2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bir de o tarafı var, gerçekten çok düşük değerlerle başlayıp sağlıkla yavrularına kavuşan kadınlar var. Her şey her zaman kitabına uygun gitmiyor hamileliklerde.
Umarım artar
Ben iki gündür bissürü şey okudum bununla ilgili çoğu pozitif ti gerçekten. Yüksek değerle başlayıp düşenlerde vardı Allah herkesin evladını bağışlasın gerçekten.yarın vericez dimi ?

Amin canım aminnn

Kendini cok strese sokuyosun canim benimde ilk denemem ama rabbim ol derse olacak olmazsada zamani degilmis demek ki derim illa üzülürüm ama kendimi kaybetcek kadar üzülmem o yuzden sende kendini çok üzme duani et icine karamsarlik düşünce kuran oku canim rahatlarsın hakkinda hayırlısı olsun bebisin seninledir inşallah

Kızlar sabah bende idrar testini tekrarladım sanki silik gibiydi. Gittim kan verdim bende sağlık ocağında sonuç bekliyorum dualarınıza talibim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın nasip et Rabbim
İnşallah hayırlısıyla güzel bi sonuç alırsın canım

Ay valla kafam gitti artık bende eşime dedim yok dedi strese gireriz dedi kanı bekleyelim diyor. günler geçmek bilmiyor sanki belirti de yok bende sen nasıl hissediyorsun Allah gönlümüz dekini versin inşallah csnim

Amin, inşallah biz de o pozitif örneklerden oluruz
Bana daha geri dönüş yapılmadı, ama yarın tekrar kan vermek mantıklı. Doktorum başka bir şey söylemezse öyle yapacağım.

CANIM benımde bır oncekınde 24 cıkmıstı degerım . doktor var ama saglıklımı degılmı ancak 48 saat sonra yapınca ogrenbılıcez dedı.
inşallaahh saglıklaa ilerlrr inşallaaaahh aminnnnn .

neden kimyasal oluyorlar yaa aklım almıyor nedenn yanı .
benım doktorum bu konuda bır acıklama yapmıyor ama bende cok korkuyorum benımde bır oncekı kimyasal oldu
hep kımyasal mı olacak bızımkıler yaaaa

Benim de 10. gün 45, 12. gün 20 civarı bir değer çıkmıştı geçen sefer. Fakat Su8386 ’nın yazdığı çok doğru. Bir yerlerde bir sorun, bir genetik bozukluk veya başka bir şey oluyor ki, sağlıklı bir gebelik oluşamıyor. Ve kimyasal olması çok daha ileri bir evrede düşük yapmaktan bin kat iyi. Hep söylüyorum, Allahım sağlıklı olacaksa, hayırlı olacaksa versin. Öbür türlüsü çok zor çünkü. Kimyasal gebelikler çok çok yaygın. Fakat normal şartlarda kimse bu kadar erken test yapıp öğrenmediği için normal regl olduğunu sanıp geçiyor. Kimyasal doğanın sağlıksız gebelikleri elemesi gibi bir şey yani. Kabullenmesi zor, ama iyi tarafından bakmaya çalışmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…