- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.981
merhaba canımkızlar yarın 11 de transferim var bu ikinci transferim :) suan ki düşüncem ilk gün dinlenip sonra normal hayata tabi daha basit bi sekilde dönüş yapmak . Gecen transferde sürekli yatmıstım ve bana hiç iyi gelmedi yatmak . Tavsiyleriniz varsa dinlermm
Amin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İki gün sonra tekrarla inşallah katlanıp artacaktırŞimdi aldım sonucu, 24.6 çıkmış. 12. günümde vermiştim kanı. Ne düşünsem bilemedim. Geçen sefer 12. Günde değerim 19.8’e düşmüştü. Ama bu şimdi inmiş hâli mi çıkmış hâli bilemiyorum tabii. Hemşireme sonucu bildirdim, bakalım ne diyecekler
İlk kan bu, o yüzden benim de kafam karışık. Kıyaslayabileceğim başka bir değer yok henüz elimde.Kuzum ben anlamadim af buyur 12.gunde kan degerin 2 katina yukselmis mi yoksa ilk kan mi bu
Ben bugün muayne oldum keseyi ve bebeği gördük kalpKızlar bugün 2.kan testimi oldum 4216 çıktıAllahım inşallah sağlıkla devam eder sürekli okuyorum yazdıklarınızı sizden de güzel haberler gelicek sağlıkla inşallah 1 eylül de muayene ye çağırdı doktor bi daha kan vermicekmişim alttan muayene edicekmiş…kese ne zaman görünür bilenleriniz var mı?
MFK NE CANIM ??Arkadaşlar benim sonucum negatif malesef 6. Gün 10. Gün ve 13. Gün betahcg baktırdım hepsi de negatif MFK deneyeceğim bir kere de
Mehmet Fatih Karslı adında peritonoloji doktoru kendisinin ilclari var eş paketi erkek için çok hamile kalan varMFK NE CANIM ??
Hayırlı olsunKızlar öğlen de testlerim geldi kendimi tutamadım yaptim
Heyecandan geberecem şirkette caktirmiyorum kimseye ama kafayı yiyecem cumartesi kan vermeye gidecektik
Ben senden bayağı ümitliyimÇok şükür mü desek halimize düşerken mi değer yakaladı desek ağlasak mı kafam karıştı ya. Bana dün gayet iyi dedi sana da iyi derler büyük ihtimalle artışa bakarlar bol bol dinlenelim
İki gün sonra tekrarla inşallah katlanıp artacaktır
CANIM benımde bır oncekınde 24 cıkmıstı degerım . doktor var ama saglıklımı degılmı ancak 48 saat sonra yapınca ogrenbılıcez dedı.Şimdi aldım sonucu, 24.6 çıkmış. 12. günümde vermiştim kanı. Ne düşünsem bilemedim. Geçen sefer 12. Günde değerim 19.8’e düşmüştü. Ama bu şimdi inmiş hâli mi çıkmış hâli bilemiyorum tabii. Hemşireme sonucu bildirdim, bakalım ne diyecekler
Artis onemli kuzum suan sadece pozitif olmasina sevinelim diyorum ya 5 olani okudum nasilda guzel artmis sonraİlk kan bu, o yüzden benim de kafam karışık. Kıyaslayabileceğim başka bir değer yok henüz elimde.
neden kimyasal oluyorlar yaa aklım almıyor nedenn yanı .Ben senden bayağı ümitliyim
Benimkinden çok emin değilim, daha önce de kimyasal olduğu için. Ne desem bilemedim. Tutunabiliyor olmalarına seviniyorum, bir de devamı gelse
İnşallah artar, öyle bir ihtimal var elbette. Ama böyle arafta gibi beklemek de hiç hoş değil
Bu işler hiç belli olmuyor sanırım hiç bilgim yok bu durumlarla ilgiliBen senden bayağı ümitliyim
Benimkinden çok emin değilim, daha önce de kimyasal olduğu için. Ne desem bilemedim. Tutunabiliyor olmalarına seviniyorum, bir de devamı gelse
Aynen öyle ama moralini bozma lütfen pozitif olmaya çalış insallah.Ben senden bayağı ümitliyim
İnşallah artar, öyle bir ihtimal var elbette. Ama böyle arafta gibi beklemek de hiç hoş değil
Üzülme sakın daha çok erken ve varsa üzülürsen kötü etkilenir hep acele ediyoruz aslında birazcık dayanmak şart bu da bizi kötü psikolojiye sokuyor sabretmek cok zor gercekten ama kendimize biraz kötülük yapiyoruzkızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Bir de o tarafı var, gerçekten çok düşük değerlerle başlayıp sağlıkla yavrularına kavuşan kadınlar var. Her şey her zaman kitabına uygun gitmiyor hamileliklerde.Bu işler hiç belli olmuyor sanırım hiç bilgim yok bu durumlarla ilgiliikimizin değeri de düşük başladı katlanır inşallah
Embriyoların genetikleri bozuk oluyor ondan kimyasal bana doktorum söyle aciklama yapti “çocuğun dogdugunda gözü olmasa kulagi olmasa kalbi yarım olsa bu daha mı iyi dedi ya da 14. Haftada bir çok kişi dusuk yapıyor inan kimyasal olması seni üzmesin bu daha hayırlı demiştineden kimyasal oluyorlar yaa aklım almıyor nedenn yanı .
benım doktorum bu konuda bır acıklama yapmıyor ama bende cok korkuyorum benımde bır oncekı kimyasal oldu
hep kımyasal mı olacak bızımkıler yaaaa
Tebrikler hayırlı olsun umarım hayırlısıyla artarak çoğalsın.Kızlar öğlen de testlerim geldi kendimi tutamadım yaptim
Heyecandan geberecem şirkette caktirmiyorum kimseye ama kafayı yiyecem cumartesi kan vermeye gidecektik
Muhteşem…sağlıkla büyüsün inşallah kucağına almak nasip etsin allahBen bugün muayne oldum keseyi ve bebeği gördük kalpatışı için randevu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?