- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.941
Beta değerleriniz kaç ile başladı nasıl arttı? Ben de yaşıyorum aynısını. Kanama miktarı çok değilse korkmayın ilk 3 ay ara ara kanamalar olması normal demişti benim doktorum. Ama mutlaka gidin hastaneyeKızlar benim kanamam oldu dün saat 5 teAkşam kan verdim 2100 dü değerm bu sabah 2600 olmuş kanamam durdu ama akıntı şeklinde geliyo arada. Böyle bişe yaşayan var mı aranızda ?
Yüzümde acı bir tebessüm le okudum. Olacak Allah’ın izniyle ama ne zaman
AylisDün verdim 11. Günümdü 42,5 kanım yarın vericem bide
Yaaa ne tatlı insanlarsınız hepinizAylistam 11. Günde çıkması beklenen değer çıkmış yok yere üzülme idrar testleri yüzünden, bebiş de orda inşallah, sen üzülmezsen o da üzülmez.
Canım adetle trasfer bekliyorum insalhTeşekkür ederim canmbiraz cesaretliyimdir kendimden korkuyorum bu yuzden vücudumdaki değişikliklerden ilk günden anladığım için tecrubelide olduğumdan hissetmiştim canm insallah sonu iyi olur saglikli hayirli evlat olur sen ne durumdasin
allahım hayırlısı güzel müjdeli haberi almanızı nasip etsın aminnnHerkese merhaba. Umarım herkesin gönlündeki dua tez vakitte gerçekleşir. Bana da dua edin lütfen. Bugün kan vercem. Umarım 8 yıllık hasretim son bulur. Ama korkmuyor da değilim. Allahım isteyen herkese nasip etsin banada
maşallaaahhh canım yaa :) tek kesemi varGünaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
İnşallah canm genetik hastalığınız neydi bir tane mi saglikli gelmistiCanım adetle trasfer bekliyorum insalh
Gözünüz aydın umarım herşey çok güzel ilerlerYaaa ne tatlı insanlarsınız hepinizçok sevindim şuanda
Ayy ne güzell sizinde gözünüz aydın bana da dua edermisiniz bugün kan vercem deGünaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
Sağolun inşallahGözünüz aydın umarım herşey çok güzel ilerler
allahım hayırlısı güzel müjdeli haberi almanızı nasip etsın aminnn
testı ne zaman vereceksınız
Allah razı olsun çok sağolun bugün öğlen gidicem.allahım hayırlısı güzel müjdeli haberi almanızı nasip etsın aminnn
testı ne zaman vereceksınız
Arkadaşlar benim sonucum negatif malesef 6. Gün 10. Gün ve 13. Gün betahcg baktırdım hepsi de negatif MFK deneyeceğim bir kere deA aydinlihatice canım ne yaptın sonucun ne ?
Rabbim sabır versin en kısa zamanda nasip olsun inşallahArkadaşlar benim sonucum negatif malesef 6. Gün 10. Gün ve 13. Gün betahcg baktırdım hepsi de negatif MFK deneyeceğim bir kere de
Ay nasıl dayandın ? benim şimdi elimle test ile yanına gelip test yapasım geldiBu arada ben heyecenlanıp hemen teste gidenlerden de değilim aksine korkudan ayakları geri geri gidenlerdenim. 5.gün embriyosu bugün 13.günüm halen acaba yarını mı beklesem diyorum
Geçmiş olsun canım tez vakitte gönlündekini nasip etsin rabbimArkadaşlar benim sonucum negatif malesef 6. Gün 10. Gün ve 13. Gün betahcg baktırdım hepsi de negatif MFK deneyeceğim bir kere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?