2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ay nasıl dayandın ? benim şimdi elimle test ile yanına gelip test yapasım geldi maşallah vallahi sabrına
Bu arada bilen arkadaşlar beni bilgilendirir mi lütfen. 5.gün embriyosu olmasına rağmen doktorum 13 yada 14.gün test yap dedi. Ama bugün tam 8 gündür geçiyo adetim herkesin transferi böyle mi denk getirildi acaba ilaçların geciktirdiğini biliyorum da bu kadar geciktirir mi acaba?

5. Gün embriyosu transferim. Transferimin 10. Günü 70 12. Günü 196 14. Günü 625di geçen cumaydı o da. Pazartesi oldu kanamam gidip kan verdim 2100 çıktı. 12 saat sonra bidaha verdim 2600 çıktı. Hastahanede yattım dün gece zaten kanamam da azaldı lekelenmeye döndü yani.

Bu işten yarı deli olarak çıkıcam anldım ben. Anca 4. Güne geldim. Zaman akmıyor en zoru beklemek biliyordum ama bu kadar tahmin etmedim. Hep ağlamak geliyor içimden hep. Asla bir belirtim yok ne sırtım ne belim. Göğüsler desen adet olurken daha çok şişerdi. Küçük yumuşak asla sızı yokk. Eşim gece evde yoktu işinden dolayı. Sabaha kadar ağladım. Asla durduramıyorum kendimi. Yatamıyorum uyuyamıyorum yattıkça ağlayasım geliyor. Bayanda ağladım. Var mıdır başka belirtisiz olup pozitifi gören. İlk tecrübem içim karma karışık. Kendime önce sakinlik ve huzur diliyorum Çabalarımızı görsün inşallah

Belirti ariyorsun ama bu duygu yogunlugunu belirtidwn saymıyorsun benim suan goguslerim agrimiyor artik mesela kasiklarimda agrimiyor once bacaklarim dizlerim sizlardi onlarda yok ama kendime bu iskenceyi yapmiyorum demek istedigim vucudunu strese sokarsan icindeki o bebise neler olur farkinda misin kardescazim ???

Çok şükür mü desek halimize düşerken mi değer yakaladı desek ağlasak mı kafam karıştı ya. Bana dün gayet iyi dedi sana da iyi derler büyük ihtimalle artışa bakarlar bol bol dinlenelim

Kuzum ben anlamadim af buyur 12.gunde kan degerin 2 katina yukselmis mi yoksa ilk kan mi bu

Kızlar bugün 2.kan testimi oldum 4216 çıktı Allahım inşallah sağlıkla devam eder sürekli okuyorum yazdıklarınızı sizden de güzel haberler gelicek sağlıkla inşallah 1 eylül de muayene ye çağırdı doktor bi daha kan vermicekmişim alttan muayene edicekmiş…kese ne zaman görünür bilenleriniz var mı?

Adet olabilmek icin saniyorumki ilaclari birakmak lazim ve herkesin adetine denk geliyo transfer in 4. Gunu adetimin baslangiciydi mesela

Suan gorulur kese 4 bin yuksek bir deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…