördüm.
1.si kimyasal gebelikti.ilk transferimde 1 tane 3ab taze transfer edilmişti.transferden eve gelince direkt kabız oldum.neredeyse ağlıcaktım o derece. öncelikle kabız ilacı bulundurun evde. 2 gün doktorum evden çıkma demişti. ben çıktım ama iğne vurulmaya gittim ilaç yazdırmaya gittim.
2.transferimde 2 tane 4aa embriyo dondurulmuş transfer edildi. 3 gün evden dışarı çıkmadım evde hiç bi iş yapmadım. sonrasında normal hayatıma döndüm. ama 1 tanesi tutundu aynı kalite olmasına rağmen. yaptıklarımızla çok çok da ilgisi yok demekki . demekki tek embriyo tranfer olsaydı belki de yine hamile olamıcaktım. Allah ol derse oluyo . ama biz de elimizden geleni yapıp dikkat etmeliyiz.
bence 2-3 gün dinlen evden çıkma.çünkü embriyo 48 saat içinde tutunuyomuş diye biliyorum