• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Düşük tabi ya çok muammalı çok sinir bozucu bu az önce yaptığım önceki attığım fotoda sondaki beyaz test sabah bide çıldırcam
Cok iyi hiç silik de değil canm 🥰digerleride silik değil öncekiler kaldıkça koyulasiyor zaten öncekilere bakma 1 gün sonra daha belirginlesiyorlar nedense

Fotoğraftan ne kadar belli oluyor bilmiyorum, am bugünkü testin test çizgisi ilk defa kontrol çizgisinden daha belirgin. Ne anlama geldiğini şu an bilememek insanı çileden çıkarmaya yeter 😂
Doktorum geri dönüş yaptı, ilaçlara devam, yarın tekrar kan testi 🙄
Allah sonumuzu hayır etsin 🙏🏻
Eki Görüntüle 3117865
Bence bir sıkıntı yok inşallah güzel ilerliyor🥰

kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Hem 3. gün embriyosu hem daha 5. gün hem de normal kaset çıkmaması için elinizdeki tüm jokerleri kullanmış gibisiniz 🥰 bence en kötü test gününüzden 2 gün önce erken gebelik testi yapın herkesin kana karışma süresi aynı değil inşallah pozitif sonuç görürsünüz sağlıkla da ilerler 🧿😍

Kizllaaaarr selamlaaar ben dün test yaptırdım yarın tekrar yaptiricam
 sizler nasilsiniiz durumlar nasıl 🤩🤩🤩🌺

Kızlar bu da benim 6. Günüm bugün dün erken gebelik yapmıştım bugunde kaset test yaptim ona gec düşüyor diye 🙏🏼 Nasil sizce kan testi yarın yaptırsam mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 48
Back