2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

merhaba canım

inşallah bu sefer pozitifi görürsün.ben de 17 temmuzda 2.transferimi oldum .şükür pozitifi gördüm.
1.si kimyasal gebelikti.ilk transferimde 1 tane 3ab taze transfer edilmişti.transferden eve gelince direkt kabız oldum.neredeyse ağlıcaktım o derece. öncelikle kabız ilacı bulundurun evde. 2 gün doktorum evden çıkma demişti. ben çıktım ama iğne vurulmaya gittim ilaç yazdırmaya gittim.
2.transferimde 2 tane 4aa embriyo dondurulmuş transfer edildi. 3 gün evden dışarı çıkmadım evde hiç bi iş yapmadım. sonrasında normal hayatıma döndüm. ama 1 tanesi tutundu aynı kalite olmasına rağmen. yaptıklarımızla çok çok da ilgisi yok demekki . demekki tek embriyo tranfer olsaydı belki de yine hamile olamıcaktım. Allah ol derse oluyo . ama biz de elimizden geleni yapıp dikkat etmeliyiz.
bence 2-3 gün dinlen evden çıkma.çünkü embriyo 48 saat içinde tutunuyomuş diye biliyorum

İki gün sonra tekrarla inşallah katlanıp artacaktır

Ben bugün muayne oldum keseyi ve bebeği gördük kalp atışı için randevu verdi

Çok şükür mü desek halimize düşerken mi değer yakaladı desek ağlasak mı kafam karıştı ya. Bana dün gayet iyi dedi sana da iyi derler büyük ihtimalle artışa bakarlar bol bol dinlenelim
Ben senden bayağı ümitliyim
Benimkinden çok emin değilim, daha önce de kimyasal olduğu için. Ne desem bilemedim. Tutunabiliyor olmalarına seviniyorum, bir de devamı gelse

İki gün sonra tekrarla inşallah katlanıp artacaktır

İnşallah artar, öyle bir ihtimal var elbette. Ama böyle arafta gibi beklemek de hiç hoş değil

CANIM benımde bır oncekınde 24 cıkmıstı degerım . doktor var ama saglıklımı degılmı ancak 48 saat sonra yapınca ogrenbılıcez dedı.
inşallaahh saglıklaa ilerlrr inşallaaaahh aminnnnn .

neden kimyasal oluyorlar yaa aklım almıyor nedenn yanı .
benım doktorum bu konuda bır acıklama yapmıyor ama bende cok korkuyorum benımde bır oncekı kimyasal oldu
hep kımyasal mı olacak bızımkıler yaaaa

Ben senden bayağı ümitliyim
Benimkinden çok emin değilim, daha önce de kimyasal olduğu için. Ne desem bilemedim. Tutunabiliyor olmalarına seviniyorum, bir de devamı gelse
Bu işler hiç belli olmuyor sanırım hiç bilgim yok bu durumlarla ilgili ikimizin değeri de düşük başladı katlanır inşallah

Aynen öyle ama moralini bozma lütfen pozitif olmaya çalış insallah.

Üzülme sakın daha çok erken ve varsa üzülürsen kötü etkilenir hep acele ediyoruz aslında birazcık dayanmak şart bu da bizi kötü psikolojiye sokuyor sabretmek cok zor gercekten ama kendimize biraz kötülük yapiyoruz

Bu işler hiç belli olmuyor sanırım hiç bilgim yok bu durumlarla ilgili ikimizin değeri de düşük başladı katlanır inşallah
Bir de o tarafı var, gerçekten çok düşük değerlerle başlayıp sağlıkla yavrularına kavuşan kadınlar var. Her şey her zaman kitabına uygun gitmiyor hamileliklerde.
Umarım artar

neden kimyasal oluyorlar yaa aklım almıyor nedenn yanı .
benım doktorum bu konuda bır acıklama yapmıyor ama bende cok korkuyorum benımde bır oncekı kimyasal oldu
hep kımyasal mı olacak bızımkıler yaaaa
Embriyoların genetikleri bozuk oluyor ondan kimyasal bana doktorum söyle aciklama yapti “çocuğun dogdugunda gözü olmasa kulagi olmasa kalbi yarım olsa bu daha mı iyi dedi ya da 14. Haftada bir çok kişi dusuk yapıyor inan kimyasal olması seni üzmesin bu daha hayırlı demişti

Kızlar öğlen de testlerim geldi kendimi tutamadım yaptim

Heyecandan geberecem şirkette caktirmiyorum kimseye ama kafayı yiyecem cumartesi kan vermeye gidecektik
Tebrikler hayırlı olsun umarım hayırlısıyla artarak çoğalsın. 17 agustos mu transfer tarihiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…