- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
- #6.001
Amin inşallah darısı isteyen herkese .sizde sıkıntısız görürsünüz inşallah keseyiMuhteşem…sağlıkla büyüsün inşallah kucağına almak nasip etsin allah![]()
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah darısı isteyen herkese .sizde sıkıntısız görürsünüz inşallah keseyiMuhteşem…sağlıkla büyüsün inşallah kucağına almak nasip etsin allah![]()
Teşekkür ederim inşallahHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna.Umudunu kaybetme hiç bir zaman![]()
Ben iki gündür bissürü şey okudum bununla ilgili çoğu pozitif ti gerçekten. Yüksek değerle başlayıp düşenlerde vardı Allah herkesin evladını bağışlasın gerçekten.yarın vericez dimi ?Bir de o tarafı var, gerçekten çok düşük değerlerle başlayıp sağlıkla yavrularına kavuşan kadınlar var. Her şey her zaman kitabına uygun gitmiyor hamileliklerde.
Umarım artar![]()
![]()
MaşallahKızlar bugün 8. Günüm sabah kan verdim 23,3 çıktı normal mi bu az gibi sanki
Amin inşallah hepimize nasip olsunMaşallah8. Günün daha az deme kurban olayım shshsh
Bakma güldüğüme sinirim bozuk ta azcık.
Sağlıkla artsın inşallah şöyle güzel güzel değerler görmek nasip olsun![]()
Canim bende bugun doktora gittim ve benide kalp atisi icin ayni tarihte cagirdilarTek kese6 Eylül salı günü cagirdi
Amin canım aminnnAminn canım inşallahhCanım opuda hiç bi şey anlamadım ben. Bayılırken ağlıyordum odaya çıkmışım hala ağlıyorum. Uyandım kendime geldim. Ne bir sızı ne bir acı. Hatta opu öncesi odada beklerken daha ağrım vardı karnımda aşırı doluluk hissediyordum. Hatta o akşam iş yerimde büyük gösterim vardı topuklular beyaz elbiseler havalarda uçuştu. Kimse bir şey anlayamadı. Transferde de asla bir acı yok. Bayılmayı tercih ederdim çünkü ben rahat edemiyorum hastane ortamında fobi gibi düşün. Çok ağlayıp titredim gibi hatırlıyorum. Ama kısa bir işlem alttan muayenenin bir değişiği gibi. İnşallah iyi geçer senin de
Çok emek var Rabbim emeklerimizi görsün
![]()
Kendini cok strese sokuyosun canim benimde ilk denemem ama rabbim ol derse olacak olmazsada zamani degilmis demek ki derim illa üzülürüm ama kendimi kaybetcek kadar üzülmem o yuzden sende kendini çok üzme duani et icine karamsarlik düşünce kuran oku canim rahatlarsın hakkinda hayırlısı olsun bebisin seninledir inşallahBu işten yarı deli olarak çıkıcam anldım ben. Anca 4. Güne geldim. Zaman akmıyor en zoru beklemek biliyordum ama bu kadar tahmin etmedim. Hep ağlamak geliyor içimden hep. Asla bir belirtim yok ne sırtım ne belim. Göğüsler desen adet olurken daha çok şişerdi. Küçük yumuşak asla sızı yokk. Eşim gece evde yoktu işinden dolayı. Sabaha kadar ağladım. Asla durduramıyorum kendimi. Yatamıyorum uyuyamıyorum yattıkça ağlayasım geliyor. Bayanda ağladım. Var mıdır başka belirtisiz olup pozitifi gören. İlk tecrübem içim karma karışık. Kendime önce sakinlik ve huzur diliyorumÇabalarımızı görsün inşallah
![]()
İnşallah hayırlısıyla güzel bi sonuç alırsın canımKızlar sabah bende idrar testini tekrarladım sanki silik gibiydi. Gittim kan verdim bende sağlık ocağında sonuç bekliyorum dualarınıza talibimAllah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın nasip et Rabbim
![]()
Ay valla kafam gitti artıkKızz cuma olduysan bugün 3. Günn daha4 değil. Valla 5 daha gelişmiş olduğu için iyi deniyor.5 olmasıyle da bitmiyor a b c diye de gidiyor kalite işi. Amaa olucak olan oluyor nasipte varsa olur o iş
Şimdi eşime kaset test alalım 5. Günden başlayalım yapmaya. Bi gün yapalım bi gün yapmayalım zaman daha hızlı geçer o zaman belki diye ikna etmeye uğraşıyordum
![]()
Bence gayet iyi zaten 2 günde bir artışı önemli olanKızlar bugün 8. Günüm sabah kan verdim 23,3 çıktı normal mi bu az gibi sanki
Deneyelim kuzum sen nasılsın bende hiç bir değişiklik yok sanki kasiklar da ara ara ağrı var ama fitil den okuyor galibaHormonlar sinirlerimizi bozdu iyice bana da ara ara bi sinir geliyor tutuyorum kendiminefes egzersizleri yapabilirsiniz kuzular bana iyi geliyor
Amin, inşallah biz de o pozitif örneklerden oluruzBen iki gündür bissürü şey okudum bununla ilgili çoğu pozitif ti gerçekten. Yüksek değerle başlayıp düşenlerde vardı Allah herkesin evladını bağışlasın gerçekten.yarın vericez dimi ?![]()
CANIM benımde bır oncekınde 24 cıkmıstı degerım . doktor var ama saglıklımı degılmı ancak 48 saat sonra yapınca ogrenbılıcez dedı.
inşallaahh saglıklaa ilerlrr inşallaaaahh aminnnnn .
neden kimyasal oluyorlar yaa aklım almıyor nedenn yanı .
benım doktorum bu konuda bır acıklama yapmıyor ama bende cok korkuyorum benımde bır oncekı kimyasal oldu
hep kımyasal mı olacak bızımkıler yaaaa
Embriyoların genetikleri bozuk oluyor ondan kimyasal bana doktorum söyle aciklama yapti “çocuğun dogdugunda gözü olmasa kulagi olmasa kalbi yarım olsa bu daha mı iyi dedi ya da 14. Haftada bir çok kişi dusuk yapıyor inan kimyasal olması seni üzmesin bu daha hayırlı demişti![]()
Hadi inşallah yaAmin, inşallah biz de o pozitif örneklerden oluruz
Bana daha geri dönüş yapılmadı, ama yarın tekrar kan vermek mantıklı. Doktorum başka bir şey söylemezse öyle yapacağım.
Mesela senin de koyulaştı bidaha yaptın mı testHadi inşallah ya
Teşekkur ederim canimAlttan canım
Teşekkur ederim canimİlk haftalar henüz karından görmek pek mümkün olmuyor, vajinal ultrasonla bakılıyor. Daha sonra karından.