- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 33
- 28
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.961
Ay nasıl dayandın ? benim şimdi elimle test ile yanına gelip test yapasım geldimaşallah vallahi sabrına
Bu arada bilen arkadaşlar beni bilgilendirir mi lütfen. 5.gün embriyosu olmasına rağmen doktorum 13 yada 14.gün test yap dedi. Ama bugün tam 8 gündür geçiyo adetim herkesin transferi böyle mi denk getirildi acaba ilaçların geciktirdiğini biliyorum da bu kadar geciktirir mi acaba?Ay nasıl dayandın ? benim şimdi elimle test ile yanına gelip test yapasım geldimaşallah vallahi sabrına
Teşekkürler.etmezmiyim rabbim sanada nasip eder inşallah testin pozituftir inşallah güzel sonuçlar alırsınAyy ne güzell sizinde gözünüz aydın bana da dua edermisiniz bugün kan vercem de
Tek kesemaşallaaahhh canım yaa :) tek kesemi var
kalp için ne zaman çağırdı
Görüştüm olabilir dedi artış varsa hamilelik devam ediyordur dediArtis olmasi iyi bisey kendi doktoruna gittin mi yada gorustunmu ne dedi
Dün hastahanede yattım zaten kuzum.. değerlerime de onlar baktıah canım bu konuda bize danısma bencee bu durum cok farklı cunku dırek hemsıre ve doktoruna danıs canım
5. Gün embriyosu transferim. Transferimin 10. Günü 70 12. Günü 196 14. Günü 625di geçen cumaydı o da. Pazartesi oldu kanamam gidip kan verdim 2100 çıktı. 12 saat sonra bidaha verdim 2600 çıktı. Hastahanede yattım dün gece zaten kanamam da azaldı lekelenmeye döndü yani.Beta değerleriniz kaç ile başladı nasıl arttı? Ben de yaşıyorum aynısını. Kanama miktarı çok değilse korkmayın ilk 3 ay ara ara kanamalar olması normal demişti benim doktorum. Ama mutlaka gidin hastaneye
E cok şükür ozaman dualara ve tedbirlere devam Allah korusunGörüştüm olabilir dedi artış varsa hamilelik devam ediyordur dedi
Şimdi aldım sonucu, 24.6 çıkmış. 12. günümde vermiştim kanı. Ne düşünsem bilemedim. Geçen sefer 12. Günde değerim 19.8’e düşmüştü. Ama bu şimdi inmiş hâli mi çıkmış hâli bilemiyorum tabii. Hemşireme sonucu bildirdim, bakalım ne diyecekler
Zaten yatıyom daha da kalkmicam tuvalete gitmek dışındaE cok şükür ozaman dualara ve tedbirlere devam Allah korusun
Belirti ariyorsun ama bu duygu yogunlugunu belirtidwn saymıyorsun benim suan goguslerim agrimiyor artik mesela kasiklarimda agrimiyor once bacaklarim dizlerim sizlardi onlarda yok ama kendime bu iskenceyi yapmiyorum demek istedigim vucudunu strese sokarsan icindeki o bebise neler olur farkinda misin kardescazim ???Bu işten yarı deli olarak çıkıcam anldım ben. Anca 4. Güne geldim. Zaman akmıyor en zoru beklemek biliyordum ama bu kadar tahmin etmedim. Hep ağlamak geliyor içimden hep. Asla bir belirtim yok ne sırtım ne belim. Göğüsler desen adet olurken daha çok şişerdi. Küçük yumuşak asla sızı yokk. Eşim gece evde yoktu işinden dolayı. Sabaha kadar ağladım. Asla durduramıyorum kendimi. Yatamıyorum uyuyamıyorum yattıkça ağlayasım geliyor. Bayanda ağladım. Var mıdır başka belirtisiz olup pozitifi gören. İlk tecrübem içim karma karışık. Kendime önce sakinlik ve huzur diliyorumÇabalarımızı görsün inşallah
Çok şükür mü desek halimize düşerken mi değer yakaladı desek ağlasak mı kafam karıştı ya. Bana dün gayet iyi dedi sana da iyi derler büyük ihtimalle artışa bakarlar bol bol dinlenelimŞimdi aldım sonucu, 24.6 çıkmış. 12. günümde vermiştim kanı. Ne düşünsem bilemedim. Geçen sefer 12. Günde değerim 19.8’e düşmüştü. Ama bu şimdi inmiş hâli mi çıkmış hâli bilemiyorum tabii. Hemşireme sonucu bildirdim, bakalım ne diyecekler
Bol bol su ic tamam mi cise kalktikca yuruyus olur sana zatenZaten yatıyom daha da kalkmicam tuvalete gitmek dışında
Kuzum ben anlamadim af buyur 12.gunde kan degerin 2 katina yukselmis mi yoksa ilk kan mi buŞimdi aldım sonucu, 24.6 çıkmış. 12. günümde vermiştim kanı. Ne düşünsem bilemedim. Geçen sefer 12. Günde değerim 19.8’e düşmüştü. Ama bu şimdi inmiş hâli mi çıkmış hâli bilemiyorum tabii. Hemşireme sonucu bildirdim, bakalım ne diyecekler
Adet olabilmek icin saniyorumki ilaclari birakmak lazim ve herkesin adetine denk geliyo transfer in 4. Gunu adetimin baslangiciydi meselaBu arada bilen arkadaşlar beni bilgilendirir mi lütfen. 5.gün embriyosu olmasına rağmen doktorum 13 yada 14.gün test yap dedi. Ama bugün tam 8 gündür geçiyo adetim herkesin transferi böyle mi denk getirildi acaba ilaçların geciktirdiğini biliyorum da bu kadar geciktirir mi acaba?
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTeşekkürler.etmezmiyim rabbim sanada nasip eder inşallah testin pozituftir inşallah güzel sonuçlar alırsın
Suan gorulur kese 4 bin yuksek bir degerKızlar bugün 2.kan testimi oldum 4216 çıktıAllahım inşallah sağlıkla devam eder sürekli okuyorum yazdıklarınızı sizden de güzel haberler gelicek sağlıkla inşallah 1 eylül de muayene ye çağırdı doktor bi daha kan vermicekmişim alttan muayene edicekmiş…kese ne zaman görünür bilenleriniz var mı?
Teşekkürler cevap içinAdet olabilmek icin saniyorumki ilaclari birakmak lazim ve herkesin adetine denk geliyo transfer in 4. Gunu adetimin baslangiciydi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?